fbpx
111   126
47   184
44   97
12   191
65   389

Dr. van der Hoog Little Mademoiselle Macaron peel off masker

Dr. van der Hoog Little Mademoiselle Macaron peel off masker

Ik liep in de Kruidvat, lekker te snuffelen tussen alle producten. Iets wat ik weleens vaker doe. Puur uit nieuwsgierigheid of als ik op zoek nben naar een leuk product om te reviewen. Mijn oog viel vrijwel direct op de Dr. van der Hoog Little Mademoiselle Macaron peel off masker. Ik besloot hem mee te nemen en uitgebreid te reviewen. Lees je mee?

Dr. van der Hoog Little Mademoiselle Macaron peel off masker

Dr. van der Hoog Little Mademoiselle Macaron peel off masker

Dr. van der Hoog Little Mademoiselle Macaron peel off masker

De reden dat dit masker mij opviel was absoluut de verpakking. Laten we eerlijk wezen, ziet deze verpakking er niet tè leuk uit? Ik vind hem echt super schattig en meisjesachtig. Lekker snoepig zo met die macarons erop! Stiekem hoop ik meteen dat het masker ook naar deze heerlijke macarons ruikt!!
Dr. van der Hoog Little Mademoiselle Macaron peel off masker
Het Dr. van der Hoog Little Mademoiselle Macaron peel off masker bestaat uit een sachet in twee delen. Dit betekent dus dat je het masker twee keer kunt gebruiken. Er zit een heel makkelijk randje tussen waardoor je de twee maskertjes makkelijk van elkaar af kunt scheuren. Al kun je hem natuurlijk ook meteen delen met een vriendin bijvoorbeeld. Zie je het al voor je? Lekker een filmpje aan, popcorn erbij en samen een maskertje op. Perfect toch, voor een vriendinnenavondje? Dit wordt trouwens ook aangegeven op de achterkant van het masker. Hier staat: “Dit fijne peeloff masker wil je absoluut niet voor jezelf houden. Reinig en verzorg samen met je vriendinnen je huid met deze heerlijke verwennerij van Little Mademoiselle Macaron.”

Wat doet dit masker? Volgens de verpakking het volgende: “Het verwijderd op milde wijze dode huidcellen en huidonzuiverheden. Bovendien heeft de toegevoegde Panthenol niet alleen een kalmerende werking, het stimuleert ook het herstel van je huid. Je huid voelt weer schoon en fris aan.”

Dr. van der Hoog Little Mademoiselle Macaron peel off masker

Ingrediënten

Ingrediëntenlijst: Aqua, Alcohol Denat., Polyvinyl Alcohol, Polyglyceryl-10 Laurate, Propylene Glycol, Panthenol, Glycerin, Parfum, Butylene Glycol, Hamamelis Virginiana Water, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Benzyl Benzoate, Alcohol, Pantolactone, CI 14700, Citric Acid, CI 42090. 

Het masker bevat fijne ingrediënten, zoals paardenkastanje, panthenol en glycerine. Maar let op, daarnaast bevat het masker ook alcohol en parfum. Persoonlijk heb ik hier nooit last van omdat ik een makkelijke huid heb, maar ik vind het wel belangrijk om even duidelijk te vermelden. Mocht je wel last hebben van een gevoelige huid dan is dit dus even iets om rekening mee te houden!

Dr. van der Hoog Little Mademoiselle Macaron peel off masker

Gebruik

Volgens Dr. Van der Hoog: “Breng bij jezelf of je vriendin een dun laagje op je gereinigde gezicht aan. Laat de huid rondom je ogen, mond en haarlijn vrij. Nu kun je 15 tot 20 minuten genieten en lekker bijkletsen. Trek het opgedroogde masker voorzichtig van je gezicht. Reinig met lauwwarm water.”

Dr. van der Hoog Little Mademoiselle Macaron peel off masker
Ik maakte het zakje open en het eerste wat mij opviel was de geur. Deze was absoluut zoet maar ook mega sterk. Je ruikt echt overduidelijk de alcohollucht! Dit maakte mij wel een klein beetje huiverig. Met een maskerkwast bracht ik het masker ruim op mijn gezicht aan. Mijn ogen, mond en haarlijn heb ik vrij gehouden. Na ongeveer 15 minuten merk je inderdaad dat het masker begint te drogen en ietwat te trekken. Na 20 minuten heb ik het masker van mijn gezicht af gehaald. Dit ging overigens echt super makkelijk. Ik heb het masker er in één geheel afgetrokken. Geeft altijd een goed gevoel, haha!!

