fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

De nieuwe Etos Handsoaps

De nieuwe Etos Handsoaps

Soap it up! In 2017 gaat Etos vrolijk verder met het ontwikkelen van nieuwe producten en ze lanceren een geheel nieuw zeepassortiment. Hierin zitten producten die niet alleen een fantastisch schoon en fris gevoel geven, maar ook nog eens overheerlijk ruiken. Voordat je het weet ben je hooked… Vandaag review ik uit dit nieuwe zeepassotiment drie van de nieuwe Etos handsoaps. Benieuwd hoe ze mij bevallen? Lees met me mee! 

De nieuwe Etos HandsoapsDe nieuwe Etos Handsoaps

De nieuwe Etos Handsoaps

Als Etosfriend ontvang ik iedere maand een pakketje met de nieuwe producten van Etos. Ik vind dit super leuk en ben iedere keer weer enthousiast als er een pakketje binnenkomt. Iedere keer is het weer iets totaal anders en deze maand waren het drie handsoaps. De kleur en de vormgeving vielen me gelijk op. Ziet het er niet super leuk uit?

De nieuwe Etos Handsoaps

Het gehele assortiment bestaat uit het volgende:

 • 8 heerlijk geurende handsoaps
 • 3 soorten zeepblokken (lavendel, flower, olive)
 • desinfecterende hygiëne handgel en handsoap
 • Ultra Sensitive Soap (parfumvrij)

In dit artikel review ik drie van de nieuwe Etos handsoaps, namelijk ‘Lotus & Waterlily’,  ‘Sensitive Silk’ en ‘Cedarwood & Rosemary’.

De nieuwe Etos Handsoaps

De nieuwe Etos Handsoaps

Lotus & Waterlily
“Fris en een tikkeltje zoet.” Dit is echt een heerlijke, verfrissende en lichte geur.

Sensitive Silk
“Puur en Romig.” De naam zegt het al een beetje, maar deze handsoap heeft geen sterke geur. Het is meer een zachte, romige geur.

Cedarwood & Rosemary
“Stoer met een kruidige twist.” Hier moet je van houden, maar ik vind hem heerlijk! Zeker voor in de winter!  

De nieuwe Etos Handsoaps

Conclusie

Ten eerste vind ik de vormgeving echt super goed gedaan. Dit is toch gewoon een super leuke flacon om bijvoorbeeld neer te zetten in de keuken of in de wc? De nieuwe Etos handsoaps zitten in een handige pompflacon en laten mijn handen heerlijk verfrissend aanvoelen. Je hebt maar een klein beetje nodig om je handen goed te wassen en dat maakt deze zeep super zuinig in gebruik. Mijn favoriet is ‘Cedarwood & Rosemary’ maar stiekem ben ik ook super benieuwd naar de geuren ‘Coconut & Almond’ en ‘Ginger & Green Tea’. De volgende keer als ik bij Etos ben, ga ik deze absoluut aanschaffen. Voor het geld hoef je het in ieder geval niet te laten!

De nieuwe Etos Handsoaps bevatten 300ml., kosten € 1,49 (ja echt!) en zijn te koop bij Etos

Wat voor geur vind jij voor handzeep fijn? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Delen:

12 Reacties

 1. 31 januari 2017 / 20:08

  Ze zien er in ieder geval wel heel erg fancy uit! Ik ben zelf ook wel benieuwd naar de ‘Coconut & Almond’ handzeep! Maar kokos en amandelen zijn ook vaak mijn lievelingsgeuren!

 2. 30 januari 2017 / 22:24

  Die verpakking ziet er alleen al zo mooi uit inderdaad en ook de namen van de geuren maken me heel nieuwsgierig. Etos is echt goed bezig met alle nieuwe producten de laatste tijd 🙂

 3. 30 januari 2017 / 19:59

  wat een geweldige kleurtjes, dat staat zo vrolijk! en ze zijn echt goedkoop! ik ga er binnenkort eentje scoren, nu nog kiezen welke!

 4. 30 januari 2017 / 18:25

  Ik vind ze ook erg leuk om te zien, wil het zeker nog proberen 🙂

 5. 30 januari 2017 / 17:47

  Ik vond ze ook heel erg lekker!

 6. 30 januari 2017 / 14:32

  Ik ben aan een nieuwe toe! Deze lijken me prima 🙂 En ze staan leuk op mn wc, haha!

 7. 30 januari 2017 / 12:55

  zien er goed uit! ben benieuwd ernaar geworden

 8. 30 januari 2017 / 11:12

  Dit lijkt me wel fijn! Zien er heel erg leuk uit. Ik ben benieuwd naar de cederhout geur 🙂

 9. 30 januari 2017 / 09:38

  Wat een cuties om te zien! Zo een flacon zal inderdaad heel leuk staan in de keuken of badkamer. Ik ben vooral heel erg benieuwd naar de Lotus & Waterlilly variant, die klinkt in ieder geval heerlijk.

 10. 30 januari 2017 / 07:53

  Prima handzeep voor deze prijs! Ik ben benieuwd naar de geuren.

 11. 30 januari 2017 / 07:50

  Ze zien er goed uit! Ik ben benieuwd!

 12. 30 januari 2017 / 06:40

  Leuk zijn ze hè! Al helemaal voor die fijne prijs. Grappig dat jij net drie andere hebt gekregen. Ik ben naar alle andere geuren benieuwd en voor de prijs kunnen we het makkelijk allemaal uitproberen :-).