fbpx
65   136
133   245
53   206
33   81
70   157

Summer Lookbook 2016

Summer Lookbook 2016

Summer, I Love you! Het is absoluut mijn favoriete seizoen van het jaar en ik blijf het jammer vinden dat het in Nederland altijd maar kort ‘echt’ zomer is. Vandaag laat ik in mijn Summer Lookbook 2016 in totaal 5 verschillende zomerlooks zien die ik graag draag. Benieuwd? Kijk dan zeker verder.

Summer Lookbook 2016

Summer Lookbook 2016

Summer Lookbook 2016

Blue Playsuit

Playsuits zijn naar mijn mening ideaal! Het staat altijd leuk en zit super lekker. Ik vind de kleur blauw van deze playsuit heel mooi en chique. Sowieso vind ik dit een wat chiquere playsuit. Eentje die je in de zomer eerder in de avond naar een barbecue of feestje aandoet in plaats van naar het zwembad. Hij heeft zakken en een soort ‘flap’ die aan de achterkant openvalt.

 • Playsuit: Loavies
 • Bag: Supertrash
 • Sandals: Supertrash
 • Sunglass: Ray-Ban Erika

Summer Lookbook 2016

Summer Lookbook 2016

Summer Lookbook 2016

Long Dress

Veel mensen denken dat dit een lange rok is met een topje, maar niets is minder waar. Het is echt één geheel dus een lange jurk. Eentje die ik echt heel erg tof vind en ontzettend graag draag. Ik vind vooral de ‘racerback’ achterkant mooi afgewerkt met dat patroontje. Naar mijn mening kan hij zowel casual als wat netter.

 • Dress: Eksept
 • Sandals: Loavies
 • Sunglass: Ray-Ban Wayfarer

Summer Lookbook 2016

Summer Lookbook 2016

Summer Lookbook 2016

Kaki Green

Dit is een wat speelsere oufit. Eentje die ik bijvoorbeeld snel zou dragen naar het strand of het zwembad. Het topje is super vrolijk en staat vol met fruit, palmbomen, bloemen en flamingo’s. Een simpel topje wat aan de achterkant openvalt. Het kaki groene shortje zit super fijn en staat, naar mijn mening, perfect bij deze top.

 • Top: Bershka
 • Short: Vero Moda
 • FlipFlops: Havaianas
 • Sunglass: RayBan Aviator L.A.

Summer Lookbook 2016

Summer Lookbook 2016

Summer Lookbook 2016

Black and White Playsuit

Another Playsuit! Deze is van Superdry en heeft een zwart met witte print met vogeltjes. Een hele simpele playsuit maar toch een van mijn favorieten. Hij zit superfijn, heeft zakken en is gewoon lekker makkelijk!

 • Playsuit: Superdry
 • Sandals: Supertrash
 • Sunglass: Ray-Ban Clubmaster

Summer Lookbook 2016

Summer Lookbook 2016

Summer Lookbook 2016

Say Yes!

Normaal ben ik niet zo van de teksten en spreuken op shirts, maar bij deze top maakte ik een uitzondering. Niet omdat ik de tekst nou zo fantastisch vind maar juist omdat ik de achterkant heel erg leuk vond. Naast de tekst heeft de top een bolletjespatroon en hij valt lichtelijk cropped. Zeker met deze lichte high-waisted short vind ik het een hele leuke combinatie.

 • Top: Pull&Bear
 • Short: Vero Moda
 • Sandals: Loavies
 • Sunglass: Pull&Bear

Summer Lookbook 2016

Summer Lookbook 2016

Dit waren mijn 5 outfits voor de zomer. Echt typisch outfits voor mij. Lekker makkelijk, comfortabel en niet teveel poespas. Een top met een shortje, een playsuit of een jurk, slippers aan en een zonnebril op en ik ben ready to go! Op mijn lippen draag ik MAC Impassioned en op alle foto’s draag ik qua sieraden het volgende:

 • Fossil ES3594 Chelsey Horloge
 • Lucardi Armband
 • Cartier Ring
 • TiSento Ring
 • 2 pandora armbanden
 • Buddha to Buddha Oorbellen
 • Heart to Get ketting

Welke outfit in deze Summer Lookbook 2016 vind je het leukst? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

9 Reacties

 1. 7 juli 2016 / 21:28

  Wauw stuk voor stuk mooie outfits, je straalt op iedere foto ๐Ÿ™‚
  X

 2. 7 juli 2016 / 21:15

  De blauwe playsuit staat je echt prachtig!

 3. 7 juli 2016 / 18:29

  Wat een leuke outfits! Ik vind denk ik de eerste het leukst, die kleur staat je zo mooi!

 4. 7 juli 2016 / 18:12

  Wat een leuke lookbook! Ik hou hier echt van. En eigenlijk vind ik alle looks heel erg mooi. Zoยดn Playsuit vind ik zelf ook echt ideaal voor de zomermaanden.

 5. 7 juli 2016 / 13:50

  Hele leuke outfits! Ik vind de eerste outfit prachtig, ik hou van blauw. <3
  Liefs, Evelien

 6. daisy valk
  7 juli 2016 / 10:04

  Hele mooie foto’s en leuke outfits ?

 7. 7 juli 2016 / 09:36

  Wauw, wat een mooie outfits Lindsey! De blauwe playsuit is mijn favoriet! Laat het mooie weer maar snel komen ๐Ÿ˜‰

 8. 7 juli 2016 / 09:15

  Super goede outfits allemaal! Wat een leuk idee eigenlijk, zo’n lookbook. Ik ben echt dol op playsuits ๐Ÿ˜€ en je ziet er super uit!

 9. 7 juli 2016 / 07:21

  Aaah wat ontzettend leuk zo’n lookbook. Ik vind vooral de Black and White Playsuit je super leuk staan! ๐Ÿ™‚