fbpx
118   138
51   189
45   98
13   192
66   390

L’Oréal Paris True Match Liquid Highlighter

Als ik, qua beautyproduct, ergens dol op ben dan is het wel highlighter. Die prachtige glanzende, shimmery poeders die je een ontzettend glowy en gezonde look geven. Love it! Ik denk dat 95% van de highlighters in mijn stash in poedervariant is. Ik heb een paar sticks maar echt veel vloeibare highlighters heb ik eigenlijk niet. Een tijdje terug ontving ik de L’Oréal Paris True Match Liquid Highlighter. Vandaag review ik deze highlighter in dit artikel.

L'Oréal Paris True Match Liquid Highlighter L'Oréal Paris True Match Liquid Highlighter

L’Oréal Paris True Match Liquid Highlighter

De L’Oréal Paris True Match Liquid Highlighter is dus een vloeibare highlighter en deze highlighter zit in een tube. De tube is helemaal metallic roze en heeft verder zilveren details. De tekst is te vinden in het rood, zwart en wit. Op de achterkant van de tube vind je de productinformatie. Ik vind het er, qua vormgeving, prima uitzien!

Deze highlighter van L’Oréal is te verkrijgen in één kleur. Dat is niet voor niets want L’Oréal belooft het volgende:  L’Oréal Paris True Match introduceert een nieuwe highlighter met hybride pigmenten die zich aanpassen aan elke ondertoon (warm, neutraal, koel). Eén formule, geschikt voor alle huidskleuren. 

L'Oréal Paris True Match Liquid Highlighter L'Oréal Paris True Match Liquid Highlighter

L’Oréal Paris True Match Liquid Highlighter, een 3-in-1 primer, blender en highlighter in één tube om highlightaccenten te plaatsen op plaatsen die van nature ook licht vangen, zoals de jukbenen, onder het wenkbrauwbot of midden op je voorhoofd.

Tip: je kunt de Liquid Highlighter als primer gebruiken of bijvoorbeeld één druppel met je favoriete True Match foundation vermengen. > De formule past zich aan aan de ondertoon van huid; warm, neutraal of koel. De speciale True Match hybride pigmenten zorgen dat de highlighter op elke huidskleur een natuurlijke verhelderende gloed geeft. 

L'Oréal Paris True Match Liquid Highlighter

Swatch

Op de foto links zie je de highlighter als hij net uit de tube komt. Gelukkig is het ’tuutje’ heel erg mooi smal waardoor je perfect kunt doseren. Op de middelste foto zie je de highlighter uitgesmeerd met daglicht. Zie je die dekking?! Op de foto rechts is de highlighter gefotografeerd met flits.

L'Oréal Paris True Match Liquid Highlighter

Op de foto links zie je mijn gezicht zonder highlighter. Op de middelste foto zie je de highlighter aangebracht op mijn jukbeenderen. De foto is gemaakt met daglicht. Op de foto rechts is de highlighter gefotografeerd met flits.

img_9265 L'Oréal Paris True Match Liquid Highlighter

Conclusie

Wat leuk om weer eens een vloeibare highlighter te proberen. De vormgeving van deze L’Oréal Paris True Match Liquid Highlighter vind ik echt goed gedaan en de tube werkt super. Je hebt maar een heel klein beetje nodig van het product om een mooie glans te creëren. De kleur is wel echt roze, koel en erg opvallend. Daar moet je dus wel van houden. Of de formule zich ook daadwerkelijk aanpast aan de huid? Nee, dat geloof ik niet. Ik heb hem uitgetest bij mijzelf (niet overwegend koel of warm) maar ook bij mijn moeder (duidelijk warm) en de highlighter gaf niet echt verschil. Persoonlijk raad ik je deze highlighter dan ook alleen aan als je een koele huid hebt.

De L’Oréal Paris True Match Liquid Highlighter bevat 30 ml. en kost €14,99

Werk jij liever met poeder highlighters of met vloeibare highligters?? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

  1. 22 september 2016 / 14:14

    Ik heb me wel voorgenomen op een liquid highliter te gebruiken, maar durf het nog niet hahahhaha deze is mij wat te roze. In meer koper teinten had ik het wel overwogen.

  2. 21 september 2016 / 10:42

    Geeft een mooi effect, en ik ben fan van de verpakking!

  3. 21 september 2016 / 09:07

    Hij ziet er heel mooi uit, maar ik denk dat ik ‘m zou laten liggen als ik het zou zien in de winkel..