fbpx
21   47
59   262
41   86
60   180
40   227

My 23rd Birthday Wishlist

Wow! Over precies één week ben ik jarig! Ik kan het bijna niet geloven. De afgelopen tijd (eigenlijk vanaf begin december) is echt in een stroomversnelling gegaan. Dat ik dan ook volgende week jarig ben is een feit waar ik nog even aan moet wennen. Normaal keek ik altijd echt al een tijdje uit naar mijn verjaardag maar daar heb ik de afgelopen maanden gewoon echt geen tijd voor gehad. Maar hè, dat gaat mijn verjaardag natuurlijk niet minder leuk maken! Speciaal voor mijn verjaardag maakte ik deze My 23rd Birthday Wishlist. Benieuwd wat er op deze wishlist staat?

My 23rd Birthday Wishlist

My 23rd Birthday Wishlist

My 23rd Birthday Wishlist

 1. Philips Airfryer XL
  • Jep, ik wil super graag een airfryer. Wij hebben thuis ‘bij mijn ouders’ al een hele tijd een airfryer en we gebruiken hem super veel. Uiteraard om friet en snacks in te bakken maar een Airfryer is zo veelzijdiger dan dat. Zo kun je er ook heerlijke aardappeltjes in bakken of bijvoorbeeld kippenpoten. En geloof het ook niet, zelf een taart of muffins is gewoon mogelijk. Absoluut een apparaat die ik super graag wil hebben in mijn keuken!
 2. Weegschaal Retro in Crème 
  • Haha, ja hoor, weer iets voor in de keuken. Ik houd echt heel erg van bakken en koken en een weegschaal kan dan natuurlijk niet ontbreken. Ik kwam deze hele leuke ‘retro’ weegschaal tegen in een crème kleurtje en toen dacht ik: ‘Jaa, die is tof, die wil ik!’
 3. Scandinavische nachtkastjes
  • In eerste instantie dachten we, we gebruiken gewoon de nachtkastjes die ik nu al heb. Maar ach, alles nieuw en dus ook de nachtkastjes! Ik kwam deze super toffe ‘Scandinavische’ nachtkastjes tegen met wit en hout en mijn vriend en ik vinden ze allebei heel erg leuk. Die gaan perfect staan in onze slaapkamer naast onze mega boxpring!
 4. Benefit Cheek Parade Palette
  • Oké, één beauty product. Gewoon, omdat ik het niet kon laten. Benefit komt namelijk precies rond mijn verjaardag op de markt met het Benefit Cheek Parade Palette. Een prachtig palette met twee bronzers en drie blushes. Zij kosten los in totaal € 160,- en het palette kost € 60,- Een prima koopje, vind je niet? Ik ben onwijs benieuwd naar dit palette en hij krijgt een welverdiend plaatsje in deze wishlist!
 5. Plantenstandaard
  • Je ziet ze tegenwoordig overal, plantenstandaards. Ik vind het super tof. Juist om planten wat hoger te zetten en op een andere manier dan altijd maar op de grond of op een meubel. Ik vind deze plantenstandaards chique en speels tegelijk. Er zijn verschillende kleuren en ik vind vooral de ‘dusty groen’ variant heel erg mooi!
 6. Koffie Capsule houder
  • Zonder koffie in de ochtend.. nee dat zit er niet in. Heerlijk, een vers kopje koffie, een heerlijk ontbijtje en mijn laptop open om blogs te lezen! Wij hebben al een koffieapparaat gekocht van Nespresso en dus met cups. Het lijkt me super leuk om op het aanrecht een capsulehouder te hebben staan met hierin allerlei smaakjes koffie. Genieten, voor jezelf maar natuurlijk ook voor visite.
 7. Koperen Fruitschaal
  • Fruitschalen vind ik echt echt tof als eyecatcher! Ze mogen prominent aanwezig zijn in de keuken of op de eettafel. Ik vind deze ‘open grid’ fruitschaal in het koper heel erg mooi. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik zo’n robuste, houten fruitschaal ook wel heel erg tof vind.. Lastig!!
 8. Cosy & Trendy Servies
  • Stiekem ben ik echt heel erg aan het azen op een servies van Cosy & Trendy. In mijn kerstpakket kreeg ik een koffiemok van Cosy & Trendy uit de Fez lijn en sindsdien ben ik ‘hooked’. Ik vind het namelijk zo’n tof servies. Juist dat alles niet helemaal recht en perfect is vind ik mooi en het aardewerk is gewoon van hoge kwaliteit. Op dit moment heb ik al 6 koffiemokken met schoteltjes en het hele servies hebben zou echt fantastisch zijn!

Ja.. het was misschien al een klein beetje te verwachten natuurlijk. Heel veel spulletjes voor ‘in huis’. Mijn vriend en ik zijn bijna klaar met klussen en dan kan het samenwonen officieel beginnen. Iets waar ik echt zo ongelofelijk naar uitkijk! Maar bij samenwonen hoort een vracht met spullen en dus vraag ik dit jaar vooral spullen die ik echt goed kan gebruiken in ons huis.

Dit was mijn ‘My 23rd Birthday Wishlist’. Wat staat er bovenaan jouw Birthday Wishlist? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

10 Reacties

 1. 30 maart 2017 / 18:15

  Alvast van harte gefeliciteerd! Je hebt een hele leuke wishlist. Nog een weekje wachten 😉
  Wij hebben ook een airfryer en die zijn zoooo fijn!

 2. 29 maart 2017 / 19:25

  Wat een toffe items. Dat nachtkastje is heel leuk.

 3. 29 maart 2017 / 18:44

  Leuk lijstje. Dat nachtkastje vind ik zo mooi

 4. 29 maart 2017 / 17:40

  Oh, die koperen fruitschaal is zo mooi! En de tijd gaat zeker snel, voor je het weet is het al weer eind december… X

 5. 29 maart 2017 / 12:28

  Het servies van C&T is leuk he! Ik sta mij ook iedere keer weer te verbazen hoe leuk de items zijn. Fijne wishlist, en een airfryer lijkt mij ook wel wat. Je krijgt ongemerkt zoveel vet binnen met de frituur!

 6. 29 maart 2017 / 11:37

  Knap servies! Wij hebben niet echt een servies, maar gebruiken verschillende setjes. Zo zijn onze diepe borden van een ander merk als onze platte borden en hebben we een kast vol verschillende mokken en bekers. Een bont allegaartje, haha!

 7. 29 maart 2017 / 11:33

  De Airfryer staat ook hoog op mijn wishlist. Alleen ben ik nog lang niet jarig 😉

 8. 29 maart 2017 / 08:36

  Wat een heerlijke wishlist! Vooral een Airfryer lijkt mij zo een ideaal apparaat, die staat ook nog hoop op mijn wishlist. Verder vind ik die plantenstandaards ook zo tof, die gaat vast mooi staan in je nieuwe huis! Hopelijk kun je volgende week een aantal items van je wishlist afstrepen!

 9. 29 maart 2017 / 07:46

  Oh wat een mooie lijst! Die airfryer hebben wij ook, is echt geweldig! Dat blushpalette is ook prachtig trouwens. Heel mooi!

 10. 29 maart 2017 / 06:23

  Zo’n plantenstandaard vind ik ook zo leuk en wil ik graag voor mijn nieuwe huis. De airfryer heb ik al jaren, maar die van ons werkt voor geen meter. Is ook een paar keer teruggebracht en nog steeds werkt het ding voor geen meter. Gelukkig hoor ik om mij heen alleen maar positieve verhalen.