fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Calvin Klein CK One Summer


Summer, I’m So Ready For Ya!! De meest zonnige en zomerse persberichten vullen mijn mailbox en ik wordt daar zo ongelofelijk blij van. Zeker toen ik het bericht binnen kreeg van deze Calvin Klein CK One Summer. Een mega zomers parfum en ik kon niet wachten om hem te proberen. Weg met de zware winterse geuren, op naar de heerlijke frisse zomergeuren! YES! Benieuwd of dit parfum een musthave is voor ‘Summer 2017’? Lees mee!

Calvin Klein CK One Summer

Het was me in het begin niet helemaal duidelijk, maar de Calvin Klein One lijn is een unisex lijn. Oftewel, geschikt voor zowel man als vrouw. Deze nieuwe limited edition ‘Summer’ variant behoort tot deze lijn en is dus ook een unisex geur. Ik vind dat ze dat in de vormgeving goed hebben gedaan. Een stoere fles met goede kleuren die geschikt zijn voor zowel man als vrouw. Oh en die natuurlijk perfect past bij de zomer!

Calvin Klein over CK One Summer
CK One Summer van Calvin Klein vangt de opwindende energie en vrij-gevochten geest van een woestijnritueel de draden van de rood-gouden saffraan laten de festiviteiten schitteren terwijl limoen, citroen en komkommer, in contrast met de vurige hitte van de woestijn, het gevoel geven van de pittig-frisse lucht met een ijzige, energieke frisheid.De geur wordt door Calvin Klein omschreven als: Helder – Energiek – Fris. De geur bevat de volgende geurnoten:

Topnoten: limoen, citroen, en komkommer;
Hartnoten: vurig trio van pepers;
Basisnoten: romige musk, guaiac hout en saffraan.

De geurnoten beginnen heel fris en een tikkeltje vrouwelijk. Vooral de komkommer en de limoen spreken me hierin heel erg aan omdat dat top is voor de zomer. De hartnoten zijn vervolgens wat pittiger en ik denk dat deze, zeker in combinatie met de saffraan in de basisnoten zorgen voor het unisex-gehalte in deze geur.


Wat vind ik van de geur? Tsja, ik vind hem heerlijk! Al ben ik sowieso wel van de wat zwaardere, statement geuren. Ben je echt meer van de vrouwelijke, zoetige en bloemige geuren dan is dit parfum wellicht niet helemaal jouw ding. Al zou je hem natuurlijk altijd aan je vriend cadeau kunnen geven en zo af en toe stiekem een pufje kunnen jatten! Mijn tip is om deze geur eerst goed te gaan ruiken en dan vervolgens te bepalen of het wel of niet iets is voor jou. Mijn vriend vind hem trouwens ook heel lekker. Ik denk dat ik hem gewoon in onze badkamer zet zodat we hem allebei kunnen gebruiken. Best handig toch?

Deze Calvin Klein CK One Summer bevat 100ml., kost € 35,30 en is te koop bij de parfumerieën. 

Wat is op dit moment jouw ‘everyday’ geurtje? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Delen:

9 Reacties

 1. 12 april 2017 / 21:40

  Deze leek me ook ontzettend fijn, maar na al mijn nieuwe luchtjes besloot ik deze toch niet te proberen. Nu na het lezen van jouw review heb ik daar spijt van. Deze lijkt me heerlijk, ondanks dat ik dus wel van de zoetere geurtjes houd.

 2. 12 april 2017 / 20:59

  Wat leuk dat je samen met je vriend een parfum kunt delen. Best leuk om zo iets in de badkamer te hebben staan! Ik ga hem eens ruiken als ik hem in de winkel zie staan.

 3. 12 april 2017 / 20:26

  Deze klikt heerlijk1 Lekker voor een stedentrip.

 4. 12 april 2017 / 16:50

  Oh deze klinkt heel erg lekker! Ik ben altijd dol op meer mannelijke parfums voor mijnzelf, dus dit zou zeker eentje voor mij zijn!

 5. 12 april 2017 / 15:24

  Het flacon is elk jaar weer zo leuk! Dit zou best een parfum voor mij kunnen zijn!

 6. 12 april 2017 / 15:05

  Heb zin in de zomer! Tof flesje, lekker vrolijk ook 😀

 7. 12 april 2017 / 13:43

  Mooie flacon. De geur lijkt mij lekker.

 8. 12 april 2017 / 11:35

  Oeeeh deze klinkt ook weer zo lekker! Vond die andere zomergeur van CK ook zo geweldig <3

 9. 12 april 2017 / 06:27

  Weer zo’n lekker zomers geurtje, ik denk dat ik deze ook zou kunnen waarderen :-)!