fbpx
7   23
18   40
65   136
97   454
54   138

Jil Sander SUNPOP Green Fusion

Jil Sander SUNPOP Green Fusion

Als je nog geen lente/zomerkriebels had, dan krijg je het na het lezen van dit artikel wel. Met deze Jil Sander SUNPOP Green Fusion ben je namelijk helemaal ready for summer! Ben jij benieuwd naar deze Eau de Toilette? Lees dan zeker verder. Ik kan je verklappen, het is de moeite waard!

Jil Sander SUNPOP Green FusionJil Sander SUNPOP Green Fusion

Jil Sander SUNPOP Green Fusion

Jil Sander introduceert nieuwe limited editions, namelijk de Jil Sander SUNPOP Collectie. Met in totaal drie verschillende, bruisende geuren viert Jil Sander de zomerdagen. De vormgeving van deze drie geuren zijn geïnspireerd op de colourblocking-trend. De legendarische Jil Sander Sun-flacon heeft een volledig make-over gekregen in fluorescerend roze, koraalrood en groen, terwijl het gesatineerde glas mooi contrasteert met de hoogglans dop en het helderwitte logo.

Jil Sander SUNPOP Green Fusion

In totaal zijn er dus drie verschillende versies, namelijk:

  • Jil Sander Arty Pink Eau de Toilette
    • Een weelderige oosters-bloemige geur die je smaakpapillen prikkelt met noten van limoen en rode bes, om vervolgens je zinnen te verleiden met intense jasmijn, tiarébloesem en vanille.
  • Jil Sander Coral Pop Eau de Toilette
    • Een blend van mandarijnzest en delicate noten van fresia, osmanthus en heliotroop, op een basis van zachte must en amber.
  • Jil Sander Green Fushion Eau de Toilette

In dit artikel review ik de Jil Sander SUNPOP Green Fusion.

Jil Sander SUNPOP Green FusionJil Sander SUNPOP Green Fusion

Jil Sander over SUNPOP Green Fusion
Cool als een ijslolly, een verslavende houtige bloemengeur met knapperige topnoten van vijgenblad en groene sinaasappel, een bijzonder hart van jasmijn en zout water en een lang aanhoudende basis van musk en eigentijdse houtnoten. 

Jil Sander SUNPOP Green FusionJil Sander SUNPOP Green Fusion

De zomer POPT met Jil Sander

Ik vind de vormgeving echt fantastisch. Drie perfecte kleuren en het mintgroene kleurtje van Green Fushion geeft mij meteen zin in zon, zee strand. Alle drie de geuren lijken mij heerlijk maar door de omschrijving van de geurnoten werd mijn aandacht toch getrokken door Green Fushion. De noten die mij voornamelijk aanspraken zijn vijgenblad, jasmijn, zout water en musk! Dit zijn noten die ik normaliter in parfums altijd heerlijk vind dus dat kon bijna niet mis gaan!

Jil Sander SUNPOP Green FusionJil Sander SUNPOP Green Fusion

Conclusie

Na alle zwarte parfums die ik graag draag in de winter is dit juist zo’n heerlijk, fris, luchtig, bloemig parfum. Het is officieel een Eau De Toilette maar hij blijft echt ontzettend lang hangen en bijspuiten is op een dag eigenlijk niet eens een must. Ik vind het parfum lekker direct na het opspuiten maar ook na een paar uur is hij nog steeds heerlijk. De vormgeving, inhoud en prijs maken voor mij het plaatje helemaal compleet. Het is een super leuk, vrolijk, lekker ’s zomers en vooral heerlijk parfum! Ik weet in ieder geval welk parfum ik heel veel ga dragen de komende tijd!

Deze Jil Sander SUNPOP Green Fusion bevat 100ml., kost €35,- en is te koop bij Jil Sander Fragrances parfumerieën en warenhuizen.

Heb jij al een ‘go-to’ parfum voor de lente/zomer? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

8 Reacties

  1. 29 maart 2017 / 10:34

    Klinkt als een fijn parfum! De verpakking is inderdaad erg leuk, en fijn dat ondanks het een frisse geur je ‘m niet vaak bij hoeft te spuiten 🙂

  2. 28 maart 2017 / 18:43

    Ik vind die flacons er altijd zo vrolijk uitzien.
    Ben wel heel erg benieuwd naar de geur

  3. 28 maart 2017 / 18:20

    Klinkt als een heerlijk parfum. De flacon is ook zo tof! Heel simpel en gaaf.

  4. 28 maart 2017 / 14:25

    Klinkt lekker en wat een vrolijk flesje. Ga hem snel eens testen als ik in mijn pauze langs de Douglas ofzo loop.

  5. 28 maart 2017 / 09:53

    Ik heb geen lente-/zomerparfum; ik gebruik nog steeds mijn trusty old Smugglers Soul van Lush. Misschien moet ik maar eens op zoek naar iets frissers, maar ik vind het altijd zo moeilijk om van parfum te wisselen.

  6. 28 maart 2017 / 07:56

    Klinkt erg lekker! Ik moet ze alle drie even gaan ruiken om mijn favoriet te kiezen.

  7. 28 maart 2017 / 07:35

    Klinkt lekker, ik was ook vooral benieuwd naar die lichtroze!

  8. 28 maart 2017 / 06:26

    Je hebt mij nu wel erg nieuwsgierig gemaakt naar deze geur.. ik ben echt heel erg benieuwd!