fbpx
18   50
11   39
272   802
27   67
32   78

5x Favoriete Lente Blush

5x Favoriete Lente Blush

Twee weken geleden kwam er op mijn blog een artikel online met mijn 5 favoriete Lente Lipsticks. Dit artikel werd zo goed bekeken dat hij zelfs in Mijn 5 meest gelezen artikelen van Maart 2016 belandde. Ik besloot hetzelfde te doen maar dan met mijn blushes. Ben jij benieuwd? Lees dan dit ‘5x Favoriete Lente Blush’ artikel!

5x Favoriete Lente Blush
5x Favoriete Lente Blush
5x Favoriete Lente Blush
NARS Deep Throat Blush

Deze blush kocht ik vorige jaar tijdens mijn zomervakantie in Cannes. Het is echt een prachtige blush die een beetje tussen het peachy en roze in zit. Hij is echt heel erg goed gepigmenteerd en heeft een prachtige gouden glans zonder chucky glitters. Hij wordt door NARS beschreven als ‘Flirty Sheer Peach’.

5x Favoriete Lente Blush

5x Favoriete Lente Blush

5x Favoriete Lente Blush

Bobbi Brown Pretty Coral

Als je me al een tijdje volgt, dan weet je dat ik dol ben op mijn Bobbi Brown Calypso Cheek Palette. In dit palette zitten twee blushes en één highlighter. Ik vind beide blushes prachtig, maar Pretty Coral is absoluut mijn favoriet!

5x Favoriete Lente Blush

5x Favoriete Lente Blush

5x Favoriete Lente Blush

Catrice Defining Blush in 070 Pinkerbell

Deze blush was ik eigenlijk helemaal vergeten en ik heb hem dan ook nog niet heel veel gebruikt. Maar het is echt een super leuke kleur voor in de lente en de zomer. Echt lekker fel roze!

5x Favoriete Lente Blush

5x Favoriete Lente Blush

5x Favoriete Lente Blush

MAC What I Fancy (Satin Powder) Blush

MAC What I Fancy is mijn nieuwste aankoop op het gebied van blushes. Het is een satin blush uit de Flamingo Park collectie. Wat mij betreft is het een hele frisse kleur die ook een beetje tussen het peachy en roze inzit. Perfect voor de lente en de zomer als je het mij vraagt.

5x Favoriete Lente Blush

5x Favoriete Lente Blush

5x Favoriete Lente Blush

Benefit Posietint

Vorig jaar lente heb ik deze blush van Benefit heel erg veel gedragen. Heel de winter heb ik hem niet aangeraakt maar deze lente zal ik hem er absoluut weer bij pakken. Posietint is een cheek&lip stain. Voor de lippen vind ik hem niet fijn maar als blush zeker wel. Je brengt een paar stipjes aan en blend hem daarna met je vingertoppen uit en daarna heb je echt een prachtig resultaat!

5x Favoriete Lente Blush

Alle blushes nog even op een rijtje…

Hier zie je de swatches van de blushes. De volgorde is als volgt:

5x Favoriete Lente Blush

5x Favoriete Lente Blush

Dit waren ze dan, 5x Favoriete Lente Blush! Alle 5 toch blushes die echt naar frisse kleurtjes neigen zoals roze en peachy. Daarnaast, op één na, allemaal matte. Dat komt omdat ik gek ben op highlighter. Een matte blush draag ik dan voor de kleur en de highlighter voor de perfecte glow!

Wat is jouw Favoriete Lente Blush?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

21 Reacties

 1. 13 april 2016 / 14:14

  Wat een prachtige blushes allemaal! Ik vind die van MAC zo gaaf.

 2. 11 april 2016 / 21:46

  Hele mooie favorieten!

 3. 9 april 2016 / 12:06

  Wauw, die NARS blush staat je echt heel mooi!

 4. 8 april 2016 / 20:22

  Wat mooie blush zijn het meid.
  Het sta je beeldig.

 5. 8 april 2016 / 20:06

  Die van Nars is zo pretty !

 6. 7 april 2016 / 22:21

  Wauwie prachtige Blushes, ze staan je allemaal prachtig ๐Ÿ™‚
  X

 7. 7 april 2016 / 17:09

  Wow, prachtige blushes! Die van Mac is heel mooi.

  • 11 april 2016 / 10:15

   Lief, bedankt voor je reactie Jorinde x

 8. 7 april 2016 / 14:03

  Wat een mooie kleurtjes allemaal, vooral die van MAC! Wat gek dat jouw Catrice blush zulk goed pigment heeft, ik heb er namelijk eentje die je zelfs op mijn ultra-bleke huid bijna niet ziet.

  • 11 april 2016 / 10:14

   Bedankt voor je reactie Tine! Welke kleur heb je van Catrice? Pinkerbell is inderdaad erg goed gepigmenteerd!

 9. 7 april 2016 / 12:44

  Ik vind ze allemaal prachtig! Ze staan je zo mooi.

 10. 7 april 2016 / 11:40

  Wat een prachtige blushes heb jij in je bezit zeg! <3

 11. 7 april 2016 / 11:27

  Wat een leuke blushes heb je! Ik vind die van Mac super mooi, en het staat je ook geweldig!
  Liefs,
  Elles

 12. 7 april 2016 / 11:09

  Mooie blushes, en allemaal schitterende merken!
  Liefs,
  Yara

 13. 7 april 2016 / 10:44

  Wat een lieve kleurtjes! Bij die van NARS zei ik al in mijzelf “ja, deze is mooi!”. Bij de tweede dacht ik “Ja, deze is ook mooi”. En bij de rest dacht ik “Ze zijn allemaal heel mooi!” Haha. Ik heb zelf ook eentje van Catrice. Wel een andere kleurtje, maar daar ben ik ook erg tevreden over. ๐Ÿ™‚

 14. 7 april 2016 / 10:42

  Posie tint is en blijft zรณ lief! <3 Je herinnert mij eraan dat hij nu in de lente weer prima kan! Jouw blush van NARS en het Bobbi Brown palette hebben mij erg nieuwsgierig gemaakt, wat een prachtige blushes!

  • 11 april 2016 / 10:14

   Thanks, bedankt voor je reactie Linda! Ik vind Posietint echt top voor de lente!

 15. 7 april 2016 / 10:11

  Oh wauw, die van Mac is echt prachtig. Ik ben momenteel fan van de Makeup revolution blushes uit het hot spice palette, heb ik pas recentelijk aangeschaft, maar daar zitten ook veel rozige en peach-achtige kleuren in. Heel fijn.

  • 11 april 2016 / 10:13

   Dankjewel Astrid, ik heb nog geen blush van MakeUp Revolution geprobeerd, misschien binnenkort maar eens proberen! ๐Ÿ™‚

   • 11 april 2016 / 16:10

    Ik ben er wel tevreden over. Denk dat ik het palette binnenkort op mijn blog ga reviewen.