fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

3 blushes die ik non-stop draag

3 blushes die ik non-stop draag
Mijn stash van blush is echt eindeloos. Ik heb zo ongelofelijk veel mooie pareltjes maar de laatste tijd merkte ik iets op. Ik wissel eigenlijk maar af tussen 3 blushes. Ben jij benieuwd naar de 3 blushes die ik non-stop draag? Lees nu verder!

3 blushes die ik non-stop draag

Becca x Jaclyn Hill Champagne Splits Duo Champagne Pop/Flowerchild

Wat ben ik blij dat ik dit duo kocht in Las Vegas tijdens mijn roadtrip door West-Amerika. De blush is prachtig en in combinatie met Champagne Pop steelt dit duo echt de show. Champagne Pop is een mega gehypte highlighter en ik kan mij daar echt helemaal in vinden. Al vind ik dat de blush zeker niet mag worden uitgevlakt. Flowerchild is namelijk echt een prachtige blush waar ik dol op ben! Zal dit de eerste blush zijn waarbij ik ‘pan’ raak?

3 blushes die ik non-stop draag

NARS Deep Throat Blush

NARS is toch wel echt een favoriet merk van me. Eerlijk gezegd vind ik er eigenlijk alles goed aan, de foundations, de bronzer/highlighters/blushes en ook de lipsticks vind ik top. Een blush die ik heel veel draag is de NARS Deep Throat Blush. Dit is een mooie subtiele blush die je goed kunt opbouwen en een prachtige glow aan het gezicht geeft. Een blush die bij ontzettend veel looks prachtig staat!

3 blushes die ik non-stop draag

Mac Mineralize Skin Finish in Stereo Rose

Deze MSF van MAC wist ik, nog niet zo lang geleden, op de kop te tikken. Ik volgde al jaren de blog van LiveLiveGorgeous, de beautyblog van Willemijn en Martine die nu de blog 2WMN runnen. Zij waren zo ongelofelijk te spreken over Stereo Rose dat ik sindsdien altijd op de MSF heb lopen azen. De blush is een middenweg tussen roze en perzik en is eigenlijk een blush en highlighter in één. Omdat de blush niet meer te koop is heb ik hem niet gereviewed, leuk dat ik hem nu alsnog een plaatsje kan geven op mijn blog!

Mocht je benieuwd zijn, ik breng mijn blush altijd aan met mijn Real Techniques Blush Brush

Dit zijn mijn 3 blushes die ik non-stop draag. Wat is de mooiste blush in jouw stash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

7 Reacties

 1. 1 november 2017 / 00:03

  Mijn favo blush is eentje van een pond van MUA, maar wordt niet in NL verkocht, mijn ouders drie stuks van laten meenemen vanuit Egeland. Het is een matte blush die erg overheen komt met mijn natuurlijke rode wangen kleur.

 2. 31 oktober 2017 / 23:24

  Mooie blushes zijn dat! Ik heb er ook een aantal, maar mijn echte to go blush is een limited van Catrice(inmiddels is alle tekst etc eraf gesleten).

 3. Jolanda
  31 oktober 2017 / 15:58

  Mijn favorieten… TheBalm Hot Mama, MAC Dainty, Benefit Cheekslooks (het hele palette is top) en in de goedkope categorie… Milani Luminoso en een limited van Essence uit de Umbrella collectie van vorig jaar. Oh en ik vind mijn Candy Queen of hearts van I Heart Make-up ook zo fijn. Ik hou van blush.

  • Jolanda
   31 oktober 2017 / 15:59

   Benefit cheekparade dus… Stomme autocorrectie…

 4. 31 oktober 2017 / 11:32

  Die eerste ziet er echt prachtig uit, Champagne Pop staat al zo lang op mijn wishlist! Mijn all time favo blush is van Max Factor, de crème puff blush in de kleur Alluring Rose. Echt een perfecte everyday kleur.

 5. 31 oktober 2017 / 10:34

  Ik vind de blush van Mac nog steeds zo mooi. Ben er ook dol op. Zo balen dat ze ‘m niet meer verkopen .. wie weet ooit eens als limited edition 🙂

 6. 31 oktober 2017 / 08:20

  Deep throat is ook één van mijn favoriete blushes van Nars, echt een prachtige kleur. Verder draag ik ook heel graag de blushes van Max Factor. (: