fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

Douglas Home Spa Shower Foam

Douglas Home Spa Shower Foam

Shower foams zijn, denk ik, vooral bekend geworden door Rituals. Maar wist je dat Douglas ook een eigen ‘Home Spa’ lijn heeft met hierin Shower Foams? Ik wist het in ieder geval niet, maar ik review er vandaag 2. Ben jij benieuwd naar Douglas Home Spa Shower Foam? Lees verder.

Douglas Home Spa Shower Foam

De verpakking is simpel, maar clean. Beide kleuren vind ik leuk gekozen en de shomer foams zien er fris en leuk uit. Handig dat iedere geur een andere kleur heeft, zo kun je het makkelijk herkennen.

Douglas Home Spa heeft 4 verschillende lijnen, namelijk:

 • Beauty of Hawaii
 • Spirit of Asia
 • Harmony of Ayurveda
 • Polynesian Dream

In deze lijnen vind je niet alleen de Shower Foams, maar vind je bijvoorbeeld ook een badolie, een bodycrème of een handcrème. Het zijn dus echt totale verzorgingslijnen.

Douglas Home Spa Shower Foam

Douglas Home Spa Shower Foam
Douglas Home Spa Shower Foam – Spirit of Asia

De verpakking van de Spirit of Asia Shower Foam heeft een licht groene kleur en bevat de tekst ‘Harmonising Shower Foam’.

Douglas zegt zelf: De Spirit of Asia Bamboo Milk & Rice Oil Shower Foam geeft een heerlijk gevoel en spa-moment tijdens uw douchebeurt. Creëer uw eigen spa in uw eigen huis met deze heerlijke foam. Slechts een beetje schuim volstaat voor dat volle schuimige effect. Geniet en ontspan met de shower foam van Douglas Home Spa.

Douglas Home Spa Shower Foam

Douglas Home Spa Shower Foam

Douglas Home Spa Shower Foam – Harmony of Ayurveda

De verpakking van de Harmony of Ayurveda Shower Foam heeft een fel oranje kleur en bevat de tekst ‘Nourishing Shower Foam’.

Douglas zegt zelf: De Harmony of Ayurveda Almond Oil & Sesame Oil Shower Foam maakt van uw douchebeurt een ware beleving. De heerlijke geuren omringen uw huid met een magisch gevoel en uw huid wordt zacht en gehydrateerd. Lichaam en geest komen in balans en u voelt u helemaal fris na een douchebeurt met de shower foam van Douglas Home Spa.

Douglas Home Spa Shower Foam

Ik ben echt ontzettend te spreken over deze Shower Foams van Douglas. Ik ben echt een badmens en sta eigenlijk zelden onder de douche, maar met deze foams wordt het douchen een stuk aangenamer. Het schuim is rijkelijk en heerlijk zacht. Beide geuren vind ik top, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar de Harmony of Ayurveda Shower Foam. Deze is net iets zoeter dan de groene variant. Houd jij meer van een neutralere geur, kies dan voor de Spirit of Asia Shower Foam.

De Douglas Home Spa Shower Foam is te koop bij (dûh) Douglas, kost €7,95 per stuk en bevat 200ml. Echter is er nu een aanbieding en betaal je voor 2 shower foams €10,- Goede deal toch?

Neem jij liever een bad of sta jij liever onder de douche?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

17 Reacties

 1. 28 februari 2016 / 11:44

  Wat leuk dat Douglas ook shows foams heeft uitgebracht, dat is ook nieuw voor mij 🙂 Slim dat ze ook net onder de prijs van Rituals gaan zitten en de aanbieding maakt het wel aantrekkelijk om ze eens uit te proberen.

 2. Joleen
  31 december 2015 / 01:20

  Lijkt me heerlijk!

  Vraagje: scheelt dit product veel met de foam van Rituals?

 3. 24 december 2015 / 17:08

  Oeh ben benieuwd naar de geuren! Vooral nu ze in de aanbieding zijn is het verleidelijk om ze te proberen 🙂

 4. 24 december 2015 / 15:56

  Ik vind dit soort foams altijd het allerlekkerst, van Hema, Douglas, Rituals of Kneipp, maakt niet uit, als het maar foamed hahaha!

 5. 24 december 2015 / 15:08

  Shower foams zijn heerlijk! Spirit of Asia lijkt me het lekkerste <3 Ik denk dat die wat frisser is namelijk.

 6. 24 december 2015 / 14:31

  Deze lijken me echt zo fijn. Er is niks lekkerder dan te douche met een schuim product <3 Fijne feestdagen meis!

 7. 24 december 2015 / 13:37

  Doe me natuurlijk gelijk denken aan Rituals! Die geuren vind ik al geweldig. Ben benieuwd naar deze! 🙂 x

 8. 24 december 2015 / 12:48

  Ik heb de showerfoams van de Douglas nog nooit geprobeerd, maar het klinkt goed!

 9. 24 december 2015 / 10:50

  Ik vind shower foams heerlijk en ik wist niet dat Douglas deze ook in haar assortiment heeft. Fijne review.

 10. 24 december 2015 / 10:40

  I love shower foams! Sinds dat ik dat heb ontdekt wil eigenlijk niets anders mee. Ik wist niet dat de Douglas een eigen lijn had (best slecht eigenlijk) maar dat betekend dat ik binnenkort maar eens naar de Douglas ga en eens gaan kijken naar hun shower foams!

  • 30 december 2015 / 11:48

   Jaa shower foams zijn inderdaad heerlijk!!!

 11. Esmee
  24 december 2015 / 09:22

  De geuren lijken me heerlijk. Leuk dat Douglas ook zelf eigen producten gaat uitbrengen!
  XOXO esmee

 12. 24 december 2015 / 08:35

  Lijkt me een fijn product! Ik ben benieuwd naar de geur ervan. Ik sta trouwens liever onder de douche, maar nu ik iets van Lush heb, ga ik zeker genieten in het bad!

 13. 24 december 2015 / 08:06

  Ze zien er lekker vol uit, daar houd ik van! Leuke verpakkingen ook!

 14. 24 december 2015 / 07:24

  Douchefoams dat lijkt mij heerlijk. Persoonlijk heb ik nooit gebruikt.

 15. 24 december 2015 / 06:56

  Ik ben nu zo benieuwd naar de geur van deze shower foams!