fbpx
92   167
49   181
31   69
68   138
25   273

NYC Get It All Lip Color

NYC Get It All Lip Color

Nog nooit eerder reviewde ik een product van NYC. Hoe dat komt? Ik heb echt geen flauw idee. Ik was deze lipsticks aan het fotograferen en ik dacht: ‘Heb ik eigenlijk weleens eerder een product van NYC gereviewed?’ Ik ben gaan terugzoeken en het antwoord was ‘nee’. Vandaag dus een primeurtje. Ik review de NYC Get It All Lip Color.

NYC Get It All Lip ColorNYC Get It All Lip Color

NYC Get It All Lip Color

NYC staat erom bekend dat ze mega budget proof zijn. Naar mijn mening zien de verpakkingen er dan ook cheap uit. Het is gewoon niet helemaal mijn ding. Misschien is het ook daarom dat ik er nog nooit eerder iets van reviewde. Vaak loop ik gewoon straal aan het schap voorbij. Toch vind ik het leuk dat ik deze NYC Get It All Lip Color ontving. Tijd om te gaan kijken of de prijs/kwaliteit verhouding in orde is en dat de lipsticks waarmaken wat NYC belooft.

NYC Get It All Lip ColorNYC Get It All Lip Color
In totaal zijn er 10 verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk:

 • 100 PINKdigious
 • 101 ExceptioNUDE
 • 102 MOCHAmazing
 • 201 FUCHSIAtastic
 • 202 FabFUCHSIA
 • 300 ImpREDssive
 • 301 WondeREDfull
 • 302 IncREDible
 • 400 ExtraordiBERRY
 • 600 TerrifiCORAL

In dit artikel review ik de NYC Get It All Lip Color in 102 MOCHAmazing, 201 FUCHSIAtastic en 300 ImpREDssive.

NYC zegt: de Get It All Lip Color is een verzorgende, romige lipstick in intense kleuren die lang blijft zitten. In de formule zit candeliawas, bijenwas, sheaboter en zijdepoeder voor zachte, verzorgde lippen.

NYC Get It All Lip ColorNYC Get It All Lip Color

NYC Get It All Lip Color in 102 MOCHAmazing

Dit is echt een warme, my lips but better kleurtje. Hij zit een beetje tussen het rood/oranje en bruin in en heeft een zilveren glans. Normaal houd ik hier eigenlijk totaal niet van bij lipsticks maar op de een of andere manier kan ik het bij MOCHAmazing eigenlijk wel waarderen.

NYC Get It All Lip ColorNYC Get It All Lip Color

NYC Get It All Lip Color in 201 FUCHSIAtastic

FUCHSIAtastic is gewoon echt knal- en knal roze. Ik kan er niets anders van maken. Het doet me gelijk denken aan een zuurstok, haha! Persoonlijk houd ik hier wel van. Zeker in de zomer kan ik dit soort felle tinten echt waarderen.

NYC Get It All Lip ColorNYC Get It All Lip Color

NYC Get It All Lip Color in 300 ImpREDssive

Echt ‘classic red’ kun je impREDssive niet noemen. Het is namelijk een rode lipstick met een duidelijke oranje ondertoon. Een mooie kleur, maar persoonlijk vind ik het bij mij nooit zo super mooi staan. Ik heb liever een rode kleur met een koele ondertoon.

NYC Get It All Lip Color

NYC Get It All Lip Color

De swatches naast elkaar

Hier zie je alle drie de lipsticks naast elkaar geswatched. Van boven naar beneden:

 • 102 MOCHAmazing
 • 201 FUCHSIAtastic
 • 300 ImpREDssiveNYC Get It All Lip Color

NYC Get It All Lip ColorConclusie

Het zijn leuke lipsticks! Ze zijn ontzettend romig maar geven toch erg veel kleur af. Eenmaal op de lippen voelt de lipstick echt super comfortabel. Het is haast net alsof je een lippenbalsem aanbrengt. De lippen zijn bijna in één keer gedekt en de houdbaarheid is prima. Een halve dag blijven ze zeker zitten al werk ik ze na een maaltijd toch wel even bij. In de 10 verschillende tinten zit variatie genoeg dus voor ieder is zeker wat wils te vinden. Toch zijn er twee nadelen. Ten eerste vind ik de vorm niet heel erg fijn omdat je er totaal geen strakke lijnen mee kunt maken. Ik heb op de foto’s mijn lippen dan ook ingekleurd met behulp van een lippenceel. Ten tweede ruiken deze NYC Get It All Lip Color super sterk naar zoet fruit. Je moet hier van houden maar persoonlijk ben ik daar nooit zo’n fan van. Gelukkig smaken ze verder nergens naar.

De NYC Get It All Lip Color kosten € 4,49 en zijn te koop bij de drogist. 

Heb jij veel producten van NYC in je stash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

8 Reacties

 1. 21 september 2016 / 13:06

  Leuke lipsticks! Maar inderdaad de verpakking zit er erg goedkoop uit, ik heb ook niet zo veel make up van nyc, alleen een bb cream en oogschaduwpalletje. MOCHAmezing vind ik het mooist van deze lipsticks! 🙂

 2. 19 september 2016 / 21:07

  Ik moest ook even wennen aan die vorm en geur, maar ik moet zeggen dat ik er verder echt blij mee ben! Fijne, complete review

 3. 19 september 2016 / 18:13

  Ik heb eigenlijk ook niks van nyc. Waarom weet ik eigenlijk niet, hihi. Ik vind deze lipsticks er wel mooi uitzien qua kleuren.

 4. 19 september 2016 / 16:34

  Ik vind de eerste kleur je heel mooi staan! Ik ga zeker eens kijken, want voor zo’n prijsje lijkt het me heel fijn!

 5. 19 september 2016 / 11:12

  Toffe kleuren! Wordt steeds lastiger om een lipstick te kiezen met al die geode reviews

 6. 19 september 2016 / 08:16

  De kleuren staan je echt prachtig! Ik zou willen dat ik de roze durf te dragen want deze vind ik persoonlijk echt heel mooi!

 7. 19 september 2016 / 07:20

  Ik vind MOCHAmazing het mooist! Prachtig kleurtje voor een mooi prijsje

 8. 19 september 2016 / 06:23

  FUCHSIAtastic vind ik de leukste kleur van de drie. Ik ben toch wel nieuwsgierig geworden naar deze lipsticks als ik jouw review zo lees. De vormgeving van de producten is ook niet zo mijn ding.