fbpx
25   136
32   72
12   186
65   385
33   193

Question And Answer #3

Question And Answer #3

Woooow! Het is gewoon bijna precies een jaar geleden dat mijn Question And Answer #2 online kwam. Oftewel: hoog tijd voor een nieuwe Question And Answer. De artikelen werden namelijk super leuk ontvangen en ik hoop dan ook dat je het leuk vind dat nu deel 3 online komt. Op instagram vroeg ik of er vragen waren en gelukkig kreeg ik heel wat leuke vragen binnen! Vandaag geef ik antwoord op een aantal van deze vragen. Question And Answer #3, lees je mee?

Question And Answer #3

@emmasophievl vroeg: ‘Welke droom heb je ooit gehad maar nooit nagestreefd?’ Deze vraag combineer ik met de vraag van @ninaheutinck ‘Wat wilde je vroeger altijd worden?’ 

 • Wat een mooie vraag. Hier heb ik zeker een antwoord op! Ik heb namelijk mijn hele jeugd heel fanatiek gedanst. Dit kon je absoluut topsport noemen want ik danste zo’n 16 uur in de week. Vooral hiphop en samen met mijn team deed ik bijna ieder weekend mee aan wedstrijden. Uiteindelijk zijn we in totaal 3 keer Nederlands Kampioen geworden en heb ik zelfs op een Europees Kampioenschap gestaan. Je raad het al, mijn droom was uiteraard om een dansopleiding te gaan doen en professioneel danseres te worden! Dit heb ik echter nooit nagestreefd. In de periode van studiekeuzes scheurde mijn dansdocent voor de derde keer haar liesbanden af waardoor de dokter aangaf dat ze nooit meer mocht en zou kunnen dansen. Dat opende mijn ogen! Ik kon dan professioneel danseres worden maar je toekomst en salaris was dan zo onzeker! Je moet tenslotte overal auditie voor doen en een blessure betekende uiteraard geen inkomen. Laat staan als je blijvend geblesseerd bent, je hebt dan echt alleen de opleiding ‘danseres’ en als je niet meer kunt dansen heb je daar toch echt vrij weinig aan. Daarnaast mag je blij zijn dat je tot je 30ste mag dansen, er staat op dat moment namelijk al een hele hoop nieuw en jong talent te popelen! Ik besloot te stoppen, compleet te stoppen met dansen. Ik had mijn tijd nodig voor andere dingen en een reguliere les, daar haalde ik gewoon geen voldoening uit. Jammer, en ik mis het dansen zelf af en toe nog enorm, maar achteraf gezien ben ik blij dat ik deze droom niet heb nagestreefd.

Question and Answer #3

@cynthiahouben_ vroeg: ‘Wat is het leukste wat je is overkomen afgelopen jaar?’

 • Ja, dat is toch wel een makkelijke vraag. In december kocht ik samen met mijn vriend een huis! Tijd om te gaan samenwonen. Echt een mijlpaal uiteraard en op dit moment wonen we al in ons huis. Na een klusperiode van ongeveer 5 maanden is het huis nu helemaal naar onze smaak. Een fantastische stap waar ik nog iedere dag super blij mee ben!

Favoriete Herfst Lipstick

@lauramonsieursx vroeg: ‘Wat is je favo lipstick?’ 

 • Ik heb echt belachelijk veel lipsticks waardoor ik juist enorm probeer af te wisselen. Eén lipstick kiezen is héél erg lastig maar ik heb toch even gekeken naar mijn lipstick stash. Welke lipstick is bijna op en ziet er het meest gehavend uit? Ja, dat is toch wel mijn MAC Mehr! Een prachtig kleur die zowel voor everyday als bij een wat heftigere make-up look fantastisch staat!

Question and Answer #3

@marielleheart vroeg: ‘Blog je fulltime?’

 • Nee, eigenlijk alles behalve zelfs. Bloggen is echt op dit moment puur mijn hobby. Ik werk namelijk fulltime op een evenementenbureau en studeer HBO Communicatie Deeltijd. Met mijn opleiding ben ik bijna klaar, ik ben zelfs al in afwachting van de beoordeling van mijn scriptie. Fulltime bloggen, ik zou het wel heel graag willen. Ik vind het heerlijk om ‘eigen baas’ te zijn, mijn eigen tijd in te delen en meer tijd te besteden aan de content die ik maak. Voor nu zit dat er nog niet in maar wellicht in de toekomst wel!

Question And Answer #3

@anniekandringa vroeg: ‘Als je moet kiezen: Instagram of Bloggen?’

 • Oeh, moeilijke vraag Anniek! Ik kies uiteindelijk toch voor bloggen. Waarom? Omdat ik houd van schrijven en content maken. Ik kan echt mijn ei kwijt in het bloggen en de combinatie met foto’s maken en mijn communicatie-opleiding op het gebied van marketing vind ik gewoon echt enorm interessant. Instagram is daar uiteraard een deel van, maar ik zou alleen Instagram gewoon echt te weinig vinden. De content die je daar kunt delen vind ik te summier en ik zou het schrijven van artikelen gewoon echt enorm gaan missen!

Meiden, bedankt voor het stellen van jullie vraag! Ik vond het heel erg leuk om hier in mijn Question And Answer #3 antwoord op te geven. Hoop dat het leuk was om te lezen en dat ik binnenkort weer een Question And Answer #4 kan gaan schrijven. Alle vragen die ik niet heb beantwoord heb ik opgeschreven. Heb je dus een vraag gesteld maar hier je antwoord niet gelezen dan is de kans groot dat ik hem in een volgende Q&A beantwoord. Mocht je een vraag voor mij hebben, laat hem dan hier achter in de comments. Wie weet ga ik er dan antwoord op geven in mijn volgende Question And Answer! 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

5 Reacties

 1. 13 mei 2017 / 11:26

  Wat een leuke vragen! Heel leuk om daarop jouw antwoorden te lezen 🙂

 2. 11 mei 2017 / 20:54

  Wow wat heb jij het druk met werken en school en ook je blog nog! Respect hoe je dit volhoud zeg, credits to you x

 3. 11 mei 2017 / 15:03

  Leuke vragen! Ik vind Mac Mehr ook prachtig, en vind het heel interessant dat je vroeger zoveel heb gedanst!

 4. 11 mei 2017 / 07:50

  Wat een leuke vragen allemaal. Vooral jouw antwoord op die 1e vraag is voor mij nieuw. Leuk om via dit soort artikels mensen beter te leren kennen.

 5. 11 mei 2017 / 07:43

  Leuke vragen heb je uitgekozen! Ik vind MAC Mehr ook prachtig.