fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

MUA Bronze & Sculpt Contour Kit

MUA Bronze & Sculpt Contour Kit

Ik heb inmiddels al heel wat contourkits geprobeerd en gereviewed. Maar, ik ben nog niet uitgereviewed want vandaag heb ik een review van de MUA Bronze & Sculpt Contour Kit. Ben jij benieuwd hoe deze MUA Bronze & Sculpt Contour Kit mij bevalt? Lees dan zeker verder!

MUA Bronze & Sculpt Contour Kit

MUA Bronze & Sculpt Contour Kit

MUA Bronze & Sculpt Contour Kit

MUA Bronze & Sculpt Contour Kit

Deze MUA Bronze & Sculpt Contour Kit zit in een goud met zwarte verpakking. Als ik heel eerlijk ben is dit niet he-le-maal mijn ding. Soms heb je hele chique gouden verpakkingen sommige ogen cheap. Naar mijn mening oogt deze Contour Kit helaas toch wat cheap. 

Maar, de verpakking is wel erg stevig. Hij is vierkant en als je hem open doet zie je de highlighter en een grote spiegel. De highlighter kun je optillen en daaronder zit de bronzer. Op de zwarte onderkant zit een sticker met de productinformatie en de ingrediëntenlijst. De kleur van deze kit is light/medium.

MUA over de MUA Bronze & Sculpt Contour Kit: Word een contour pro met de MUA Bronze and Sculpt Contour Kit. Het bronzer en highlighter duo is perfect om moeiteloos te contouren. De poeder in twee kleuren zorgt ervoor dat je je gezicht definitie geeft en de juiste delen van je gezicht accentueert.

MUA Bronze & Sculpt Contour Kit

Op deze 4 foto’s zie je de highlighter (bovenste rij) en de bronzer (onderste rij). De foto’s links zijn gemaakt zonder flitser en de foto’s rechts zijn gemaakt met flitser. Zoals je, vooral op de foto met flits, goed kunt zien is dat de highlighter shimmers bevat en dat de bronzer volledig matte is.  Zelf vind ik matte bronzers altijd het fijnste dus daar ben ik blij mee!

MUA Bronze & Sculpt Contour Kit

Hier heb ik de MUA Bronze & Sculpt Contour Kit geswatched. Op de bovenste foto zonder flits en op de onderste foto met flits. De highlighter is matig gepigmenteerd terwijl de bronzer juist erg goed gepigmenteerd is. Daarnaast vind ik de highlighter wel heel erg subtiel.

MUA Bronze & Sculpt Contour Kit

Op deze foto’s zie je de stappen die ik heb gemaakt. Op de linkerfoto zie je mijn gezicht zonder de highlighter en zonder de bronzer. Op de middelste foto zie je mijn gezicht met de bronzer. Ik heb de bronzer hier vooral gebruikt om te shapen. Op de rechterfoto zie je de highlighter op mijn jukbeenderen.

MUA Bronze & Sculpt Contour Kit

Als je me al een tijdje volgt, dan weet je dat ik dol ben op highlighter. Naar mijn mening is deze van MUA dan ook echt veel te subtiel. Wel vind ik het echt een hele leuke kit als je net begint met contouren. De bronzer is goed gepigmenteerd en is fijn in gebruik. Hij is geschikt om het gezicht wat meer warmte te geven maar kan ook zeker gebruikt worden om mee te contouren. Dit soort kitjes zijn naar mijn mening ook altijd heel erg handig als je op vakantie gaat. Mijn voorkeur heeft hij alleen niet, ik pak liever mijn NARS Hot Sand Laguna Blush and Bronzer Duo!

Deze MUA Bronze & Sculpt Contour Kit komt uit de Luxe lijn van MUA en kost €7,49

Heb jij al iets geprobeerd uit de MUA Luxe lijn? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

30 Reacties

 1. 1 mei 2016 / 23:52

  De bronzer spreekt me wel aan, maar inderdaad, de highlighter had naar mijn mening ook wat meer aanwezig mogen zijn. Ik hou meer van de categorie Albatross – Marie-Lou Manizer – Soft & Gentle glans, haha.
  Toch is het inderdaad een leuke kit om mee te starten, kun je niet snel fout mee gaan. Fijne week, meid! X

 2. 1 mei 2016 / 21:04

  Ondanks dat ik de bronzer wel erg mooi vind, valt de highlighter inderdaad een beetje tegen..
  Wel jammer want het had wel een ideaal ding geweest om mee te nemen!

