fbpx
34   149
25   56
67   128
25   261
24   103

EOS Pomegranate Raspberry

EOS, een welbekend merk voor lippenbalsems. De lippenbalsems van EOS worden ook weleens ‘eitjes’ of ‘bolletjes’ genoemd. Ik heb nog nooit eerder een lippenbalsem van EOS geprobeerd dus ik vond het ontzettend leuk om deze EOS Pomegranate Raspberry te ontvangen en te proberen.

EOS Pomegranate Raspberry

EOS Pomegranate Raspberry

EOS is de afkorting voor evolution of smooth en is gevestigd in New York. Ze staan voornamelijk bekend om hun lippenbalsems maar hebben hiernaast bijvoorbeeld ook handcrème, bodylotion en scheercrème. Naast deze EOS Pomegranate Raspberry hebben ze nog veel meer smaken/geuren, zoals passion fruit en strawberry sorbet.

EOS Pomegranate Raspberry

Pomegranate Raspberry zit in een super schattig roze bolletje. Isn’t it cute? Als je de helft van het bolletje af draait kom je bij de lippenbalsem terecht. Deze is niet in stickvorm maar de lippenbalsem zelf is ook een bolletje. Niet roze maar gewoon wit.

EOS Pomegranate Raspberry

Deze lippenbalsem is 100% natuurlijk en 95% biologisch. Naast heerlijke vruchten bevat de balsem ook verzorgende ingredienten die de lippen zacht en sensationeel glad laten aanvoelen. EOS Pomegranate Raspberry is rijk aan anti-oxidanten, vitamine E, shea butter en jojoba-olie. Doesn’t that sounds great? 

EOS Pomegranate Raspberry

Tsja.. laten we het dan nu over de geur (of moet ik zeggen ‘smaak’) hebben? Wat een heerlijke variant is dit voor de zomer zeg. Juist de combinatie van frambozen en granaatappel is echt heerlijk fris en zoet. Iets wat ik persoonlijk echt heel erg lekker vind. Stiekem wil je de lippenbalsem van je lippen af likken..

EOS Pomegranate Raspberry

Dan nog even over de vorm. Ik had heel eerlijk verwacht dat ik dit niet zo super fijn zou gaan vinden. Persoonlijk vind ik namelijk lippenbalsems in stickvorm altijd het fijnst. Maar dit bolletje is eigenlijk echt verrassend fijn. De ronde vorm is namelijk precies groot genoeg en hierdoor kun je zowel je boven- als onderlip in één keer voorzien van een laagje balsem. Ideaal eigenlijk!

EOS Pomegranate Raspberry

Conclusie

Volgens mij is het wel duidelijk. Ik ben erg enthousiast over deze lippenbalsem van EOS. Het is gewoon een fijn product om altijd bij te hebben in je tas. Als je lippen een tikkeltje droog aan voelen werkt hij echt top. Op dit moment ben ik al aan het kijken naar nieuwe varianten dus dat zegt eigenlijk al genoeg. Vooral Strawberry Sorbet en Sweet Mint zullen vandaag of morgen hoogstwaarschijnlijk in mijn winkelmandje terechtkomen! Eén kanttekening: heb je echt hele droge, gebarsten en gespleten lippen en hebben je lippen echt hele goede voeding nodig, dan is deze lippenbalsem misschien net niet voedend genoeg.

De EOS Pomegranate Raspberry bevat 7 gram en is (vanaf september!) te koop bij Douglas voor €5,95  

Wat is jouw favoriete lippenbalsem? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

15 Reacties

 1. 21 augustus 2016 / 13:43

  Wat een fijne review en mooie foto’s! Ik heb zelf de producten van Eos nog nooit geprobeerd. Ik vind ze er wel altijd super cute uitzien!

 2. 20 augustus 2016 / 19:54

  Ik heb deze lippen balsems eigenlijk nog nooit gebruikt. Misschien toch maar een keertje aanschaffen.

 3. 20 augustus 2016 / 16:30

  Ik heb er ook twee en ik vind ze heerlijk! Maar de volgende keer ga ik toch voor deze. Hij lijkt me lekker fruitig

 4. 20 augustus 2016 / 14:55

  Deze lipbalm lijkt me erg fijn! Ik moet er echt eens eentje proberen!

 5. 19 augustus 2016 / 20:07

  Ik heb nog geen lippenbalsem van eos uitgeprobeerd, ben er wel nieuwsgierig naar 🙂

 6. 19 augustus 2016 / 18:45

  Ik heb EOS nog nooit gebruikt. Mijn favoriet is op dit moment de Shea versie van de Body Shop.

 7. 19 augustus 2016 / 16:37

  Ik heb nog nooit een EOS lipbalm gekocht haha. Maar ik ben er wel een tijdje benieuwd naar.

 8. 19 augustus 2016 / 13:00

  Ik heb deze ook nog nooit geprobeerd. Zou het niet snel uitzoeken omdat het een bolletje is inderdaad. Misschien toch maar eens proberen!

 9. 19 augustus 2016 / 12:12

  Mijn dochter is fan van deze lipbalms, ik heb ze zelf niet 😉 granaatappel lijkt mij heerlijk. Mooie foto’s weer!

 10. 19 augustus 2016 / 11:21

  ze zijn zo fin en ruiken heerlijk!

 11. 19 augustus 2016 / 10:06

  De balsems van EOS zijn zo fijn. Ik ben ook een groot fan van dit merk!

 12. 19 augustus 2016 / 08:12

  Ik vind de EOS lipbalms echt super. Ik heb er nu 3 en zou er graag nog meer aan mijn collectie toe willen voegen.

 13. 19 augustus 2016 / 07:25

  Ik vind deze erg fijn voor in de tas, maar niet voor échte verzorging!

 14. 19 augustus 2016 / 06:58

  Ik heb zowel deze, als de wee die je graag wil hebben. Helaas zijn de EOS lippenbalsems het voor mij niet.