fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Bioré Porie Cleanser met Zuiverings-soda

Bioré Porie Cleanser met Zuiverings-soda

Woohoo! Weer een product van Bioré! Mijn eerste product uit de lijn met zuiveringssoda. Ik review deze Bioré Porie Cleanser met Zuiverings-soda nadat ik hem uitgebreid en goed heb getest. Is deze cleanser het kopen waar?

Bioré Porie Cleanser met Zuiverings-soda Bioré Porie Cleanser met Zuiverings-soda

Bioré Porie Cleanser met Zuiverings-soda

Zoals je misschien wel weet heb ik inmiddels al heel wat producten van Bioré gereviewed. Denk bijvoorbeeld aan de Bioré Diepe Porie Cleanser met Houtskool en de Bioré Diep Reinigende Poriestrip met Houtskool. Beide echt heerlijke producten en ik gebruik ze zelf geregeld. Deze Bioré Porie Cleanser is mijn eerste product uit de Zuiverings-soda lijn. Ik ben heel benieuwd of ik over deze lijn net zo te spreken ben als over de lijn met houtskool!

De verpakking is in ieder geval een ‘oude bekende’. Op de kleuren in de vormgeving na is deze precies hetzelfde als de houtskool-variant. Een prima vormgeving, lekker fris en stevig. De pompflacon voelt echt degelijk aan en dat maakt de cleanser ontzettend vriendelijk in gebruik.

Bioré Porie Cleanser met Zuiverings-soda

Belofte van Bioré
Heb je een gecombineerde huid? Deze dagelijkse, vloeibare cleanser zorgt voor een diepe reiniging en haalt droge, schilferige huid weg waardoor je huid schoon, zacht en glad aanvoelt!

INGREDIËNTEN: WATER, GLYCERIN, SORBITOL, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, LAURETH-4 CARBOXYLIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, JOJOBA ESTERS, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SODIUM BENZOATE, SALICYLIC ACID, CITRIC ACID, FRAGRANCE, SODIUM BICARBONATE, SODIUM HYDROXIDE, POLYQUATERNIUM-39, DISODIUM EDTA.

Bioré Porie Cleanser met Zuiverings-soda

Gebruik

Gebruik deze cleanser iedere dag. Maak je gezicht nat, breng een pompje van de cleanser aan over je hele gezicht en laat het lekker schuimen. Nadat je het product goed hebt ingemasseerd kun je het afspoelen met lauwwarm water. Dit is de beschrijving die Bioré geeft.

Ik maak mijn gezicht nat en breng de cleanser aan. Ik masseer het product in met behulp van mijn Babor Silicone Cleansing Brush. Nadat ik mijn gehele gezicht goed heb gereinigd spoel ik de cleanser af met lauwwarm water. Je kunt dit natuurlijk doen aan de wastafel maar mijn voorkeur heeft om dit direct te doen onder de douche. Ik verwijder eerst mijn make-up met de Garnier Micellaire Reinigingsgel en vervolgens reinig ik mijn gezicht extra met dit product van Bioré. Een top routine onder de douche!

Bioré Porie Cleanser met Zuiverings-soda Bioré Porie Cleanser met Zuiverings-soda

Conclusie

Tsja, de houtskool variant vind ik heel erg fijn en deze variant met zuiveringssoda doet daar zeker niet voor onder. Mega veel verschil merk ik eerlijk gezegd niet, beide cleansers doen gewoon echt netjes hun werk. Er zit een lichte scrubbende werking in en mijn gezicht voelt daarna ongelofelijk zacht en gereinigd aan. Ik heb een hele makkelijke huid en dat kan verklaren waarom ik persoonlijk niet zoveel verschil merk. Mijn huid reageert nu eenmaal niet heel sterk op verschillende skincare producten. De houtskool variant is geschikt voor de vette en normale huid en de zuiveringssoda is geschikt voor de gemengde huid. Aan die beschrijving te zien zou die houtskool het beste bij mijn normale huid passen, maar voor mij werkt ook deze Bioré Porie Cleanser met Zuiverings-soda echt prima. Fijne producten, ik kan niet anders zeggen.

Deze Bioré Porie Cleanser met Zuiverings-soda bevat 200ml., kost € 8,99 en is te koop bij de drogisterijen zoals DA, Kruidvat en Etos.

Gebruik jij iedere dag een cleanser? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

4 Reacties

 1. 30 oktober 2017 / 21:16

  Ah deze producten zijn zo fijn! Je huid voelt na gebruik lekker clean uit! Fijne review. X

 2. 30 oktober 2017 / 17:02

  Ik ben wel ontzettend benieuwd naar dit merk. Hoor er veel goede dingen over.

 3. 30 oktober 2017 / 12:00

  Fijn dat hij goed werkt voor jou. Ik heb deze een poos geleden ook geprobeerd, maar voor mij was hij echt te heftig. Ik reinig heel trouw elke dag mijn huid, maar liefst met producten zonder SLS. Ik ben trouwens wel groot fan van het Garnier micellair water!

 4. 30 oktober 2017 / 09:49

  Fijn dat deze net zo goed is als die met houtskool!