fbpx
18   36
59   260
41   85
60   178
40   227

Essence Arriba Nagellak

Essence Arriba Nagellak

Essence komt met een zomerlijn genaamd Arriba! Geïnspireerd door Mexico, het land van de Maya’s, Sombrero’s en prachtige stranden. Het is dan ook een hele vrolijke collectie geworden. In dit artikel review ik 2 nagellakjes.

Essence Arriba Nagellak

Essence Arriba Nagellak

Deze Limited Edition Collectie is te koop van half juli tot half augustus. Wacht dus niet te lang als je iets wilt kopen, want voor je het weet is hij alweer uit de schappen verdwenen. Ik review twee nagellakjes namelijk 01 – Holy, Guapa en 02 – Fesitval of Colours. Laten we beginnen met 01 – Holy, Guapa!

Essence Arriba Nagellak

Essence Arriba Nagellak – 01 Holy, Guapa

Holy, Guapa is een licht roze kleur. Hij heeft een ‘Chalky Matt’ finish. Wat ik hier precies van moet verwachten is mij nog niet helemaal duidelijk. Is hij gewoon net als andere matte nagellakjes of is dat ‘chalky’ effect toch heel bijzonder?

Essence Arriba Nagellak

Op deze foto hierboven zie je mijn nagels gelakt met 01 – Holy, Guapa. Op de linkse foto zie je één laagje en op de rechterfoto mijn nagels met twee laagjes. Met één laagje redt je het duidelijk niet. Twee laagjes is in principe wel voldoende, maar ik vind hem wel erg streperig. Het ‘Chalky Matt’ effect is niet echt mijn ding. ‘Chalky’ is het inderdaad wel, want het is net alsof je stoepkrijt op je nagels hebt. Eerlijk gezegd ben ik hier niet echt fan van..

Essence Arriba Nagellak

Essence Arriba Nagellak – 02 Festival of Colours

Het tweede lakje in deze review is een topcoat. Deze is dus bedoeld om over een lakje heen te doen. Ik ga deze aanbrengen over 01 Holy, Guapa heen. Ik denk namelijk dat de kleurtjes samen wel heel erg leuk zijn. Eens zien of dat resultaat mij wel blij maakt.

Essence Arriba Nagellak

Op de linkerfoto zie je de nagellak als je één laagje aanbrengt. Gewoon hoe je een normale transparante topcoat ook zou aanbrengen. Ik was dan ook meteen teleurgesteld. Zo veel kleur in een potje en zo weinig resultaat op je nagels. Hmpf! Op de rechterfoto vind ik het resultaat wel heel leuk maar ik heb hier de nagellak echt heel erg moeten helpen. Spikkeltje voor spikkeltje zelf op mijn nagels moeten drukken. Niet echt iets waar je op hoopt.

Essence Arriba Nagellak

Hierboven zie je het uiteindelijke resultaat. Een resultaat waar ik op zich wel blij mee ben. De ‘Chalky Matt’ nagellak in 01 Holy, Guapa zal ik nooit los dragen. Ik vind het effect echt totaal niet mooi. De topcoat is leuk maar vergt veel geduld. Je bent namelijk wel even bezig voordat je nagels goed bedekt zijn met de kleurrijke figuurtjes. Jammer, niet echt iets waar ik op had gehoopt.

Essence Arriba Nagellak 01 – Holy, Guapa kost €1,89

Essence Arriba Nagellak 02 – Festival of Colours kost €1,99

Beide nagellakjes zijn te koop bij de drogisterijen tot half augustus!

Heb jij iets van de Essence Arriba Limited Edition Collectie?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

6 Reacties

 1. 20 juli 2015 / 23:01

  Lekker zomers!

 2. 20 juli 2015 / 21:49

  De roze kleur vind ik prachtig maar het effect ben ik ook niet weg van hoor! Ik vind de eerste laag topcoat leuker qua kleuren hihi! Ik vond deze collectie niet leuk genoeg om toe te voegen. Tot ik jouw plaatje op instagram zag twijfelde ik ineens hihi! Ben blij dat ik je stukje gelezen heb! Bedankt voor deze review

  • lindsey.beljaars
   20 juli 2015 / 22:58

   Bedankt voor je reactie Lesley! Fijn dat mijn review je heeft kunnen helpen.

 3. 20 juli 2015 / 07:52

  Jammer dat het effect van de roze nagellak minder is, vind de kleur wel echt prachtig! Vind het altijd zo jammer van zulke topcoats dat ze zo weinig achterlaten op je nagel:( wel mooie combi X

  • lindsey.beljaars
   20 juli 2015 / 14:25

   Jaa het kleurtje is inderdaad wel leuk.. Het effect vind ik alleen echt wat minder en bij de topcoat is het echt heel jammer dat ze weinig achterlaten op je nagel.. Leuk dat je reageert Sonja x