fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

I Love Fall TAG

I Love Fall TAG

Wow! Het is vandaag gewoon officieel herfst! 21 september, de zomer is over en de herfst is begonnen! Om de herfst goed in te luiden doe ik vandaag de ‘I Love Fall TAG’. Benieuwd naar mijn antwoorden op de I Love Fall TAG? Lees dan mee.

I Love Fall TAG

Wat is je favoriete herfst lipproduct?

Het liefst gebruik ik in de herfst en wintermaanden toch echt een donkere lipstick. Paars/Berry achtig, ik vind het prachtig. Mijn favoriete lipsticks zijn:

I Love Fall TAG

Welke kleur nagellak draag je het liefst in de herfst?
Op mijn nagels draag ik het liefst ook de donkere berrykleurtjes. Vind dat gewoon echt heel erg mooi en perfect voor de herfst! Op dit moment is Kiko Purple Red mijn favoriet.

Wat is je favoriete herfstdrankje van Starbucks?
Ik kom niet ontzettend vaak in de Starbucks. Als ik er kom vind ik het wel een heerlijke plek om te werken en gewoon een hele simpele cappuccino te bestellen. Koude drankjes bestel ik sowieso nooit, maar naast de cappuccino heb ik wel drie andere favorieten:

 • Pumpkin Spice Latte
 •  Caramel Machiato
 • White Chocolate Mocha

Wat is je favoriete geurkaars voor in de herfst?
Geurkaarsen gebruik ik echt niet alleen in de herfst/winter. Ik steek namelijk iedere avond een geurkaars aan op mijn nachtkastje. Dit is altijd vanille, gewoon omdat ik dat het allerlekkerst vind. Dus ook in de herfst, een vanille-geurkaars.

Welke sjaal of accessoire draag je het liefst in de herfst?
Ik draag nooit een sjaal, echt nooit. Waarom niet? Omdat ik dan altijd klitten in de haren in mijn nek krijg, zoooo irritant! Wat ik het liefst draag in de herfst is een heel dik, wollen vest. Niet echt een accessoire, maar ach!

Wat is je favoriete Halloween film?
Blegh! Ik houd echt niet van horror/thrillerfilms. Al helemaal niet van Halloweenfilms, haha!

Wat voor snoepgoed eet je het liefst tijdens Halloween?
Helaas is het in Nederland nog niet zo dat wij Halloween echt vieren. Merk wel dat er steeds meer kindjes aan de deur komen met ‘Trick-or-Treat’. Heel erg leuk natuurlijk en ik haal dan ook wel allemaal lekkers in huis voor die kindjes. Vind het dan altijd wel leuk om die dracula-gebitjes te kopen, als snoepjes.

Wat draag je tijdens Halloween?
Ik heb nog nooit een feest gehad tijdens Halloween. Wel gaan we altijd naar Fright Night in Walibi maar dat is natuurlijk niet echt een feest waar je je helemaal voor moet opdoffen. Het lijkt me wel heel gaaf om een keer naar een echt Halloweenfeest te gaan.

Wat vind jij het leukst aan de herfst?
De kleuren. Dat is eigenlijk het enige. Die heerlijke warme kleuren weer, zowel in mijn kleding als in mijn make-up look. Thuis komen en met een warme kop chocolademelk met een dekentje op de bank. Een filmmarathon houden en de kaarsen aan. Ja, dat is natuurlijk allemaal heel gezellig. Maar ik ben het liefst buiten en helaas regent het nogal vaak in de herfst en begint de kou weer, en daar baal ik altijd enorm van!

Dit waren mijn antwoorden op de I Love Fall TAG. Of ik echt van de herfst houd, mwah. Aan de ene kant wel, maar aan de andere kant ook niet. Ik wil jou in ieder geval een hele fijne herfst wensen en mocht je deze TAG over willen nemen, dan kan dat natuurlijk. Laat het wel even achter in de comments, zodat ik ook jouw antwoorden kan lezen!

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

12 Reacties

 1. 22 oktober 2015 / 22:40

  Wat een leuke tag! Dat Kiko-lakje heeft inderdaad een prachtige kleur, echt herfstig zeg maar.
  Ik heb de tag even overgenomen op m’n blog, dus als je het leuk vindt, kun je ook mijn antwoorden lezen.

  • Lindsey Beljaars
   23 oktober 2015 / 13:13

   Wat superleuk Loes, dankjewel! Heb jouw antwoorden natuurlijk ook gelezen, heel leuk gedaan!! X

 2. 24 september 2015 / 19:37

  Dat lakje van Kiko is echt prachtig!

 3. 21 september 2015 / 16:45

  Wat super leuk, deze tag! 😀 Ik moet nog steeds de Pumpkin Spice Latte uitproberen, maar ga dat zeker binnenkort eens doen!

  • Lindsey Beljaars
   22 september 2015 / 10:53

   Ja zeker eens doen, die is echt heerlijk! 🙂

 4. 21 september 2015 / 14:01

  Wat een leuke TAG! Die ga ik zeker even onthouden 🙂

  • Lindsey Beljaars
   22 september 2015 / 10:53

   Ah thanks Joyce! X

 5. 21 september 2015 / 10:52

  Een super leuke tag! en ja! De herfst is begonnen! Kom maar op met de kou en de veranderende natuur! Ik ben er helemaal klaar voor! Lekker in een chill outfit op de bank met de kaarsjes aan. Echt genieten! Ennuh, ik kan echt niet zonder een dikke trui en een lekkere sjaal. Dan maar mijn haren in een staart..want die worden er wel altijd enorm statisch van.

  • Lindsey Beljaars
   22 september 2015 / 10:52

   Oh ja statisch haar, daar had ik nog niet eens aan gedacht. Pff, heb ik ook altijd enorm veel lastig van, haha!

 6. 21 september 2015 / 06:39

  Leuke tag. Die kleur nagellak vind ik erg mooi! Ik draag alleen op de fiets een sjaal, anders is het gewoon TE koud haha!

  • Lindsey Beljaars
   22 september 2015 / 10:52

   Ah thanks! ja dan is een sjaal inderdaad wel lekker!