Dr. van der Hoog Little Mademoiselle Macaron peel off masker

Conclusie

Ben ik te spreken over dit Dr. van der Hoog Little Mademoiselle Macaron peel off masker? Ik zeg volmondig JA! Kijk, bij een masker zoals dit moet je geen wonderen voor je huid verwachten. Het is super betaalbaar en gewoon heerlijk om tussendoor je huid een kleine boost te geven en even lekker te ontspannen. Dat doet dit masker zeker! Mijn huid voelde na het masker echt heerlijk zacht en doorbloed aan. Van de ingrediënten alcohol en parfum heb ik persoonlijk echt totaal geen last gehad. Het masker heeft mijn huid op geen enkele wijze geïrriteerd. Ik vind het dus echt een leuk masker en ga hem zeker opnieuw kopen. Voor dat geld hoef je het in ieder geval niet te laten toch?

Het Dr. van der Hoog Little Mademoiselle Macaron peel off masker bevat 2x8ml., kost € 1,89 en is te koop in de drogisterijen. 

Houd jij weleens een ‘maskeravondje’ met vriendinnen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

11 Reacties

 1. 14 maart 2017 / 18:46

  Mijn huid kan hier helaas echt niet tegen, maar ik vond ze altijd super leuk hihi!

 2. 12 maart 2017 / 17:53

  Fijn dat je tevreden bent over dit maskertje. Ik heb ook zo’n maskertje van Dr. Van der Hoog geprobeerd, maar dan de variant met glitters. Ik kreeg helaas een hele allergische reactie door de alcohol en parfum die in het maskertje zaten… X

 3. 11 maart 2017 / 20:31

  Ik vind de verpakking er inderdaad wel erg leuk uitzien en ben ook wel benieuwd naar de geur nu. Jammer dat je toch zo’n sterke alcohol lucht ruikt, dat is nooit prettig.

 4. 11 maart 2017 / 14:24

  Aaah wat een schattig maskertje! Zo fijn dat je hem er ook in één keer kan aftrekken… ik vind het altijd zo vervelend als je hem er in meerdere keren af moet halen haha! Zeker voor een meidenavondje lijkt dit me een ideaal maskertje 🙂 Liefs x

 5. 11 maart 2017 / 07:30

  Lijkt me een fijn maskertje, lekker budgetproof. En fijn dat ie in 1 keer eraf te trekken is haha!

 6. 10 maart 2017 / 19:57

  Ik heb dit maskertje gebruikt de avond voordat ik ging trouwen. Een super leuke herinnering en ik vond hem erg fijn. Daarna heb ik het nooit meer gebruikt, maar dat ga ik wel snel weer doen!

 7. 10 maart 2017 / 16:43

  Deze lijkt me erg fijn. Op dit moment heb ik alleen heel erg veel maskers nog liggen haha

 8. 10 maart 2017 / 11:01

  Ik heb dit maskertje ook al in m’n handen gehad bij Holland & Barrett. Vind het zooo schattig, maar ik hou niet zo van zoete voedselgeurtjes – al ruikt dit zo te lezen vooral naar alcohol, haha!
  Ik moet eerst maar ‘ns wat maskertjes opmaken; dan pas mag ik een nieuwe voorraad inslaan!

 9. 10 maart 2017 / 10:23

  Lijkt me leuk om eens te proberen! Je hebt me benieuwd gemaakt!

 10. 10 maart 2017 / 07:23

  Nog niet eens 2 euro voor zo’n dingetje, dat is niks! Lijkt me een leuk masker om een keer te gebruiken bij een vriendinnenavond!
  Liefs,
  Elles

 11. 10 maart 2017 / 06:25

  Grappig! Ik liep laatst ook te snuffelen bij de maskers en wilde o.a. deze meenemen.. Tot ik mezelf bedacht dat ik al zo ontzettend veel maskers heb en het daar maar even bij moest laten voor de verhuizing haha!