fbpx
34   38
66   137
134   246
53   207
33   82

Handige items voor in huis

Handige items voor in huis, ik mis er nog een aantal. Ik heb dan ook een soort ‘wishlist’ gemaakt van items die ik binnenkort wil gaan kopen. Puur omdat ik ze mis en omdat het handige items voor in huis. Benieuwd wat ik nog nodig heb? Lees lekker mee!

Kruimeldief

Je kent het wel, lekker een stokbroodje op tafel en de kruimels zijn everywhere! We hebben uiteraard een stofzuiger maar het is toch wel een gedoe om die de hele tijd te moeten pakken voor een paar kleine kruimels. Een kruimeldief is dan toch wel heel erg handig!

Schoenenrek

Oeps, ik ben een kleine schoenentik aan het creëren. Mijn vriend heeft hier geen last van maar die heeft gewoon voornamelijk veel verschillende soorten schoenen. Nette kantoor schoenen, sneakers voor in het weekend, hockeyschoenen, hardloopschoenen and the list goes on and on and on… Ik daarentegen wissel gewoon graag lekker af, haha! Veel schoenen dus in huis en dat staat nogal slordig. De oplossing is heel erg simpel: een schoenenrek! Tsja, die moet er gewoon echt komen! Of misschien kan ik beter schoenenrekken zeggen, aangezien we het waarschijnlijk niet gaan redden met één rekje.

Bladblazer

Niet echt voor in huis maar uiteraard voor de tuin. We hebben ons deze herfst echt in de rondte geveegd qua bladeren en takken. We hebben dan ook besloten dat dit meteen het laatste seizoen is geweest en dat we gewoon een bladblazer gaan aanschaffen. Scheelt een hoop werk!

Stoomstrijkijzer

Oeps.. ik heb de mijne kapot laten vallen. Nou ja, hij stond netjes op de wasmachine maar door het centrifugeren knalde hij er vanaf. Weer wat geleerd! Mijn strijkijzer doet het nog wel maar de stroomfunctie is kapot en dat is nou juist wat ik nog heb. Een vriend met heel veel overhemden (love it, not), tsja dat zorgt er nu eenmaal voor dat een stoomstrijkijzer echt een must is.

Hondenhok

Jeeeeeha! Er komt een puppy aan! Het duurt nog even hoor maar hier hebben mijn vriend en ik zo ongelofelijk veel zin in. Als de puppy er eindelijk is, is een hondenhok absoluut iets wat voor ons een heel handig item voor in huis is. Ik ben al fanatiek op zoek naar het mooiste exemplaar en kan stiekem niet wachten tot de kleine puppy erin ligt.

Dit zijn de handige items voor in huis die ik op dit moment nog nodig heb. Mis jij op dit moment iets? 

IMG_2672[1]
Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

12 Reacties

 1. 7 februari 2018 / 20:28

  Een kruimeldief mis ik echt nog in huis. Elke x de stofzuiger pakken is zo onhandig

 2. 4 februari 2018 / 20:41

  Wat leuk dat jullie een puppy krijgen!

 3. 3 februari 2018 / 17:45

  Mijn kruimeldief doet het al zo’n tien jaar niet meer, oeps haha! Voor mijn schoenen gebruik ik een wijnrek. Prima oplossing.

 4. 3 februari 2018 / 13:23

  Zet je dat hondenhok dan buiten in de tuin?

 5. 2 februari 2018 / 16:53

  Ik gebruik een boekenkast voor onze schoenen. Maar ondertussen staat deze al behoorlijk vol en staan mijn andere schoenen op de grond :p

 6. 2 februari 2018 / 09:29

  Een bladblazer en een hond, aar ik denk dat we dat voor de zomer wel compleet hebben

 7. 2 februari 2018 / 06:58

  Ik heb een kruimeldief en vind het echt 1 van de fijnste apparaten die ik heb. Ik gebruik hem echt dagelijks!

 8. 1 februari 2018 / 22:53

  Een bladblazer is idd wel handig moeten wij hier toch nog maar eens een keer kopen hahaa

 9. 1 februari 2018 / 22:51

  Wat handige items zet je op lijstje. Schoenenrek heb ik ook maar ik vind rommelig eruitzien. Graag wil ik juist kast die kan dichtdoen.

 10. 1 februari 2018 / 22:08

  Ik mis eigenlijk niets, zou wel graag nog een airfryer willen. Mis het niet maar lijkt me wel een fijn ding!

 11. 1 februari 2018 / 18:20

  Leuk om zo’n items op te sommen! Een kruimeldief is voor mij een echte musthave.
  Liefs,
  Yara

 12. 1 februari 2018 / 14:19

  Jaaa een kruimeldief is zo handig! Wij hebben er sinds kort één en het is echt fijn. Ik heb ook sinds kort een dweil met een water/sop reservoir erop zodat je geen losse emmer nodig hebt, mega handig. Ik heb trouwens geluk, ik hoef nauwelijks te strijken :-)!