fbpx
84   158
47   178
30   68
68   137
25   272

Vooruitkijken naar 2016

 Zo! 2016 is begonnen. Heb jij Oud&Nieuw een beetje overleefd of zit je dit nu te lezen met een mega kater? Als dit artikel online komt ben ik of nog aan het feesten of nog lang niet wakker. In ieder geval, vandaag ga ik vooruitkijken naar 2016. Benieuwd naar mijn plannen en ‘goede voornemens’? Lees dan verder.

Laat ik beginnen dat ik niet zo van de goede voornemens ben. Ik vind het altijd maar een beetje flauwekul. Hiermee bedoel ik de goede voornemens van: Ik ga meer sporten of ik ga afvallen e.d. Van die voornemens die iedereen altijd ieder jaar heeft. Maar wat ik wel leuk vind is om mezelf een paar doelen te stellen en leuke plannen te maken voor het nieuwe jaar en dat heb ik dan ook al zeker gedaan.

Mijn blog
Ik blog nog steeds met ongelofelijk veel plezier en hoop dat ik hier ook in 2016 veel heel veel goeds uit ga halen. Zo hoop ik op heel veel leuke, nieuwe contacten, mooie bezoekersaantallen en hele leuke samenwerkingen. Ook zou ik het tof vinden een aantal events bij te wonen. Misschien een keer een blogmeeting met andere meiden? Lijkt me onwijs gezellig!! (Let me know in de comments als jij dit ook leuk vind, misschien kunnen we dan een datumpje prikken?) 

Reizen/Tripjes
Ik ben dol op het ontdekken van nieuwe plekken en daar begin ik over 18 dagen al mee. Ik ga dan namelijk samen met mijn nicht naar Londen. Joeehoe! Ik heb hier zo ontzettend veel zin in. Ik ben nog nooit in Londen geweest maar deze stad stond altijd hoog op mijn lijstje. Zo blij dat ik er eindelijk naartoe ga. (Heb jij nog tips? Let me know!!)

4 maart ga ik samen met mijn vriend en 6 andere vrienden op Wintersport naar Gerlos. Dit wordt mijn derde keer en ik heb er nu al zo veel zin in. Lekker heel de dag skiën en dan s’avonds aprèsskiën. We hebben een superleuke groep dus dat wordt vast één groot feest. Nu hopen op sneeuw en een lekker zonnetje.

Van de zomervakantie ga ik samen met mijn vriend en 2 andere vrienden waarschijnlijk een verre reis maken. We zitten te denken aan Amerika. Inmiddels hebben we al vrij gevraagd maar moeten we de reis nog wel boeken. Wat het precies wordt is dus nog niet helemaal duidelijk, maar het wordt vast en zeker heel erg gaaf.

School
Ja, ook ik zit nog op school. Ik studeer communicatie deeltijd aan de Avans Hogeschool te Breda. Ik werk 32 uur per week en ben daarnaast dus iedere woensdag op school te vinden. Ik zit qua studie nu in mijn derde jaar en heb nog geen één herkansing gehad. Ik hoop dit in 2016 door te zetten. Ook hoop ik jaar 4 succesvol te starten en een mooi begin te maken aan mijn scriptie.

Daarnaast hoop ik natuurlijk heel veel mooie ritjes te maken op mijn motor en heel wat feestjes en festivals af te gaan met mijn vrienden. Kortom, ik ga er alles aan doen om ook van 2016 weer een top jaar te maken. Ik heb er zin in!!

Ben jij al aan het vooruitkijken naar 2016? Heb jij jezelf al een doel gesteld of leuke plannen gemaakt voor 2016? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

16 Reacties

 1. 5 januari 2016 / 11:54

  Hoi Lindsey,

  Wat een leuk blog zeg! En wat schrijf je trots over de studie. En terecht! Zonder herren in het 3e jaar zitten is knap! Ik wens je een prachtig 2016 toe. Dat al je dromen uit mogen komen. Enne… succes met de start van je scriptie รฉn veel plezier in London.

  groet,
  Annemieke Calatz
  (Programmamanager Communicatie Avans Deeltijd)

  • 5 januari 2016 / 12:57

   Hi Annemieke,

   Wat een leuk berichtje! Ik ben inderdaad heel erg blij met mijn studie! Wat een lieve wensen allemaal, ik wens jouw natuurlijk ook een prachtig 2016 toe. Wie weet komen we elkaar een keertje tegen op school.

   Groetjes,

   Lindsey Beljaars

 2. 3 januari 2016 / 22:55

  Zo te lezen ga je een leuk jaar tegemoet! <3 Amerika is sowieso een aanrader ๐Ÿ˜‰ waar wil je dan ongeveer heen?

  • 5 januari 2016 / 12:58

   Jaa heel veel zin in, hihi! We zijn van plan een roadtrip te doen aan de Westkust! Dus Los Angeles, Las Vegas, Grand Canyon, San Fransisco e.d.! ๐Ÿ™‚

 3. 3 januari 2016 / 21:59

  Leuk om te lezen! Alvast veel plezier in Londen! Ik ga daar dit jaar ook voor het eerst heen ๐Ÿ™‚

  • 5 januari 2016 / 12:58

   Dankjewel! Jij natuurlijk ook alvast heel veel plezier in Londen. Wanneer ga je?

   • 5 januari 2016 / 13:32

    Graag gedaan en jij ook bedankt! Dat weten we nog niet ๐Ÿ™‚

 4. 2 januari 2016 / 08:31

  Nog een gelukkig nieuwjaar voor jou! Wat een prachtige vooruitzichten. Vooral die reis, echt iets om naar uit te kijken ๐Ÿ™‚

 5. 1 januari 2016 / 20:02

  Ik stem in voor een blogmeeting hihi! Als ik kan, lijkt me dat heel leuk. Ik wil dit jaar ook meer nieuwe plekken ontdekken, vind dat altijd zo bijzonder <3

 6. 1 januari 2016 / 13:32

  Gelukkig nieuwjaaar! Wat een mooi vooruitzicht al om over 18 dagen al naar Londen te gaan. Heer-lijk!
  XOXO esmee

 7. 1 januari 2016 / 13:30

  Leuke vooruitblik, wat gaaf dat je naar London gaat! En ik vind je studie ook erg leuk, ben ik benieuwd naar! Happy new year!

  • 3 januari 2016 / 22:42

   Jaa heb onwijs veel zin in Londen! Ben er nog nooit geweest maar het stond al heel erg lang op mijn lijstje. Mijn studie is mega leuk, als je er vragen over hebt dan hoor ik het wel x

 8. 1 januari 2016 / 11:17

  Wat leuk om te lezen! Heel veel succes en plezier dit jaar! ๐Ÿ™‚ Liefs,

 9. 1 januari 2016 / 10:35

  Wat een leuke vooruitblik op 2016. Dat reizen klinkt erg goed, ik ben heel benieuwd wat je uiteindelijk in de zomer gaat doen :-)! Hopelijk heb je een fijne jaarwisseling gehad en krijg je een geweldig, gelukkig 2016 :-)!

  • 3 januari 2016 / 22:40

   Dankjewel Femke, gaat helemaal goed komen! Jij ook een top 2016! X

 10. 1 januari 2016 / 10:23

  Eerst en vooral wens ik je een prettig nieuwjaar toe! En leuke doelen heb je voor jezelf opgesteld!