fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

L’Oréal Color Riche Gold Obsession Lipsticks

L'Oréal Color Riche Gold Obsession Lipsticks

De feestdagen zitten er weer aan te komen. Dat is duidelijk te zien aan de nieuwe fall/winter collectie van L’Oréal en al zeker aan de L’Oréal Color Riche Gold Obsession Lipsticks. Goudtinten zijn namelijk deze herfst en winter helemaal in en dat is bij L’Oréal wel erg duidelijk. De goudkoorts is daar duidelijk ingeslagen. Vandaag review ik alle L’Oréal Color Riche Gold Obsession Lipsticks. Benieuwd of deze lipsticks het kopen waard zijn?

L'Oréal Color Riche Gold Obsession Lipsticks

L'Oréal Color Riche Gold Obsession Lipsticks

L'Oréal Color Riche Gold Obsession Lipsticks

L’Oréal Color Riche Gold Obsession Lipsticks

De collectie bestaat uit 5 prachtige lipsticks in rood en roze tinten met goudaccenten én een gouden topcoat. Alle lipsticks bestaan uit intens glans gevende oliën, unieke kleurpigmenten en 24 karaat goud voor een rijk en verzorgd effect. De matte lipstick trend is bij deze collectie in ieder geval ver te zoeken. De verpakkingen vind ik echt super stijlvol gedaan. De lipsticks lopen van matzwart naar het glanzende goud. Er zit een soort ombre-effect op. Het ziet er naar mijn mening heel tof, chique en luxe uit.

L'Oréal Color Riche Gold Obsession Lipsticks

L'Oréal Color Riche Gold Obsession Lipsticks

De collectie bestaat uit de volgende lipsticks:

 • Nude Gold
 • Pink Gold
 • Rose Gold
 • Rouge Gold
 • Pure Gold

Het is dus, gezien de productnamen, wel duidelijk dat iedere lipstick goudaccenten bevat!

L'Oréal Color Riche Gold Obsession Lipsticks

L'Oréal Color Riche Gold Obsession Lipsticks

L’Oréal over de lipsticks: De zijdezachte crèmetextuur van Color Riche is samengesteld op basis van 24 karaat goud en extra verzorgende ingrediënten die zowel de gevoelige huid van de lippen beschermen, een comfortabel gevoel als een mooi resultaat geven. De subtiele bloemengeur herken je direct: een mix van parfumextracten als viooltjes, jasmijn en iris karakteriseren de iconische Color Riche lipsticks.

L'Oréal Color Riche Gold Obsession LipsticksL'Oréal Color Riche Gold Obsession Lipsticks

Nude Gold

Dit is een beige, oudroze tint met een warme ondertoon. Een mooie nudekleur met een subtiel gouden glittertje. Een frisse kleur en prima voor everyday. 

L'Oréal Color Riche Gold Obsession Lipsticks

L'Oréal Color Riche Gold Obsession Lipsticks

Pink Gold

Dit is een beetje de ‘barbievariant’ van Nude Gold. Waar Nude Gold naar het beige neigt, is deze kleur echt roze. Wel heel licht en ook nude-achtig waardoor het zeker een zeer geschikte kleur is voor everyday. De gouden glitter is in deze lipstick niet echt aanwezig.

L'Oréal Color Riche Gold Obsession LipsticksL'Oréal Color Riche Gold Obsession Lipsticks

Rose Gold

Rose Gold is een diepere, roze kleur. Hij is mooi gepigmenteerd en deze lipstick heeft ook weer duidelijk een warme ondertoon. Echter is het subtiele gouden glittertje in deze lipstick ook niet heel erg aanwezig. Naast roze heeft hij ook een vleugje koraal in zich. Ik vind het een mooie, frisse kleur.

L'Oréal Color Riche Gold Obsession LipsticksL'Oréal Color Riche Gold Obsession Lipsticks

Rouge Gold

Duidelijk de partycolor van deze look. Het is een prachtige, rode kleur die een iets koelere ondertoon heeft. Wel zijn de subtiele gouden glittertjes duidelijk aanwezig in deze lipstick. De kleur is feestelijk, stijlvol en ongelofelijk chique. I like it! 

L'Oréal Color Riche Gold Obsession LipsticksL'Oréal Color Riche Gold Obsession Lipsticks

Pure Gold

De topcoat van deze collectie. Pure Gold! Nou, dat is hij zeker. Het is een 24 karaats gouden kleur met superveel prachtige, gouden glittertjes. Je zou hem los kunnen dragen maar hij is officieel echt bedoeld als topcoat. Ik heb hem op mijn lippen aangebracht over Nude Gold heen. Met deze lipstick kun je iedere kleur pimpen met prachtige, gouden shimmers!

