fbpx
57   89
100   507
136   437
95   157
60   114

Mijn kerstcadeautjes

IMG_0422

De kerst is voorbij en ook dit jaar heb ik weer veel cadeautjes gekregen van de kerstman. Ben jij benieuwd naar Mijn Kerstcadeautjes? Lees dan mee.

Mijn kerstcadeautjes

Dit jaar vierden we eerste kerstdag bij ons thuis, mijn ouders, mijn broer en zijn vriendin en mijn vriend en ik. Een aantal weken van te voren hebben we lootjes getrokken. Het is dan de bedoeling voor de persoon op je lootje cadeautjes te kopen van €25,- en dat je een rijmpje erbij schrijft. Ik had mijn vader en mijn broer had mij. Op het lootje mocht je wel wat wensen schrijven en ik had hierop de Urban Decay Matte Revolution Lipstick in After Dark geschreven. Ik heb hem ook gekregen en ben er superblij mee.

Buiten de lootjes om kopen we altijd nog veel cadeautjes voor elkaar. Zo kreeg ik de MAC Up The Amp Amplified Lipstick. Als jij mij al langer volgt dan weet je dat ik deze lipstick al in mijn bezit had. Alleen.. ben ik die lipstick met mijn domme kop kwijtgeraakt. Echt, ik kan hem nergens vinden. Ik heb mijn auto, het huis, alle tassen en jassen op zijn kop gehad maar geen MAC Up The Amp. Ik baalde hier enorm van maar gelukkig heb ik hem nu weer!

Ik kreeg een supermooi, bordeaux/paars kleurig nagellakje van Essie. Dit is de kleur Bahama Mama! Het is echt een kleur die goed bij mij past en die ik vast veel zal gaan dragen.

Mijn kerstcadeautjes

Vervolgens kreeg ik de Remington CI6325 Pro Soft Curls Krultang. Ik heb altijd wel een krultang gehad, maar nooit een hele fijne en altijd een waar ik hele kleine krullen mee kon maken. Dat is de reden waarom ik al een tijdje deze krultang op het oog had. Ik heb er veel goede reviews over gelezen en hij creëert juist hele mooi, zachte, grove krullen. Precies waar ik naar op zoek was. Het was de kerstman niet onopgemerkt gebleven en ik kreeg hem! Yay!

Mijn kerstcadeautjes

Met Yankee Candle maak je mij altijd blij. Ik kreeg 2 super schattige smalljars in de geuren Tarte Tatin en Vanilla Cupcake. Twee heerlijke, winterse geuren. Echt is voor mij, heerlijk!!

Mijn Kerstcadeautjes

Deze superschattige doos komt van de Douglas en hierin zitten 6 heerlijke mini Bath&Douchegels. Hoe mega leuk? Ik ben van plan dit jaar veel te gaan reizen en deze verpakkingen zijn perfect voor op vakantie. Hier ga ik dus zeker lekker veel gebruik van maken. Ik ben al bekend met deze Bath&Douchegels en vind ze altijd heerlijk ruiken!

Mijn Kerstcadeautjes

Ook kreeg ik twee boeken. Ik ben dol op lezen en dol op koken dus deze twee boeken waren een schot in de roos. Het leesboek is van Suzanne Vermeer en heet Sneeuwengelen. Die gaat lekker mee op wintersport naar Gerlos. Het kookboek is van ChicksLoveFood en dit is het nieuwe Skinny-Six-Kookboek. Ik ben er al even in gesnuffeld en er staan hele leuke recepten in die ik de komende tijd zeker ga proberen.

Mijn Kerstcadeautjes

Ieder jaar kon in de handschoenen van mijn schoonmoeder lenen op wintersport. Die waren alleen al erg oud en begonnen kapot te raken. Tsja, een gat in een handschoen is toch niet echt iets wat je wilt op de piste. Vandaar dat ik heel graag nieuwe handschoenen wilde voor op wintersport en ik hem ze gekregen. Deze zijn echt perfect. Ze zijn super warm, hebben een neopreen laag en zijn leer bij de handpalm. Daar ga ik vast heel veel plezier van hebben en hopelijk kan ik hier een aantal jaar mee vooruit.

Mijn Kerstcadeautjes

Zoals ik al eerder zei ben ik dit jaar veel van plan om te gaan reizen. Londen en Gerlos staan al op de planning en we zijn nu bezig met een reis naar Amerika in de zomer. Deze Travel Documents Holder van Ted Baker komt als geroepen. Hoe leuk is deze? Ik zag hem voor het eerst bij Vera Camilla en sindsdien was ik er al verliefd op. Hij is zo ongelofelijk cute en je kunt hier alles in bewaren. Je paspoort, je tickets, al je pasjes, hoe ideaal? Love it! 