 3. 30 april 2016 / 15:20

  De bronzer is wel echt een hele mooie koele toon! De highlighter valt inderdaad een beetje tegen, wel jammer! Maar die bronzer zou ik zelf wel echt kopen πŸ™‚

  • 3 mei 2016 / 23:18

   Jaa de bronzer is inderdaad heel erg mooi!

 4. 29 april 2016 / 23:31

  Ik snap dat je de highlite te subtiel vindt. De bronzer vind ik heel mooi. Dat je zo twee verdiepingen hebt in de verpakking vind ik ook wel een plus. Ik heb twee oogschaduwpalettes van MUA en die vind ik erg fijn.

 5. 29 april 2016 / 22:43

  Ik vind de highlighter inderdaad ook erg subtiel maar daardoor juist heel mooi. Ik ben echt fan van subtiel en natuurlijk. Deze highlighter zou perfect zijn voor mij!

 6. 29 april 2016 / 22:15

  Ik vind het zo knap dat je altijd zoveel leuke reviews schrijft, en zo leuk om te lezen. Mijn complimentjes, volgens mij blijf ik het zeggen haha! Maar ik heb er echt respect voor. Lijkt me een fijne kit dit πŸ™‚

 7. 29 april 2016 / 21:40

  Ik vind de verpakking mooi en zo op het eerste gezicht ziet het er veel belovend uit maar helaas. Ik vind het pigment ook matig.

 8. 29 april 2016 / 18:58

  Ik vind het een leuke kit πŸ™‚ Ideaal voor een beginner als ik haha. Op de foto’s is duidelijk te zien wat het effect hiervan is! Mooi.

 9. 29 april 2016 / 18:47

  Deze zag ik laatst ook op de kruidvat site. Alleen lijkt de bronzer mij wat te donker voor mij, ik heb best wel een lichte huid namelijk. Jammer dat de highlighter tegenvalt! xx

 10. 29 april 2016 / 18:28

  Ik vind dit echt een topper

 11. 29 april 2016 / 15:35

  Wat leuke kleuren zijn het van Bronze.

 12. 29 april 2016 / 15:02

  Een leuk product en persoonlijk houd ik wel van dat subtielere effect!

  • 3 mei 2016 / 23:17

   Aah dan is dit denk ik zeker iets voor jou!!

 13. 29 april 2016 / 14:45

  Jammer dat de highlighter zo tegen valt, hij is inderdaad wel handig mee te nemen op vakantie!

  • 3 mei 2016 / 23:16

   Jaa hij is naar mijn mening net iets te subtiel, maar ach, inderdaad prima voor vakantie!

 14. 29 april 2016 / 14:38

  Hijs idd lekker subtiel, maar voor lichte huidjes misschien wel fijn!

 15. 29 april 2016 / 14:21

  Wat een handig setje. Wel jammer dat de highlighter zo subtiel is. Ik hou wel van iets meer shine!

 16. 29 april 2016 / 12:33

  Ik heb die van Nars niet dus ik zou deze wel willen hihi, ik ben er erg benieuwd naar!

 17. 29 april 2016 / 12:21

  Jammer dat de highlighter zo subtiel is.. Ik vind dat altijd zo teleurstellend haha!

 18. 29 april 2016 / 11:07

  Ik vind het resultaat wel heel erg mooi! Lekker subtiel, maar daar houd ik wel van πŸ™‚

 19. 29 april 2016 / 10:52

  Oh wauw, ik vind het er mooi uit zien! Ik moet maar even langs de kruidvat..

 20. 29 april 2016 / 10:47

  Wat een gave kit, ziet er mooi uit.

 21. 29 april 2016 / 09:26

  Ah wat een prachtige contour kit! Vind hem echt heel erg mooi.
  Liefs! Evelien

 22. 29 april 2016 / 09:01

  De verpakking is inderdaad niet echt mooi, daar ben ik het mee eens. Het product zelf vind ik wel erg mooi. Ik ben zo’n persoon die wel van dat subtiele effect houd,
  Liefs,
  Elles

  • 3 mei 2016 / 23:14

   Aah dan is dit inderdaad wellicht iets voor jou! Op de verpakking na dan, hihi πŸ˜‰

 23. 29 april 2016 / 08:10

  Het is een mooi product maar ik snap ook wel dat je liever die van NARS erbij pakt, helemaal gelijk heb je!

  • 3 mei 2016 / 23:14

   Haha ja toch! Zonde om niet te gebruiken πŸ˜‰

 24. 29 april 2016 / 06:24

  Ik vind de highlighter ook erg subtiel. De bronzer is bij mij wel een heel stuk donkerder op mijn gezicht, ook al breng ik niet zo veel aan. Ik vind vooral het effect van de bronzer dan ook erg mooi.