fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Dettol Citrus Crush Showergel

IMG_8756

Dettol, een merk dat bij iedereen wel bekend is. Maar ook een merk dat denk ik bekend is van de handzepen in de WC en in de keuken. Wist jij dat Dettol ook showergels in hun assortiment heeft? Ik wist het in ieder geval niet! Vandaag review ik de Dettol Citrus Crush Showergel.

IMG_8744

Dettol Citrus Crush Showergel

De verpakking is vrij simpel. De fles is wit en heeft vooral groene en gele details. Dat vind ik prima bij de naam Citrus Crush passen. Het is niet een hele opvallende verpakking en valt in eerste instantie ook niet echt op. Hij ziet er vooral heel steriel uit ofzo. (Je snapt vast wat ik bedoel, haha!) Ik zou hem niet snel pakken als ik opzoek ben naar een showegel, eerlijk gezegd.

IMG_8748

Dit is wat er over de douchegel wordt gezegd:

Reinig je huid met de Dettol Pro Fresh Citrus Crush Douchegel en ervaar een langdurige frisheid! Deze douchegel zorgt voor een blijvend fris gevoel door je te beschermen tegen vervelende geuren die veroorzaakt worden door bacteriën. De Dettol Pro Fresh Citrus Crush Douchegel is een evenwichtige pH-formule, verrijkt met hydraterende bestanddelen die helpen je huid zacht te houden.

Kijk! Dat klinkt goed. Een showergel kan wel hip en fancy zijn, maar uiteindelijk douchen we natuurlijk allemaal om schoon te worden. Dat je met deze douchegel beschermt wordt tegen vervelende geuren veroorzaakt door bacteriën en dat hij de PH in balans houd, vind ik goed klinken.

IMG_8749

In de showergel zitten geen parabenen, geen mineralen en geen siliconen. Dat zijn toch wel de ingrediënten die vaak in een slecht daglicht staan. Mocht jij hier gevoelig voor zijn, dan is deze showergel wellicht iets voor jou.

Dettol Citrus Crush Showergel

De douchegel is doorzichtig maar heeft wel een licht groenige gloed over zich heen. Hij ruikt prima, al ben ik niet zo super dol op citrus geuren. Zeker in deze tijd van het jaar ben ik meer van de warme geuren maar wellicht dat ik dit in de zomer wel heel erg lekker vind. De douchegel is tijdens het douchen heerlijk zacht en voelt goed aan. Nu heb ik dit eigenlijk altijd wel met douchegels, dus dat is niet specifiek bij deze van Dettol.

IMG_8743

Vind ik deze showergel special? Hmm. Qua verpakking, geur en onder de douche zelf niet echt. Maar het antibacteriële en de PH balans e.d. spreken me wel heel erg aan. Ik vind dit namelijk wel heel belangrijk. Daarvoor zou ik deze showergel absoluut nog een keer kopen, maar dan misschien wel in een andere geur. Ze hebben bijvoorbeeld ook Fruit Burst en Fresh Honey Glow in het assortiment. Heb deze nog niet geroken maar ik denk dat ik deze iets lekkerder ga vinden.

De  Dettol Citrus Crush Showergel bevat 250ml. en kost €3,79

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

6 Reacties

 1. 5 november 2015 / 16:21

  Ik had dit al zien staan bij de drogist, maar ik had erg het idee dat dit mijn huid zou uitdrogen vanwege de antibacteriële eigenschappen en zo. Geen idee waarom ik dat dacht 😉 Misschien ga ik het toch kopen nu.

 2. 5 november 2015 / 05:11

  Ik hou van citrus dus deze lijkt me wel wat, wel in de zomer dan! Ik wist trouwens inderdaad niet dat Dettol ook showergels had!

  • 5 november 2015 / 14:05

   Ja als je van Citrus houdt is dit waarschijnlijk echt wat voor jou!

 3. 4 november 2015 / 23:01

  Ik heb nog nooit iets geprobeerd van Dettol, maar de geur lijkt me wel lekker fris!

 4. 4 november 2015 / 16:45

  Wat geinig dat Dettol ook showergels in het assortiment heeft zitten. Je hebt me nieuwsgierig gemaakt naar deze geur! Fruit Burst kan ik je zeker aanbevelen. Die heb ik vorige week bij iemand gebruikt als handzeep.

  • 5 november 2015 / 14:04

   Jaa grappig hè? Ik wist het ook echt niet. Ja ik ga de andere geuren ook snel eventjes ruiken, denk dat ik die net iets lekkerder ga vinden! 🙂