fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

The Body Shop Full Magnolia Parfum

The Body Shop Full Magnolia Parfum

Ken je de Full Flowers Fragrance Collection van The Body Shop? Dit is een collectie die een aantal maanden geleden werd gelanceerd. Destijds had deze collectie 4 parfums welke alle vier geïnspireerd zijn op bloemen. The Body Shop besloot er een vijfde variant aan toe te voegen, namelijk deze The Body Shop Full Magnolia Parfum. In dit artikel ga ik je alles over deze geur vertellen. Lees je mee?

Full Magnolia Eau de Parfum

Laat ik allereerst even starten bij de vormgeving. Ik vind het bij een parfum altijd wel belangrijk dat deze vormgeving on point is. Het liefst stal ik mijn geuren namelijk allemaal uit op mijn kaptafel en het oog wilt natuurlijk ook wat.

De The Body Shop Full Magnolia Parfum zit in een mooie (gerecylced) glazen flacon in een lichtroze kleur. Het is een rechthoekig flacon die aan de bovenkant rond afloopt. De zijkant heeft ribbels en hij heeft een houten dop. De tekst staat op het flacon in het wit. Ik vind het een mooie, frisse en typische ‘The Body Shop’ vormgeving.

Een magnolia bloem is natuurlijk een prachtige, hele herkenbare bloem. Het is een grote bloem die heerlijk ruikt. Natuurlijk kennen wij de bloem in Nederland ook maar voor dit parfum wordt magnoliabloesem gebruikt die met de hand wordt geplukt in de zuidelijke provincies van China. Voor de geur gebruikt The Body Shop essentiële olie en om deze te verkrijgen worden bloemen met stoom gedistilleerd.

Naast magnolia bevat dit parfum geurnoten van rabarber en zachte, witte houtsoorten. Hierdoor is het zeker een bloemige geur maar ook een fruitige en frisse geur die in het hart wat warmer wordt.

Normaliter ben ik niet zo’n fan van bloemige parfums maar dit The Body Shop Full Magnolia Parfum heeft me toch aangenaam verrast. Ik vind het echt een heerlijke geur en met de lente die op de loer ligt ga ik hem de komende tijd absoluut geregeld dragen. Een verrassende aanrader dus, als je het mij vraagt!

Deze Full Magnolia Eau de Parfum koop je uiteraard bij The Body Shop. Een geur bevat 75ml. en kost € 49,-

Koop jij weleens parfum bij The Body Shop?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

 

Delen: