fbpx
34   38
66   137
134   246
53   207
33   82

Zit ik midden in een blogdip?


Iedere blogger heeft er weleens last van, een blogdip. Wat dat betreft heb ik daarentegen op de een of andere manier best geluk gehad. Ik heb altijd inspiratie gehad en blog al twee en een half jaar iedere werkdag. Omdat dit echt mijn passie en hobby is een blogdipje bij mij nog nooit aan de orde geweest. Tot nu? Zit ik midden in een blogdip?

Zit ik midden in een blogdip?

Ik kan hier eigenlijk kort antwoord op geven. Het antwoord is namelijk ‘nee’. Maar ik ben de laatste tijd wel enorm afwezig geweest en dat is absoluut niet zonder reden.

Een fulltime blogger ben ik niet. In tegendeel zelfs, ik heb een fulltime baan en mijn blog is daarnaast puur een hobby. Dat betekent dat ik mijn tijd nogal efficiënt moet indelen om iedere werkdag een artikel op mijn blog te krijgen en nog genoeg tijd over te hebben voor andere dingen. Eén van die dingen is vakantie!

Thailand

Ik heb het al een aantal keer op mijn blog laten doorschemeren, deze zomer zou ik samen met mijn vriend een rondreis gaan maken door Thailand. De precieze datum/periode heb ik wegens privacyredenen niet vermeld. Maar, zoals je misschien al wel hebt geraden, we zijn inmiddels alweer terug. Na 3 prachtige weken in het fantastische Thailand!!

Genieten

Genieten is key! Ik ben misschien niet de beste/typische blogger, maar ach, misschien wil ik dat ook wel niet zijn. De meeste bloggers snappen en insta-story’en er heftig op los op vakantie. Hippe toko hier, perfecte cocktail op het strand daar. Super leuk om te zien, begrijp me niet verkeerd. Ik persoonlijk heb hier alleen zo ontzettend GEEN zin in op vakantie. Oeps? Is dat erg? Op vakantie wil ik gewoon lekker genieten. Ik zet mijn leven in Nederland even lekker op pauze, er helemaal tussenuit. Tsja, en dat is dus precies wat ik heb gedaan. Man, wat was het fantastisch!!

Afwezig

Op mijn blog heb je er misschien niet zoveel van gemerkt. Zoals jullie van me zijn gewend plan ik namelijk tijdens mijn vakantie iedere werkdag gewoon een artikel in op mijn blog. Veel vooruitwerken maar hé, dat vind ik juist leuk! Afwezig ben ik vooral geweest op mijn Social Media kanalen zoals Instagram, Snapchat en Facebook. Sorry guys (oké misschien ook not so sorry!) Anyways, ik ben weer terug dus dat betekent dat ik vanaf nu weer wat meer aanwezig zal zijn. Al heb ik nog wat daagjes vrij, dus geef me even de tijd om ‘weer in te komen’.

Zit ik midden in een blogdip? Het antwoord is dus nee!
Oh en ‘ja’, uiteraard komen er uitgebreide verslagen online van onze reis!! 

Hoe denk jij hierover? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

6 Reacties

 1. 25 september 2017 / 16:37

  Snap ik volkomen! Op vakantie heb ik ook veel minder zin in social media. Ik fotografeer wel en deel af en toe een foto via Instagram (Stories), maar een echte vereiste is het niet. Dan liever een uitgebreid verslag achteraf! 🙂

 2. 22 september 2017 / 13:10

  Ik begrijp helemaal dat je geen zin hebt om tijdens de vakantie op instagram of snapchat te zitten. Ik vind het heel belangrijk om tijd voor jezelf te nemen op vakantie en niet te concentreren op je social media. Goed gedaan!! Niet zoveel mensen zouden dat kunnen opgeven tijdens de vakantie!

 3. 21 september 2017 / 10:36

  Groot gelijk, lekker genieten tijdens je vakantie hoor! En oh, goed om te lezen dat je dus geen blogdip hebt. Ik moet zeggen dat ik daar helaas wel eens ten prooi aan ben gevallen, en het is echt NIET leuk. Gelukkig bruis ik momenteel van energie en inspiratie. Ik ben alvast benieuwd naar je reis verslagen;-)

 4. 20 september 2017 / 16:28

  Ik snap ook wel dat je gewoon lekker wilt genieten en dat bloggen moet geen moeten worden het blijft een hobby of het moet echt je baan worden dan is het wat anders haha! Welkom terug!

 5. 20 september 2017 / 07:50

  Welkom terug! Ik snap het helemaal dat je er echt even tussenuit wil zijn. Want met social media zit je voor je gevoel alsnog thuis als je wilt. 😉 Ik heb zelf ook geen blogdip, maar helaas wel een gevalletje van te weinig tijd. Gelukkig is de reden hiervoor alleen maar leuk en ga ik bijna trouwen! Dat maakt dat ik het ook niet erg vind. 😉 Dan ben ik daarna weer gewoon lekker terug! <3