fbpx
16   47
8   36
272   802
27   67
32   78

Unboxing: LUSH Festive Friends

LUSH Festive Friends

Vandaag unbox ik wel een heel leuk, mega kerstachtig, pakketje! Namelijk het cadeaupakket LUSH Festive Friends. Ik won dit pakket bij een winactie op de blog van Rebecca. Superleuk, want dat betekent dat dit pakketje voor mij ook echt een cadeautje is! Ben jij benieuwd wat er allemaal in dit cadeau zit? Lees dan mee.

LUSH Festive Friends

LUSH Festive Friends

Het is echt een cadeautje. Ingepakt met heel leuk pakpapier wat eigenlijk al verklapt wat er aan de binnenkant van het cadeautje zit. En een hele leuke, feestelijke groene strik eromheen.

Lush zegt zelf: Met sommige vrienden zit je uren te kletsen, met deze vrienden stap je gelijk in bad! En terecht… De buitenkant verraad al wat erin zit: Butterbear bath bomb, Snow Angel bath melt, Father Christmas bath bomb en die ondeugende Peeping Santa bubble bar. Gezellig!

LUSH Festive Friends

LUSH Festive Friends

LUSH Festive Friends

Als je het cadeaupapier verwijdert, dan houd je een kartonnen doosje over. Als die openmaakt komt er gelijk een heerlijke geur vrij. Echt alsof je midden in een LUSH winkel staat. Er zit een boekje in met op de voorkant de tekst ‘geniet ervan’ en hierin staat op de eerste pagina een leuke tekst. Verder staan er allerlei producten in van LUSH. In het doosje zelf tref je de volgende 4 badproducten:

LUSH Festive Friends

Butterbear Bath Bomb
Lush zegt: Cacaoboter zorgt voor een cremig, zacht bad dat je huid geweldig verzorgt en voedt. Butterbear heeft dezelfde vanille-geur als Butterball. Maar dan in de vorm van een gezellige beer, berelekker badderen!

Met deze beregezellige Butterbear ben ik inmiddels al in bad geweest. Hij laat het bad niet schuimen, maar geeft juist een heel verzorgend bad. Je huid voelt hierna heerlijk zacht en verzorgd aan. Ik heb echt genoten van dit bad! Deze Butterbear kost los €2,95 en is 60 gram.

LUSH Festive Friends

Snow Angel Bath Melt
Lush zegt: Deze vochtinbrengende bath bedekt je badwater met in een sneeuwwit laagje schuim en heeft een schitterend gouden hartje. De rijke cacaoboter en de mix van roos, benzoe en cassie absolue zorgen voor een verzorgend, naar marsepein geurend bad. Geweldig voor liefhebbers van onze limited edition Snowcake Zeep, Snow Angel heeft dezelfde romige geur.

Oeh, de geur van deze Snow Angel is echt heerlijk. Ik heb de achterkant gefotografeerd, want wauw, die is echt prachtig. Helemaal goud met grove gouden glitters. De voorkant is gewoon wit. Juist door die glitters lijkt hij me echt wel heftig. Ik ga hem bewaren voor kerst, want dan is het niet zo erg om als glitterbal door het leven te gaan, haha! Deze Snow Angel kost los €6,45 en is 100 gram.

LUSH Festive Friends

Father Christmas Bath Bomb
LUSH zegt: Vul je bad met een kerstboomgroene kleur en de zoete geur van suikerspinnen. Oh, en met deze Kerstman met rode wangen, niet te vergeten!

Je ziet het niet heel goed op de foto, maar het is echt een kerstmannengezichtje. Ben heel benieuwd naar deze Bathbomb juist omdat er staat ‘vul je bad met een kerstboomgroene kleur’. Dat is iets wat je niet verwacht bij dit kerstmannetje vind ik. Los kost hij €5,95 en hij is 200 gram.

LUSH Festive Friends

Peeping Santa Bubble Bar
Lush zegt: Het is nieuw, het heeft een kerstmuts en het ruikt fruitig én bloemig! De perfecte bubble bar, al zeggen we het zelf. Een flinke dosis biologische Fair Trade cacaoboter en zachte sheaboter uit Ghana in een knalrood jasje. Peeping Santa zorgt voor heel veel zachte bubbels met een heerlijke geur van aardbei en geranium.

