fbpx
34   150
25   56
67   128
25   261
24   103

ELF Contouring Blush en Bronzer Palette Fiji Matte

ELF Contouring Blush en Bronzer Palette Fiji Matte

Het contouren van het gezicht wordt steeds populairder. Ik doe het eigenlijk altijd met de NYX blush in de kleur Taupe, en heb eigenlijk nooit verder gekeken. Vandaag ga ik dat wel doen en review ik het ELF Contouring Blush en Bronzer Palette Fiji Matte. Gaat dit palette mijn nieuwe everyday contour palette worden? Je leest het in deze review!

ELF Contouring Blush en Bronzer Palette Fiji Matte

IMG_8296

IMG_8297

ELF Contouring Blush en Bronzer Palette Fiji Matte

Laat ik beginnen met de verpakking. Deze is in mijn ogen wel heel erg geïnspireerd op de verpakkingen van NARS. Hij ziet er prachtig uit, heel strak en stevig. Groot pluspunt is de grote spiegel in het palette. Wel is denk ik de spiegel een beetje te zwaar, want als je het doosje te ver open zet dan kantelt hij om.  In totaal komt ELF met 4 kleuren waarvan Fiji Matte de nieuwste is:

 • St. Lucia
 • Antigua
 • Turks & Caicos
 • Fiji Matte 

IMG_8302

ELF Contouring Blush en Bronzer Palette Fiji Matte

Hier zie je de swatches van beide kleuren. Bovenaan de blush en onderaan de bronzer. Beide poeders zijn even gepigmenteerd en vrij dik. Er komt veel kleur vanaf dus je hebt echt maar een klein beetje nodig! Tijd om te kijken hoe hij bij mij staat.

ELF Contouring Blush en Bronzer Palette Fiji Matte

Op de eerste foto zie je mijn gezicht zonder blush en bronzer. Op de tweede foto zie je mijn gezicht met de bronzer en op de derde foto zie je mijn gezicht met bronzer en blush. Ik moet zeggen dat ik enorm onder de indruk ben. Kijk wel uit met de hoeveelheid. Tijdens het swatchen merkte ik al dat het vrij dikke poeder is met enorm veel pigment. Begin dus met een heel klein beetje en bouw het daarna rustig op. Want je hebt al snel veel te veel product op je kwast. Even goed blenden met een foundationkwast is ook zeer aan te raden, maar over het eindresultaat ben ik enorm tevreden!

IMG_8321

ELF Contouring Blush en Bronzer Palette Fiji Matte

Ik ben enorm onder de indruk van dit ELF Contouring Blush en Bronzer Palette Fiji Matte. Al hoewel hij qua verpakking wel heel erg veel op NARS lijkt, heb je met dit palette wel een prachtig, betaalbaar product. Misschien is hij iets minder origineel, maar ach! Who Cares? 

Dat beide kleuren matte zijn vind ik een enorm goede zet. De kleuren matchen top bij elkaar en passen heel erg goed bij mijn huidskleur. Wanneer je huid een stuk lichter is dan die van mij, kan de bronzer wellicht wat te donker uitpakken. Bij mij vind ik het effect in ieder geval heel erg natuurlijk en maakt hij mijn gezicht sprekender en stralender.

Deze ELF Contouring Blush en Bronzer Palette Fiji Matte is te koop voor €4,00 in de webshop van EyesLipsFace.

Draag jij dagelijks blush en bronzer? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

12 Reacties

 1. 20 oktober 2015 / 21:48

  Wow zo’n fijne combo! Lekker handig voor mee te nemen op reis en de kleuren zijn zo on point!
  Ik ben fan!

 2. 20 oktober 2015 / 11:06

  Wat een mooi palette! Ik snap dat je daar blij mee bent, de kleuren staan je namelijk heel mooi!

 3. 19 oktober 2015 / 21:44

  Wauw, deze kleuren zijn ook erg mooi! Ik wil St. lucia graag!

  • Lindsey Beljaars
   20 oktober 2015 / 13:29

   St. Lucia is inderdaad ook heel erg mooi! Zou hem zeker aanschaffen als ik jou was! 😉

 4. 19 oktober 2015 / 21:08

  Ahh ik twijfelde of deze wel goed gepigmenteerd zou zijn maar zo te lezen wel :)! Ik ga hem door dit artikel toch bestellen.

  • Lindsey Beljaars
   20 oktober 2015 / 13:28

   Dankjewel Shirley May, dat vind ik heel leuk om te horen! X

 5. 19 oktober 2015 / 19:24

  Hij ziet er echt heel goed uit ! Mooie foto’s !

 6. 19 oktober 2015 / 19:04

  Wat een mooi palette!

 7. 19 oktober 2015 / 10:46

  Oeh, dat ziet er goed uit! Deze ga ik even onthouden 🙂

 8. 19 oktober 2015 / 09:08

  Zelf heb ik deze ook en ben net als jij er erg blij mee.

 9. 19 oktober 2015 / 06:50

  Wat een mooi palette, goed effect ook.