fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Catrice Luxury Lashes Waterproof Volume Mascara

Catrice Luxury Lashes Waterproof Volume Mascara

Het lijkt wel of de namen van de producten steeds langer worden. Dit is ook weer een flinke zin. Ik review namelijk de Catrice Luxury Lashes Waterproof Volume Mascara. Benieuwd naar mijn mening? Lees mee!

     Catrice Luxury Lashes Waterproof Volume Mascara

Catrice Luxury Lashes Waterproof Volume Mascara

De naam van de mascara is erg chique en ook de huls vind ik er luxe uitzien. Hij is geheel zwart met een blauwe opdruk. Hij is rond en vierkant tegelijk, erg minimalistisch. Op de dop zit een stickertje met ‘with Cashmere Protein’. Wat dat precies moet betekenen durf ik niet te zeggen. Verder wat de verpakking betreft wil ik  Catrice alvast een compliment geven. Zwart en strak, ik houd ervan!

Catrice Luxury Lashes Waterproof Volume Mascara

Catrice Luxury Lashes Waterproof Volume Mascara

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik nog niet echt een goede budgetmascara heb gevonden. Van mezelf heb ik al hele lange wimpers en de budgetmascara’s zijn het voor mij iedere keer net niet. Ik gebruik al jaren de Chanel Le Volume De Chanel mascara en wacht nog steeds op de dag dat er een budgetmascara komt die deze high-end mascara gaat verslaan.

De belofte van Catrice: Definieer je wimpers, krul ze en geef ze veel volume met deze Catrice Luxury Lashes 010 Black Waterproof Volume Mascara. De waterproof mascara heeft een V-vormige borstelkop en die elke wimper maximaal en nauwkeurig bedekt. De mascara bevat een kasjmier-proteïne ingrediënt en heeft een subtiele geur.

IMG_8372

Het is een vezelborstel die vrij groot is. Bovenaan zit een flinke dot mascara maar verder pakt de borstel weinig product op. Inderdaad zit er een subtiele geur aan de mascara, zoals Catrice ook beschrijft. Wel prima, maar of dit echt een toegevoegde waarde is? Ik vind eigenlijk van niet. (Hé schat, wat ruiken je wimpers lekker? Hahaha!) Alle gekheid op een stokje, tijd om de mascara te testen!

Catrice Luxury Lashes Waterproof Volume Mascara

Op de bovenste twee foto’s zie je mijn wimpers zonder mascara. Op de onderste twee foto’s zie je mijn wimpers met de Catrice Luxury Lashes Waterproof Volume Mascara. Tsja, dit was eigenlijk al een beetje wat ik had verwacht. Hij brengt wat klonterig aan en geeft mijn wimpers vrij weinig volume. Daarnaast is de mascara een tikkeltje droog want hij heeft lichtelijke fall-out. Het is een subtiel effect, naar mijn mening iets te subtiel!

Catrice Luxury Lashes Waterproof Volume Mascara

Waterproof is deze mascara wel! Een douche of regenbui zal deze mascara absoluut overleven. Dat is dan natuurlijk weer wel een groot pluspunt, zeker gezien de seizoenen die voor de deur staan.

Al met al vind ik het een ‘prima’ mascara. Hij is goed zwart en geeft mijn wimpers wel wat lengte. Helaas zie ik mijn wimpers toch liever met meer volume en is hij toch voor mij niet helemaal weggelegd. Waterproof is hij zeker wel, dus als je op zoek bent naar een goede waterproof mascara dan is dit wellicht iets voor jou.

Deze Catrice Luxury Lashes Waterproof Volume Mascara kost €4,89 en is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Wat is jouw favoriete mascara?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

15 Reacties

 1. 4 november 2015 / 17:25

  Wel jammer dat het een beetje klonterig aanbrengt! Maar verder is hij opzich wel prima, lekker basic én waterproof wat altijd fijn is!

 2. 4 november 2015 / 13:14

  Fijne en eerlijke review!
  Jammer dat hij wat droog is, ik haat korrelige mascara’s, over die korrels..grr! Maar waterproof is wel echt een pluspunt in deze periode van het jaar!

  • 5 november 2015 / 14:07

   Dankjewel Mirjam! Waterproof is hij inderdaad zeker, maar helaas ook klonterig. Tsja, niet helemaal mijn ding dus..

 3. 4 november 2015 / 13:01

  Fijne en eerlijke review, dat heb ik graag. Best wel jammer dat het zo klontert.

 4. 4 november 2015 / 12:12

  Zelf vind ik de Rimmel wake me Up mascara heel fijn!! Ook ruikt deze naar komkommer, heel erg fijn ♥

 5. 4 november 2015 / 10:36

  Wat een goede review! Voor een betaalbare mascara vind ik hem er goed uitzien. Maar adt hij klontert is natuurlijk niet zo fijn.

  • 5 november 2015 / 14:07

   Hihi dankjewel Iris! Ja dat is inderdaad een tegenvaller, helaas is het niet helemaal mijn ding..

 6. 4 november 2015 / 10:29

  Ik vind de mascara’s van Catrice altijd al wel tegenvallen. Wel fijn dat het ook echt waterproof is!

 7. 4 november 2015 / 10:18

  Jammer dat hij een beetje tegen valt! Ik vind het ook altijd heel lastig om goede budget-proof mascara’s te vinden.

 8. 4 november 2015 / 10:17

  Nee een mascara die lekker ruikt heeft geen toegevoegde waarde 😉 Ik vind het effect wel mooi en gelukkig dat het ook echt waterproof is.

  • 5 november 2015 / 14:08

   Hahaa nee inderdaad, vind het ook echt onnodig. Helaas vind ik het volume te weinig en vind ik hem iets te basis. Waterproof is hij wel dus dat is fijn!

 9. 4 november 2015 / 08:41

  Wel fijn dat de mascara wel echt waterproof is! Chanel Le volume mascara gebruik ik ook en heb nog nooit zo’n goede mascara gehad!

 10. 4 november 2015 / 08:35

  Wat ruiken je wimpers lekker 😉

  Fijne review en helaas heeft deze Chanel niet van de troon af weten stoten.

  • 5 november 2015 / 14:06

   Hahaha ja, waarom in godsnaam een geur aan mascara? Snap jij hem? haha! Chanel blijft inderdaad voor nu lekker mijn favoriet! 🙂