Hoe mega cute is deze ‘peeping santa’? Ik vind hem er echt zo leuk uitzien. Dat hij vol zit met cacao- en sheaboter klinkt echt top. Daarnaast is het een Bubble Bar en daar houd ik heel erg van. Een bad vol schuim heb ik namelijk het liefst. Los kost dit kerstmannetje €5,50 en hij is 100 gram.

LUSH Festive Friends

Wat een mega leuke cadeaubox van LUSH. Wil je deze kerst iemand verrassen met een heerlijk verwenpakket, dan zit je met LUSH Festive Friends absoluut goed. Met dit pakket maak je, denk ik, iedereen (met een bad) blij! De verpakking is al mega leuk en de inhoud nog veel leuker. Van Butterbear heb ik al heerlijk genoten en dat ga ik van de andere 3 ook zeker doen.

De LUSH Festive Friends is te koop bij LUSH en kost €24,95. Alle producten los kopen is wel iets goedkoper, maar nu krijg je natuurlijk wel een hele leuke cadeauverpakking. Daarnaast zijn Snow Angel, Father Christmas en Peeping Santa ‘los’ op dit moment uitverkocht terwijl LUSH Festive Friends nog wel op voorraad is.

Zou jij ook zo blij worden van dit LUSH Festive Friends Cadeau? 

Op dit moment staat er een hele leuke winactie online waar je een Christmas Starterskit mee kunt winnen met prachtige beautyproducten. Doe jij al mee? Er zijn weinig voorwaarden aan verbonden dus meedoen is makkelijk en snel! 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

22 Reacties

 1. 17 december 2015 / 18:59

  Hier zou ik meteen blij van worden πŸ™‚ de kerstcollectie van Lush is mijn favoriet!

 2. 15 december 2015 / 23:23

  Oeh wat een leuke producten zitten erin zeg!

 3. 15 december 2015 / 20:44

  Oehh..wat een heerlijk pakket, Lush is zo heerlijk!!
  X

 4. 15 december 2015 / 20:14

  Wat een luxe dat je dit hebt gekregen! Ik ben dollllllll op Lush, ik zou het liefst de hele winkel willen hebben hahaha

 5. 15 december 2015 / 19:46

  Wat een super leuk pakket om te winnen! Ik heb Snow Angel ook een keer gehad en hij rook inderdaad super lekker! De Butterbear heb ik nog klaar liggen voor aankomend weekend πŸ™‚

 6. 15 december 2015 / 18:55

  Zo’n box ziet er idd vele malen leuker uit dan losse items. IK heb helaas geen bad, dus alle mooie bad producten moet ik overslaan πŸ™

  • 21 december 2015 / 15:51

   Ah balen! Gelukkig heeft LUSH ook genoeg leuke producten voor onder de douche!

 7. 15 december 2015 / 13:40

  Vind het een hele leuke set, baal altijd door dit soort schattige producten dat wij geen bad hebben x

 8. 15 december 2015 / 13:16

  Ahh!! Wat een fantastisch pakket!! Nog gefeliciteerd dat je dit pakket hebt gewonnen!!

   • 25 december 2015 / 10:07

    πŸ™‚

 9. 15 december 2015 / 10:50

  Wat een leuk pakket! Super dat je die gewonnen hebt!

  • 21 december 2015 / 15:50

   Ja inderdaad! πŸ™‚ Ben er ook heel blij mee!

 10. 15 december 2015 / 10:40

  Wat een fijn pakketje!

 11. 15 december 2015 / 09:18

  Wat leuk verpakt zeg en mooi inhoud. Het is dat ik geen bad heb zelf maar anders had je mij hier ook blij mee kunnen maken.

 12. 15 december 2015 / 09:09

  Ah wat leuk zeg! Ik heb helaas geen bad maar Lush heeft zoveel leuks!

  • 21 december 2015 / 15:49

   Ah als je geen bad hebt, dan heb je hier inderdaad weinig aan. Gelukkig heeft LUSH ook genoeg leuke producten voor onder de douche! πŸ™‚

 13. 15 december 2015 / 08:42

  Ah, dit zou ik ook wel willen ontvangen!

 14. 15 december 2015 / 07:41

  Heel erg leuk om te kijken wat erin zit. Onder de boom staat het ook gelijk al zo feestelijk!
  XOXO esmee

 15. 15 december 2015 / 07:23

  Wat een schattige Lush items, zeker de laatste.

 16. 15 december 2015 / 06:55

  Wat is zo’n Lush cadeau leuk!