Mijn Kerstcadeautjes

En ook dit is weer een pareltje. De Shadowbox van Urban Decay. Wat kent de kerstman mij toch goed, hihi! Ik ben fan van Urban Decay en vooral van de oogschaduws dus dit palette is natuurlijk meer dan welkom. Ik kan niet wachten om hier hele gave looks mee te maken.

Mijn Kerstcadeautjes

Last but not Least.. Een handbagage koffertje van CarryOn. Ik kreeg deze van le boyfriend en ik ben er zo blij mee. Hij heeft een hele leuke blauwe, mint groene kleur. Daarnaast heeft hij vier wielen en is hij heel ruim van binnen. Perfect om mee te nemen naar mijn stedentripje in Londen.

Dit waren al Mijn Kerstcadeautjes. Dat ik blij ben met deze cadeautjes is volgens mij wel duidelijk. Ik ben weer ongelofelijk verwend en vind ieder cadeau even leuk. Thankyou Santa x

Heb jij leuke cadeautjes gekregen met de kerst?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

22 Reacties

 1. 3 januari 2016 / 14:05

  zo hee wat veel mooie cadeaus!

 2. 30 december 2015 / 22:10

  Wat ben je lekker verwend. Dat Essie lakje wil ik ook graag, vind die heel gaaf!

 3. 29 december 2015 / 22:00

  Wat heb jij een heerlijke cadeau’s gekregen zeg! Die krultang staat trouwens ook nog hoog op mijn wenslijstje πŸ™‚ Wat zonde dat je een lipstick van Mac bent kwijtgeraakt zeg maar heel eerlijk is mij dat ook wel eens gebeurd haha.

  • 30 december 2015 / 11:56

   Haha achja, dat soort dingen gebeuren. Gelukkig heb ik hem nu weer! πŸ™‚ Die krultang ga ik nog uitgebreid reviewen! Mocht je daar benieuwd naar zijn, houd dan zeker even mijn blog in de gaten! πŸ˜‰

 4. 29 december 2015 / 21:10

  Wat heb je enorm toffe cadeautjes gekregen zeg. Dat palette van Urban Decay is zo mooi en ik ben ook echt heel erg benieuwd naar de lipsticks.

  • 30 december 2015 / 11:54

   Lief, dankjewel Nicole! Ik ga ze uitgebreid reviewen dus houdt mijn blog in de gaten πŸ˜‰

 5. 29 december 2015 / 09:43

  Wauw wat een mooie kerstcadeaus heb je gekregen zeg.

 6. 28 december 2015 / 21:02

  Wauw mooie cadeautjes ❀️ leuk voor te zien!
  X

 7. 28 december 2015 / 20:37

  Je hebt echt suuuper mooi spulletjes gekregen! Degenen die die cadeautjes hebben gekozen weten wel wat ze moeten geven! πŸ˜€

 8. 28 december 2015 / 19:48

  Wat een leuke cadeaus heb je gekregen.

 9. 28 december 2015 / 19:16

  Super leuke dingen heb je gekregen! Ben benieuwd naar die lipstick van ud! Travel Documents Holder Is ook erg cute!

  • 30 december 2015 / 11:57

   Dankjewel Lesley! Ik ga de lipstick uitgebreid reviewen dus houdt mijn blog in de gaten als je hier benieuwd naar bent! πŸ™‚

 10. 28 december 2015 / 18:32

  Wat een verwennerij! Die kerstman heeft wel smaak hoor!

 11. 28 december 2015 / 18:25

  Die houder van Ted Baker is zo leuk! Ik zag ‘m in London echt in elke vestiging haha.

 12. 28 december 2015 / 17:18

  Nice!

 13. 28 december 2015 / 13:27

  Wat een leuke cadeau’s heb je gekregen!

 14. 28 december 2015 / 13:26

  Woow, super gave cadeau’s

 15. 28 december 2015 / 12:02

  Wow wat heb je veel mooie dingen gekregen! Super balen van die lipstick, maar gelukkig heb je hem nu weer! πŸ™‚

 16. 28 december 2015 / 10:10

  Wat onwijs leuke items heb je gekregen! Echt leuk (:

 17. 28 december 2015 / 09:12

  Zo te zien ben je goed verwend! Je kut in ieder geval goed voorbereid op reis gaan, altijd handig. Het lakje van Essie heb ik ook en de kleur is inderdaad prachtig!

 18. 28 december 2015 / 08:06

  Wauw dat zijn nog eens leuke kerst cadeaus, super leuk!

 19. 28 december 2015 / 06:54

  Wat heb je een leuke items gekregen! Ahhh het kwijtraken van iets wat je fijn vind (in dit geval je lipstick) is nooit leuk :-(! Gelukkig heb je nu weer een nieuwe!