fbpx
54   102
228   241
90   256
61   130
15   203

Lente geuren van Gisada

Lente geuren van Gisada

Een flinke tijd terug schreef ik een review over de Gisada parfums Uomo & Donna. Twee heerlijke geuren die zowel mijn vriend als ik met veel plezier hebben opgemaakt. Vorige week kreeg ik van twee gloednieuwe lente geuren van Gisada. Een voor mannen en een voor vrouwen. Tijd voor een nieuwe review. Ben jij benieuwd naar deze Gisada geuren? Zijn dit de musthave geuren voor de lente? Ik vertel je er alles over in dit artikel.

Gisada Ambassador Men Eau de Parfum

Gisada Ambassador Men Eau de Parfum

Hoe stoer is dit flacon? Een vormgeving waar iedere man vrolijk van wordt. Het flacon is van glas in een cilindervorm met een zwarte dop. Het etiket is ook zwart met het logo van Gisada in het goud. Heel classy en chique. Gisada zorgt voor een extra luxe touch door de dop magnetisch te maken. Hoe nice? Ambassador Men staat beschreven als een frisse en zeer levendige geur van Gisada. De geurnoten zijn als volgt:

  • Topnoot: Kardemom, Appel, Viooltje, Groene Noten, Mandarijn
  • Hartnoot: Patchouli, Lavendel, Peper, Mango, Pioen
  • Basisnoot: Hout, Vetiver, Amber, Mos, Vanille

De geur begint inderdaad heel fris maar al snel wordt de geur vol, warm, kruidig en zwaar. Ik vind zelf het woord ‘zwaar’ bij een geur heel positief omdat ik houd van zwarte, krachtige geuren. Als je het mij vraagt is dit een heerlijk parfum voor de man. Een perfecte geur voor de lente!

Ambassadora Eau de parfum van Gisada

Ambassadora Eau de parfum van Gisada

Een stuk romantischer is het flacon van deze vrouwelijke variant. De fles is in een diamantvorm en het etiket en de dop zijn rood qua kleur. Het logo staat ook op het etiket in het goud en dat maakt het een chique geheel. De geurnoten zijn als volgt:

  • Topnoot: Mandarijn en bosbes
  • Hartnoot: Oranje Bloesem, jasmijn, vanille, muskus en sandelhout
  • Basisnoot: Vetiver, kasjmierhout, poedersuiker en roze peper

Wederom een frisse, fruitige opening van de geur. Al snel wordt deze geur warm en vol qua geur waardoor hij luxe en chique aanvoelt. Poedersuiker als geurnoot? Hoe bijzonder? Het is wel een krachtige vrouwengeur die je sneller draagt tijdens een avondje uit in plaats van everyday. Houd je van YSL Libre? Dan ga je deze geur ook absoluut heerlijk vinden!

Lente geuren van Gisada

Deze lente geuren van Gisada zijn Eau de Parfum en ze blijven gedurende de dag echt heel goed aanwezig. Mijn tip: Ga beide eens ruiken als je in de buurt bent van Douglas. Ik weet zeker dat deze parfums je gaan verrassen, in positieve zin! Wij zijn met deze geuren van Gisada in ieder geval weer helemaal klaar voor de lente!

  • Gisada Ambassador – 50ml. voor € 85,- / 100ml. voor € 115,-
  • Gisada Ambassadora – 50ml. voor € 85,- / 100ml. voor € 115,-

Heb jij weleens van Gisada gehoord?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: