fbpx
25   138
32   72
12   186
65   385
33   193

FOTD Happy New Year


FOTD Happy New Year

De eerste week van 2018 zit er al weer op! Altijd een beetje een gek weekje. Op het werk toch weer een beetje inkomen na al die gezellige feestdagen en natuurlijk iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen. Omdat ik toch nog een beetje in die vibe zit deel ik bij deze alsnog mijn FOTD Happy New Year.

FOTD Happy New Year

Basis

Oud&Nieuw is natuurlijk altijd een lange avond dus ik koos voor de meest ‘long-lasting’ producten. Uiteraard een primer, de 25h Breathable foundation van Rimmel London. Een goede concealer en uiteraard poeder ik de basis goed af. De wenkbrauwpoeder inclusief gel zodat deze de hele avond goed blijven zitten en een goede oogschaduwbasis voor onder de ooglook! 

Ooglook

Met Oud&Nieuw ben ik lekker volop voor glitter gegaan! Ik bedoel, daar is natuurlijk Oud&Nieuw de perfecte gelegenheid voor. Omdat glitter vaak gepaard gaat met fall-out was het verstandig geweest om eerst mijn oogmake-up te doen, maar dat heb ik niet gedaan, whaha! Gelukkig kon ik de glitters goed wegvegen met een grote ‘fluffy’ kwast. Anyways, de kleur van Yves Rocher breng ik aan in de crease en de oogschaduw van Bobbi Brown op het bewegend ooglid. Hier gaan de glitters overheen en vervolgens maar ik de look af met een eyeliner en twee lagen mascara.

FOTD Happy New Year

Bronzer/Blush/Highlighter

Oh wat ben ik dol op deze producten. Met de bronzer van Bourjois geef ik mijn gezicht een lichte contour en wat extra warmte. De blush van Bourjois heeft een prachtige kleur die je gezicht echt die frisse look geeft. Over de Champagne Pop highlighter kan ik niet meer zeggen dan dat ik deze wel ‘moest’ dragen met Oud&Nieuw. De naam zegt genoeg toch? 

FOTD Happy New Year

Lippen

Met Oud&Nieuw worden natuurlijk genoeg drankjes gedronken dus ik koos voor een ‘steady’ lip look waarvan ik zeker wist dat hij heel lang zou blijven zitten. Ik begin met een lip primer van Etos en breng vervolgens de lipliner van Essence aan. De liquid lipstick is van Anastasia Beverly Hills in de kleur Dusty Rose. Dit is zo’n mooie kleur met een perfecte kwaliteit.

FOTD Happy New Year

FOTD Happy New Year

Yes! Dit is hem dan, de look waarmee ik 2018 in ging. Een lekker feestelijke look die ik afmaakte met veel gouden sieraden, een visgraatvlecht en een top en rokje van My Jewellery. Ik heb er dit jaar geen fotoverslag van online gezet maar mijn Oud&Nieuw was echt een top feestje!

Dit is mijn FOTD Happy New Year. Hoe vind je de look?

IMG_2672[1]
Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

7 Reacties

 1. 9 januari 2018 / 22:22

  Wat een prachtige lipkleur, staat je super goed!

 2. 9 januari 2018 / 22:21

  Mooi gedaan! 🙂 Drie kettinkjes ook van Myjewelrry of niet? Ik herken de onderste twee in ieder geval. Een er van heb ik zelf laatst ook gekocht. Erg blij mee.

 3. 9 januari 2018 / 20:39

  Waaaauw, zo mooi gedaan weer! Echt jaloers op je make-up skills. Staat je echt prachtig deze look!

 4. 9 januari 2018 / 19:52

  Wat een mooie look!

 5. 9 januari 2018 / 16:30

  Wauw, mooie look!:)

 6. 9 januari 2018 / 10:33

  Zeer leuk om te zien! Want het is echt wel een super mooie look! You rock it girl!

 7. 9 januari 2018 / 06:21

  Mooie look weer!