fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Mijn sneaker wishlist

Mijn sneaker wishlist

Tijdens mijn middelbare school carrière was de skatestyle helemaal on trend. We droegen grote broeken en hele wijde sneakers. Je veters strikken? No way! Een tijd daarna is de trend veranderd naar flared jeans en low waist jeans. Dit is overgegaan naar de skinny jeans en high waist jeans en inmiddels zijn we weer terug bij de low waist wide jeans. Hoe grappig? Trends komen en gaan en dat is ook het geval met merken. Maar als er één merk super steady is dan is het Adidas. Bizar! Volgens mij kun je de plank nooit misslaan met een goed stel Adidasjes. In dit artikel mijn sneaker wishlist en een kleine ode aan Adidas.

Mijn Adidas wishlist

Adidas Superstar, de meest basic Adidas sneaker die er is. De sneaker waarmee het allemaal is begonnen voor Adidas. Eigenlijk is hierdoor de Adidas Superstar wel een absolute musthave in je schoenenstash. Ik heb ze vroeger absoluut gehad maar op dit moment heb ik ze niet. Vandaar dat ze uiteraard niet konden ontbreken in deze wishlist.

Maar Adidas heeft nog een paar andere modellen die eigenlijk niet kunnen ontbreken. Ze zijn in 2023 onwijs populair geweest. Je kon op Instagram je tijdlijn niet openen of je zag dit model voorbij komen. Ik heb het natuurlijk over de Adidas Gazelle en de Adidas Samba. Twee sportsneakers die behoren tot de ‘flat sneaker trend’. Een sneaker die je een beetje het gevoel geeft alsof je gaat tennissen. Precies die vibe is de trend! De sneaker is het tegenovergestelde van de dad sneaker. Dus in plaats van een sneaker met een hoop details is deze sneaker juist back to basic. 

Sinds 2024 zien we de intrede van de skatesneaker oftewel de Y2K style. Adidas doet hieraan mee met het Campus model. Dit is een brede sneaker met grove veters. Het is dan ook de bedoeling om de veters niet strak aan te trekken maar lekker los en nonchalant te strikken. Je combineert deze sneaker het liefst met een wide leg jeans met een low waist. Hieroverheen een strakke croptop zodat je net een randje huid ziet en hieroverheen een luchtige, grote witte blouse. Maak maar snel een foto voor op Instagram want deze style is helemaal in de mode op dit moment. Wedden dat deze look heel veel likes krijgt?

Oké, al deze mooie modellen kopen is natuurlijk een beetje overdreven. Als ik nu zou mogen kiezen staat het Campus model 100% bovenaan. Dit is namelijk de laatste trend van 2024 en ik vind het gewoon een hele toffe style.

Dit is mijn sneaker wishlist. Welke sneaker staat er bovenaan jouw wishlist? 

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.