fbpx
96   171
49   181
31   69
68   138
25   273

Essence Merry Berry Highlighter Powder

Essence Merry Berry Highlighter Powder

Vorige week reviewde ik alle drie de lipsticks uit deze kerstcollectie van essence. Vandaag review ik de Essence Merry Berry Highlighter Powder. Benieuwd naar deze highlighter uit de Essence Kerstcollectie? Lees dan verder.

Essence Merry Berry Highlighter Powder

Essence Merry Berry Highlighter Powder

Essence Merry Berry Highlighter Powder

In de Merry Berry Kerstcollectie van Essence zit één highlighter en dat is deze. De Highlighter heet I Love My Golden Pumps. Hij zit in een doorzichtige plastic verpakking en hier ben ik niet heel erg kapot van. Wat wel heel erg mooi is, is het sterrenreliëf in de highlighter zelf. Dit past natuurlijk perfect in het kerstthema en ik vind dit dan ook heel leuk gedaan van Essence.

Essence Merry Berry Highlighter Powder

Op de foto links zie je de poeder zonder flits. Op de foto rechts zie je de poeder met flits. Wat je ziet is dat hij met flitser echt nog een stuk beter over komt. Op het eerste gezicht lijkt het niet echt een mega glanzende highlighter, maar met flitser zie je pas hoeveel mooie, kleine shimmers de poeder bevat. Let’s Swatch! 

Essence Merry Berry Highlighter Powder

De poeder voelt echt ongelofelijk zacht aan en is goed gepigmenteerd. Je hoeft er maar één keer met je vinger overheen te gaan en dan heb je al ontzettend veel poeder te pakken! Pas hier dus wel een beetje mee op, want doe je dit niet dan ben je binnen no-time een glitterbal.

Essence Merry Berry Highlighter Powder

Op de bovenste foto zie je de swatch zonder flits. Op de onderste foto zie je de swatch met flits. De swatch verbaast me wel moet ik zeggen. De poeder heeft natuurlijk I Love My Golden Pumps en hij ziet er in de verpakking ook echt geelgoud uit. Op de swatch pakt hij echter een stuk koeler uit en neigt hij meer naar witgoud. Tijd om hem aan te brengen op mijn gezicht.

Essence Merry Berry Highlighter Powder

Op de linkerfoto zie je mijn gezicht zonder highlighter. Op de rechterfoto zie je mijn gezicht met de Essence Merry Berry Highlighter Powder in I Love My Golden Pumps. Wauw, wat een prachtig effect. De highlighter is duidelijk aanwezig en geeft een prachtige, feestelijke glow aan mijn gezicht.

Essence Merry Berry Highlighter Powder

Essence Merry Berry Highlighter Powder

Ik ben echt heel erg te spreken over deze highlighter. Dat is denk de eerste keer dat ik positief ben over een budget highlighter. Vaak zijn budget highlighters slecht gepigmenteerd en laten ze vooral losse glitters achter. Dat is bij deze Essence Merry Berry Highlighter Powder echt absoluut niet het geval. Of hij nu meer naar geelgoud en witgoud neigt durf ik niet echt te zeggen. Hij heeft een beetje van beide, het zit er tussenin. Daarmee is deze highlighter denk ik zeer geschikt voor de meeste huidjes, zowel met warme- als met koele ondertoon. Ik kan hem in ieder geval absoluut aanraden.

De Essence Merry Berry Highlighter Powder bevat 9 gram en ligt nu in de Kruidvat en Trekpleister. Hij kost €3,39! Een hele mooie deal als je het mij vraagt. 

Heb jij een budget highlighter in je stash die je goed bevalt? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

22 Reacties

 1. 9 december 2015 / 11:02

  De highlighter is het enige product die ik mee nam uit de collectie! Ik vind hem prachtig en heb er nog geen moment spijt van gehad.

 2. 8 december 2015 / 13:34

  Ziet er heel erg mooi uit, hele fijne review!

 3. 7 december 2015 / 22:35

  mooi patroontje en wat een goede glans!

 4. 7 december 2015 / 22:33

  Wat een plaatje! Doet me gelijk denken aan de highlighter van de Cinderella collectie!

 5. 7 december 2015 / 21:20

  Wauw wat is ie mooi! <3 Fijne review! X

 6. 7 december 2015 / 20:57

  Wauw prachtige highlighter, zo blij dat ik de highlighter heb gekregen van Manon 🙂
  Prachtige foto’s! X

 7. 7 december 2015 / 19:13

  HOLY MOLY! Dit product heeft een hele hoge hebben factor, ik MOET hem hebben!!!

 8. 7 december 2015 / 18:59

  Wauw, wat een prachtige highlighter! Ik ben bang dat ik morgen genoodzaakt ben om langs het Kruidvat te gaan. Complimenten voor de foto’s! ?

 9. 7 december 2015 / 17:22

  Hij is zo mooooi!

 10. 7 december 2015 / 15:07

  Deze highlighter verdient een high five. Mooi en heel fijn geprijsd, I like it!

 11. 7 december 2015 / 13:00

  Jup. Ik stond hiermee in mijn handen van de week, maar ik mocht hem niet van mezelf. IK. HEB. SPIJT. Wat een pareltje <3

 12. 7 december 2015 / 11:55

  hij is heel mooi

 13. 7 december 2015 / 10:45

  Dit vind ik nou echt een pareltje! Wauw! Die glans is echt heel mooi natuurlijk!

 14. 7 december 2015 / 10:14

  Ik vind ‘m echt prachtig, zeker voor zo een klein prijsje! Ik heb hem zelf ook liggen!

 15. 7 december 2015 / 09:42

  Ah hij is zo gaaf! Je schrijft het precies zoals ik hem zou omschrijven. Perfect! En inderdaad super dat er geen dikke lelijke glitters in zitten haha

 16. 7 december 2015 / 09:12

  Deze heb ik ook! Ik vind hem erg mooi!

 17. 7 december 2015 / 09:09

  Goede review! Dit is écht een leuke highlighter. Van het doosje ben ik ook niet echt van te spreken, maar de sterretjes maken het goed.

 18. 7 december 2015 / 08:54

  Leuk om ook jouw review te lezen, ik vind het printje heel goed gekozen van Essence!
  XOXO esmee

 19. 7 december 2015 / 08:48

  De laatste tijd ben ik zelf ook fan van highlighter, het geeft toch iets extra’s aan je look. Alleen ik gebruik ze alleen als ik uit ga. Deze highlighter van Essence heb ik eerder gezien. Hij is inderdaad echt prachtig met deze prijs.

 20. 7 december 2015 / 07:15

  Wauww!!! Wat een prachtige highligter ? Deze ga ik zeker aanschaffen! Prachtig ?

 21. 7 december 2015 / 06:40

  Wat een mooie highlighter is dit. Ik snap dat je enthousiast bent. Ik herken wel wat je zegt over die budget highlighters die vaak glitters achterlaten. Daar zit vaal zo’n ‘mooie’ overspray op. altijd zo misleidend!