fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Dit neem ik altijd mee op wintersport + Winactie!!

Dit neem ik altijd mee op wintersport

Je houdt ervan of totaal niet: Wintersport! Een aantal jaar geleden ben ik voor het eerst gegaan en sindsdien ben ik ‘hooked’ en ga ik ieder jaar op Wintersport. Ook voor dit jaar zit de wintersport er weer aan te komen dus het leek me leuk om in dit artikel te laten zien wat ik altijd meeneem. Dit neem ik altijd mee op wintersport. Benieuwd wat? Lees lekker verder!

Dit neem ik altijd mee op wintersport

Dit neem ik altijd mee op wintersport

Allereerst een berg met zin!! Wintersport is namelijk echt zo’n vakantie waar ik enorm naar kan uitkijken. Niet alleen naar het skiën maar eigenlijk naar alles wat daarmee te maken heeft. De Goulashsüppe, Kaiserschmarrn, Almdudler, Jägerbommetjes en noem maar op. Natuurlijk ga je goed voorbereid op reis en ‘dit neem ik altijd mee op wintersport’.

Goede huidverzorging

Alhoewel het op de piste af en toe aardig warm kan zijn voert de kou uiteraard de boventoon. Een goede huidverzorging is dan ook extreem belangrijk aangezien de kou nogal voor het uitdrogen van de huid kan zorgen. Dit jaar neem ik mijn Skyn Iceland Winter Rehab kit mee. De perfecte kit om mee te nemen op wintersport!

Dit neem ik altijd mee op wintersport

Een koffer vol thermokleding en skisokken

Jep… ik ben echt een koukleum. Inmiddels weet ik wel dat ik het eigenlijk nooit koud heb op de piste maar ik heb wel graag genoeg sets thermokleding en skisokken bij. Ik vind het namelijk wel fris om iedere dag een nieuw setje aan te trekken. Uiteraard vergeet ik mijn ski-uitrusting zelf ook niet. Denk hierbij aan een skibroek en -jas, een helm, handschoenen en een berg met beanies!

TSA Snowboard- en Skislot

De laatste tijd is het volop in het nieuws geweest. De waarschuwingen van dieven op de piste. Met uiteraard de boodschap: ‘Zet altijd je ski’s of snowboard op slot‘. Hier ben ik het absoluut mee eens en wij hebben dan ook altijd sloten bij. Ik ski en mijn vriend snowboard dus een ski- en snowboardslot hebben wij altijd bij ons. Zo kunnen we heerlijk onbezorgd eten in een restaurantje op de piste of natuurlijk apres-skiën. Je moet er toch niet aan denken dat je buiten stapt en je ski’s ineens verdwenen zijn?

Dit neem ik altijd mee op wintersport

Winactie

Om ervoor te zorgen dat jij ook lekker onbezorgd kunt genieten op de piste heb ik een winactie. Ik mag namelijk één 4pack ski- of normale slotjes weggeven.

Hoe maak je kans op een TSA slot?

  • Laat in een reactie onder dit artikel weten welk TSA-slot jij wilt winnen en waarom.
  • Like + Deel het bericht op Facebook.

De winactie loopt t/m zondag 21 januari 2018. De winnaar ontvangt een e-mail van mij, dus zorg dat je een juist e-mailadres achterlaat. 

IMG_2672[1]Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. Marian B
    10 januari 2018 / 20:05

    De normale slotjes zou ik wel graag willen, want ik ga niet op wintersport maar zou erg graag wat anders mee afsluiten, zoals mijn tas/koffer of andere belangrijke dingen. Altijd handig!