fbpx
115   133
50   187
44   97
12   191
65   389

The Body Shop Sheer Touch Lip & Cheek Tint

The Body Shop Sheer Touch Lip & Cheek Tint

Oh, ik heb me toch een leuk product ontvangen. De The Body Shop Sheer Touch Lip & Cheek Tint. Het is een vloeibaar product die dus gebruikt kan worden als blush en lipstick. Hoe tof? In dit artikel ga ik je alles over dit product vertellen. Uiteraard inclusief swatches en mijn eerlijke mening. Lees je gezellig met mij mee?

Sheer Touch Lip & Cheek Tint

Dit product is verkrijgbaar in 5 kleuren, namelijk:

  • Brave
  • Bloom
  • Power
  • Pop
  • Feel

Ik heb het product ontvangen in de kleur Brave. Dit is een helder framboosrode kleur.

De The Body Shop Sheer Touch Lip & Cheek Tint is een echte multitasker. Eerlijk is eerlijk, hier houden we allemaal van toch? Dit product is vloeibaar en bedoelt voor je lippen en wangen. Een lipstick en blush in één. Hij zit verpakt in een handig flesje, met een zilveren dop en een matte, glazen huls. Het is een herkenbare lipgloss verpakking, niets op aan te merken en typisch The Body Shop.

The Body Shop Sheer Touch Lip & Cheek Tint

Swatches

Ik heb het product eerst aangebracht op mijn lippen. De applicator werkt heel fijn en precies en het product is gepigmenteerd. Met twee ‘swipes’ voorzie ik mijn lippen van een mooie, egale framboosrode tint. Binnen ongeveer 10 minuten voel ik het product bijna niet meer op mijn lippen en werkt het meer als een stain / lip tint. Als lipstick kleurt hij dus je lippen zonder daarna te slijten of af te geven. Zo chill!

Op mijn wangen breng ik 4 stipjes aan en deze blend ik in met mijn blushkwast. Dit werkt verrassend goed! De vloeibare Cheek Tint laat zich heel erg makkelijk blenden tot één mooie blush zonder vlekken. Bij een poederblush heb je snel een cakey/make-up effect en lijkt de poeder meer op de huid te liggen. Doordat deze blush vloeibaar is wordt hij één met de huid en trekt in. Hierdoor voelt het helemaal niet alsof je blush ophebt en blijft je huid lekker gehydrateerd en glowy. Love it!

Sidenote: op de foto’s heb ik géén foundation op en de blush dus direct op de huid aangebracht na mijn skincare. Je kunt er, in combinatie met foundation, voor kiezen de blush vóór of na de foundation aan te brengen.

Het product is opbouwbaar dus de intensiteit van de kleur bepaal je zelf. Vanzelfsprekend, hoe meer lagen hoe feller de kleur. Ik ben gegaan voor één laagje op mijn lippen en 4 ‘stipjes’ op mijn wangen.

The Body Shop Sheer Touch Lip & Cheek Tint

Eerlijke review

Door op je lippen en wangen dezelfde kleur aan te brengen krijg je een mooie, egale make-up look die perfect matcht. Ik vind het resultaat heel mooi en verfrissend. Positief verrast? 100%! Wat een onwijs fijn en tof product van The Body Shop. Deze The Body Shop Sheer Touch Lip & Cheek Tint blijf ik absoluut gebruiken en ga binnenkort nog even kijken naar de andere kleuren als ik in de buurt ben van een filiaal (geloof me, dat zegt genoeg!)

Je koop hem voor €12,- bij The Body Shop 

Draag jij weleens een vloeibare blush?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen: