fbpx
59   91
101   508
137   438
95   157
60   114

EOS Hand Lotion

EOS Hand Lotion
Laatst maakte ik voor het eerste kennis met het merk EOS. Ik testte namelijk de EOS Pomegranate Raspberry Lip Balm uitgebreid uit. Vandaag is het de beurt aan de EOS Hand Lotion. Voor mij dus ook de eerste keer dat ik een Hand Lotion van EOS probeer. Ik test er in totaal 2 van de 3 uit. Mijn mening over deze hand lotions lees je natuurlijk in dit artikel.

EOS Hand Lotion

EOS Hand Lotion

Eerlijk gezegd wist ik niets af van het bestaan van deze Hand Lotions. Ik kende eigenlijk alleen de lipbalm-balletjes. Deze Hand Lotions lijken qua vormgeving totaal niet op de lippenbalsems. Waar die juist rond zijn, zijn deze plat en ovaal achtig. Het lijkt eigenlijk wel een beetje op een platte steen. Op de verpakking vind je verder 0 informatie over de hand lotion. Sterker nog, er staat op EOS na, helemaal geen tekst op de verpakking. Ik heb twee versies, namelijk Berry Blossom en Fresh Flowers.

EOS Hand Lotion EOS Hand Lotion EOS Hand Lotion

EOS Hand Lotion Berry Blossom

Berry Blossom zit in een schattige, roze verpakking en heeft een hele fruitige geur. Zelf vind ik hem vooral naar rood fruit ruiken zoals bessen, kersen en aardbeien. Een geur dat mij zeker wel aanstaat, heerlijk!

EOS Hand Lotion EOS Hand Lotion EOS Hand Lotion

EOS Hand Lotion Fresh Flowers

Fresh Flower zit in een babyblauwe verpakking en heeft een hele frisse, licht bloemige geur. Dit is echt zo’n ‘standaard’ geur. Een prima geur hoor, maar wel wat saai als je het mij vraagt. Niet echt een waarbij je denkt: ‘Wauw, wat ruikt deze fan-tas-tisch!’

EOS Hand Lotion

Conclusie

Beide lotions zijn, naar mijn mening, van dezelfde kwaliteit. Ze trekken snel in en maken je handen echt heerlijk zacht. De lotions zijn verreikt met Aloë Vera, Shea Butter en Vitamine C en E. Dit moet de handen beschermen en de droge en geïrriteerde huid verzorgen. Daarnaast zijn zij 90% natuurlijk en vrij van parabenen en gluten. Naast de roze en de blauwe variant is er ook nog een groene variant op de markt met de naam ‘Cucumber Scent’.

Mijn favoriet is duidelijk Berry Blossom. Beide lotions werken prima hoor maar ik vind de geur van Berry Blossom gewoon echt heerlijk. De verpakking vind ik leuk vormgegeven en qua grootte echt ideaal. Hij past makkelijk in iedere tas en neemt helemaal geen plek in beslag. Dat terwijl deze EOS Hand Lotion 40ml. bevat. Dat is echt veel meer dan ik had verwacht.

De EOS Hand Lotion is bij Douglas te koop voor € 4,99 

Gebruik jij vaak een Hand Lotion?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

7 Reacties

 1. 15 september 2016 / 21:19

  Ik ben gek op handcreme, leuke verpakking ook! Voor die prijs ga ik dat weleens proberen.

 2. 15 september 2016 / 19:55

  Wat een ontzettende schattige verpakking, aleen daarom zal je het al kopen haha ?

 3. 15 september 2016 / 11:46

  Ben minder fan van de lippenbalsems maar dit product lijkt me wel fijn 🙂

 4. 15 september 2016 / 10:52

  Deze zijn zo schattig he!

 5. 15 september 2016 / 10:49

  Vind het zo een eenvoudige maar toch leuke en schattige verpakking! Die geur klinkt ook echt heerlijk 😀

 6. 15 september 2016 / 09:38

  Mij lijkt die roze heel lekker en fijn!

 7. 15 september 2016 / 07:15

  Grappig, ik heb namelijk Fresh Flowers en die vind ik juist wel ontzettend lekker ruiken. Ik ben ook erg benieuwd naar de geur van Berry Blossom.