fbpx
96   171
49   181
31   69
68   138
25   273

Sally Hansen Miracle Gel

Sally Hansen Miracle Gel

Een gelnagellak zonder lamp, klinkt ideaal. De Sally Hansen Miracle Gel heeft het. Vandaag review ik de Sally Hansen Miracle Gel. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan verder.

Sally Hansen Miracle Gel Sally Hansen Miracle Gel Sally Hansen Miracle Gel

Ik review vandaag de kleur 160 Pinky Promise met daaroverheen de 101 Topcoat. Dit is ook precies hoe dat Sally Hansen de Miracle Gel heeft ontwikkeld, in twee stappen. De eerste stap is de kleur en de tweede stap is de topcoat.

Ik vind de Sally Hansen Miracle Gel lakjes er leuk uitzien. De Topcoat heeft een zwarte huls en bij Pinky Promise is de kleur van de huls hetzelfde als de kleur van de nagellak. Bovenop de dop vind je de kleur, altijd handig voor als je de lakjes staand in een laatje bewaard.

Sally Hansen Miracle Gel Sally Hansen Miracle Gel Sally Hansen Miracle Gel

De Sally Hansen Miracle Gel bootst dus een gelmanicure na maar dan zonder lamp. Daarnaast kun je deze nagellak weer gemakkelijk verwijderen met een nagellakremover. Klinkt ideaal toch? In totaal zitten er 47 verschillende kleuren in het assortiment dus er zal voor iedereen wel een mooi kleurtje bijzitten.

Met deze Miracle Gel is het niet de bedoeling dat je hem gebruikt over een basecoat heen en ook een sneldrogende topcoat is niet aan te raden. Volg dus echt de twee stappen, stap 1 de kleur en stap 2 de topcoat.

Sally Hansen Miracle Gel

Sally Hansen Miracle Gel 160 Pinky Promise – 1 laag

Op deze foto heb ik een laag aangebracht van de Sally Hansen Miracle Gel in 160 Pinky Promise. Zoals je ziet dekt hij alles behalve in één laag. Tijd om een tweede laag aan te brengen.

Sally Hansen Miracle Gel

Sally Hansen Miracle Gel 160 Pinky Promise – 2 lagen

Hier draag ik 2 lagen van de Sally Hansen Miracle Gel 160 Pinky Promise. Ik vind de nagellak vrij vloeibaar en het kwastje neemt heel veel product op. Hierdoor is het erg lastig om mooi met deze lak te lakken. Daarnaast ontstaan er bobbeltjes en krijg je hem niet mooi egaal. Ook dekt hij niet echt perfect in 2 lagen en is een derde laag wel echt nodig.

3 lagen van de nagellak, tsja daar wordt het niet echt mooier op. Het wordt echt bobbelig en het duurt eeuwen voordat hij echt droog en hard is. De topcoat eroverheen zorgt niet echt voor veel extra glans. Daarnaast vind ik de topcoat erg lastig aanbrengen. Hij is heel dun en hecht heel snel aan de nagellak. Bij het aanbrengen is het net of hij een laagje van de nagellak ‘meeneemt’ waardoor er weer lelijke plekken ontstaan.

Sally Hansen Miracle Gel

Sally Hansen belooft dat deze nagellak 14 dagen blijft zitten. Is dat het geval? Daar kan ik echt alleen ‘nee’  op antwoorden. Nadat de nagellak eindelijk een beetje fatsoenlijk op je nagels zit, blijft hij zo’n 2 à 3 dagen mooi. Daarna begint de nagellak een soort van te scheuren. Je zit dit goed op de bovenstaande foto op mijn wijsvinger. Hier had ik de nagellak 4 dagen op. Na 5 à 6 dagen begint hij te chippen en wordt het echt tijd om hem eraf te halen.

Sally Hansen Miracle Gel

Al met al ben ik helaas niet zo te spreken over deze Sally Hansen Miracle Gel. Ik had er heel veel van verwacht maar het viel echt heel erg tegen. Door de lichte kleur dekt hij heel erg lastig en ook de houdbaarheid is niet wat ik ervan had verwacht. Misschien dat het met een donkere kleur beter gaat maar voor nu is het een flinke tegenvaller.

De Sally Hansen Miracle Gel (zowel kleur als topcoat) kosten €11,99 per stuk en zijn o.a. verkrijgbaar bij drogisterijen en bij Ici Paris XL. 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

11 Reacties

 1. 18 februari 2016 / 11:12

  Ik was erg benieuwd naar je review omdat ik deze lak (toevallig ook nog dezelfde kleur) een tijdje geleden ook heb gekocht en hij valt mij ook zwaar tegen. Het is lastig om de lak mooi op je nagels te krijgen en hij chipt bij mij al binnen een dag. Jammer, maar het ligt dus niet aan mij 😉

 2. 9 februari 2016 / 19:39

  Jammer dat die tegen valt! Ik heb zelf een donkerder kleurtje en hij bevalt me prima, misschien die eens proberen? Wel goed van je eerlijkheid! ♥
  liefs

 3. 9 februari 2016 / 19:04

  Ik heb deze kleur volgens mij ook. Bij mij blijft de lak ook niet heel lang zitten.

 4. 8 februari 2016 / 22:28

  Jammer dat het tegenvalt, terwijl het een mooie kleur is 🙂
  X prachtige foto’s

 5. 8 februari 2016 / 20:45

  Ik vind de lakjes op zich zelf wel prima maar de topcoat verpest alles. Hij trekt vaak een deel van de nagellak mee en hooguit 2 a 3 dagen blijft het netjes zitten. Erg jammer!

 6. 8 februari 2016 / 20:31

  Jammer dat het je zo tegenvalt! Ik wil ze eigenlijk nog steeds een keer proberen maar ik hoor er echt gemixte meningen over…

 7. 8 februari 2016 / 19:52

  Wat mooie nagel gel is het.

 8. 8 februari 2016 / 08:48

  Wat zonde, het zou zo geweldig zijn geweest. Helaas! Wel goed dat je zo eerlijk bent 🙂

 9. 8 februari 2016 / 08:45

  Wat jammer dat het tegenvalt, ik had wel beter verwacht van dat mooie kleurtje. Misschien pakt een donkerdere kleur beter uit.
  Liefs,
  Elles

 10. 8 februari 2016 / 08:30

  Jammer dat het resultaat niet zo goed is want het zijn wel mooie kleurtjes. Helaas, volgende keer beter!

 11. 8 februari 2016 / 07:18

  Balen dat hij zo tegenvalt, ik had hier namelijk ook heel veel goeds van verwacht!