fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

Lush Lava Lamp Bath Bomb

Lush Lava Lamp Bath Bomb

LUSHTIME!! Vorige maand ging ik samen met mijn moeder een dagje naar Den Bosch. Natuurlijk bracht ik een bezoekje aan de LUSH winkel en wat ik hier precies kocht kan je zien in mijn Shoplog Den Bosch. Ik kocht onder andere de Lush Lava Lamp Bath Bomb. Vandaag review ik deze Bath Bomb in dit artikel!

Lush Lava Lamp Bath Bomb Lush Lava Lamp Bath Bomb

Lush Lava Lamp Bath Bomb

Lava Lamp is een ronde, oranje Bath Bomb. Door de paarse stippen lijkt hij wel buitenaards te zijn. De naam ‘Lava Lamp’ vind ik daardoor ook echt goed gekozen!

Dit is wat Lush over de Lush Lava Lamp Bath Bomb zegt: Reis met deze groovy tijdmachine terug naar de jaren 70. Laat de bath bomb simpelweg in het water vallen en kom in een fruit-trip dankzij de driedubbele dosis citrus en speciale kleureffecten. Lava Lamp bevat cupuacuboter, sinaasappelbloesem en Siciliaanse mandarijnolie. De biologische Fair Trade cacaoboter maakt het water extra zacht voor je huid. Go with the flow!

Lush Lava Lamp Bath Bomb

Lush Lava Lamp Bath Bomb kocht ik dus in Den Bosch. Ik vroeg daar aan een verkoper wat de nieuwste Bath Bombs waren. Gewoon, omdat ik het super leuk vond om iets nieuws te proberen. Hij kwam eigenlijk gelijk aan met ‘Lava Lamp’. Deze oranje ronde bal met gekke paarse stippen trok eigenlijk gelijk mijn aandacht. Het is echt een Bath Bomb die heel fruitig en fris is. Citrus geuren voeren echt duidelijk de boventoon. Iets wat niet perse mijn voorkeur heeft, maar in de zomer kan ik dat toch wel waarderen.

Lush Lava Lamp Bath Bomb

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat, Citroenzuur, fair trade biologische Cacaoboter, Parfum, extra virgin Olijf olie, koud geperst, biologisch Castorolie, Oranjebloesem absolue, essentiële Tangerineolie, Siciliaanse Mandarijn essentiële olie, PEG-6 capryl / caprine glycerides & PEG-60 amandel glycerides (PEG-6 Caprylic / Capric Glycerides & PEG-60 Almond Glycerides), *Limonene, Kleurstof 15985 (Cl15985), Kleurstof 19140 (Colour 19140), Kleurstof 60725 (Colour 60725)

Lush Lava Lamp Bath Bomb Lush Lava Lamp Bath Bomb Lush Lava Lamp Bath Bomb

Lush Lava Lamp Bath Bomb lost snel op. Nja, het oranje gedeelte dan. Als je deze Bath Bomb in bad gooit is je bad echt binnen no-time oranje! En niet een beetje oranje, nee echt knal oranje. De paarse bollen een stuk minder snel. Dit lijken in het bad wel een soort inktvlekken!

Lush Lava Lamp Bath Bomb

Conclusie

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heb genoten van dit bad. Het bad ruikt mega naar citrus en dat is echt heerlijk. Vooral in de zomer kan ik dat enorm waarderen. Het voedt de huid enorm en na het bad voelt je huid heerlijk zacht en olie-achtig aan. Precies wat ik van een Bath Bomb van Lush verwacht. Heer-lijk!

De Lush Lava Lamp Bath Bomb kost €5,95 en is te koop in de winkels van LUSH en natuurlijk online.

Wat is jouw favoriete Bath Bomb van LUSH? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

12 Reacties

 1. 20 september 2016 / 19:59

  Oehh…die ziet er leuk uit en het klinkt heerlijk!

 2. 20 september 2016 / 19:53

  Wat ziet het er ontzettend lekker uit! En de kleur spat er helemaal van af.
  Ben heel benieuwd naar de halloween collectie, ga volgende week zeker eventjes kijken.
  Liefs,
  Evelien

 3. 20 september 2016 / 18:55

  Lijkt mij heerlijk! Ik ben wel weer even toe aan een verwenavondje en een bad! Ik ga van de week weer langs LUSH! <3

 4. 20 september 2016 / 17:24

  Ziet er leuk uit! En inderdaad, wat een tof effect πŸ™‚

 5. 20 september 2016 / 14:10

  Dit lijkt me ook echt genieten, zo’n bad! De bombs van Lush zijn zo prettig!

 6. 20 september 2016 / 13:03

  Wat geeft dat een leuk effect! Op de foto lijken die paarse stukjes wel een beetje als bloemblaadjes, haha πŸ™‚

 7. 20 september 2016 / 10:56

  Oh wat een mooi effect in het bad! Leuk om cadeau te geven!

 8. 20 september 2016 / 09:17

  Wat een gave bathbomb zeg. Deze kende ik nog helemaal niet. Hij klinkt heerlijk en ziet er leuk uit!

 9. 20 september 2016 / 09:03

  Deze ziet er zo super leuk uit!

 10. 20 september 2016 / 08:54

  Citrusfan hier! Ik heb ‘m nog niet in de winkel gezien, maar ik ga er de volgende keer zeker naar vragen!

 11. 20 september 2016 / 07:06

  Oh ziet er heel leuk uit! Love Lush πŸ™‚

 12. 20 september 2016 / 06:22

  Ik zou nu meteen een bad willen nemen.. Beetje jammer dat ik die niet heb, haha!