L'Oréal Color Riche Gold Obsession LipsticksL'Oréal Color Riche Gold Obsession LipsticksL'Oréal Color Riche Gold Obsession Lipsticks

Conclusie

Wat een verrassende collectie. De matte lipsticks zijn natuurlijk al een hele tijd in dus deze collectie is naar mijn mening absoluut vernieuwend. Tof om weer eens te experimenteren met glanzende, shiny, gouden lipsticks. De L’Oréal Color Riche Gold Obsession Lipsticks zijn mooi gepigmenteerd en hebben een super fijne formule. Ze zijn romig en hydrateren de lippen goed waardoor ze erg comfortabel aanvoelen. Zeker met een oog op de feestdagen vind ik deze collectie erg geslaagd. Mijn twee favorieten uit de collectie zijn Nude Gold en Rouge Gold. De topcoat vind ik erg gaaf en leuk om mee te spelen!

De L’Oréal Color Riche Gold Obsession Lipsticks kosten €14,99 per stuk en zijn te koop bij de drogisterijen en online bij The Make Up Spot

Draag jij liever goud of zilver in je make-up looks? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

15 Reacties

 1. 5 november 2016 / 20:32

  Wat een supermooie collectie van L’oreal. Misschien ga ik ook binnenkort wel even een nieuwe lipstick kopen van deze lijn.

 2. 26 oktober 2016 / 14:29

  Waauw wat een mooie verpakking! Echt super feestelijk en elegant. Ik vind vooral de rose gold, rouge gold en pure gold heel leuk!

 3. 26 oktober 2016 / 11:26

  Meid, wat heerlijk om je foto’s te bewonderen! Helaas word ik er niet zo enthousiast van…Dat ligt zeker niet aan je artikel, want die is weer top! Ik merk dat ik meer neig naar matte lipsticks in plaats van een glanslaagje. Met name Pure Gold is voor mij té heftig. Al vind ik de lipsticks van L’Oréal trouwens wel heel fijn!

  • 27 oktober 2016 / 11:00

   Wat een lief berichtje Marloes! Ik neig persoonlijk ook meer naar de matte lipsticks maar ik merk toch dat de trend weer een beetje aan het veranderen is. Daarnaast vind ik het ook leuk om weer eens wat nieuws te proberen en dat is deze lijn naar mijn mening zeker. Al snap ik je heel goed hoor!! 🙂

 4. 26 oktober 2016 / 07:49

  Ik draag al jaren geen lipstick meer, maar deze glanzende tinten brengen me toch aan het twijfelen! Die gouden topcoat over die nude kleur doet me denken aan een lipstick van de Hema die ik op de middelbare school vaak droeg ?.

  Ik vind dat nu te opvallend voor mezelf omdat ik helemaal geen lipstick meer gewend ben, maar ze staan jou allemaal erg goed. Zeker die rouge gold! De nude tint zonder topcoat durf ik wel aan.

  Hoe is de houdbaarheid trouwens, blijven ze een beetje zitten?

 5. 25 oktober 2016 / 20:45

  Prachtige product foto’s heb je gemaakt in dit artikel! Heel gaaf. De lipstick huls én kleuren van de lipsticks zijn erg mooi.

 6. 25 oktober 2016 / 14:19

  Complimenten weer voor je prachtige foto’s ! Vooral Golde Rose vind ik erg mooi, Pure Gold is weer een kleur die ik niet snel zou dragen.

 7. 25 oktober 2016 / 11:56

  Die gouden is zoooooo mooi, ik ben verliefd. Eindelijk een kleur die ik nog niet vaker heb gezien. Love it.

 8. 25 oktober 2016 / 11:17

  Ik zag ze eerder op een andere blog, wat een grappige kleurtjes zijn het! Vooral de laatste haha.

 9. 25 oktober 2016 / 10:16

  Prachtige kleuren. Maar ja, ik ben dan ook gek op goud 🙂

 10. 25 oktober 2016 / 10:01

  Wat een onwijs mooie lijn van L’oreal! Vooral Rose Gold en Rouge Gold springen er voor mij echt uit <3

 11. 25 oktober 2016 / 08:46

  Wauw! Pure Gold ziet er echt geweldig uit! Die wil ik ook!! 😀

 12. 25 oktober 2016 / 08:43

  Ze zien er echt super mooi uit!! Gave verpakking <3

 13. 25 oktober 2016 / 06:40

  Prachtige teinten en super mooie foto’s!

  Xoxo