fbpx
59   91
101   508
137   438
95   157
60   114

Wij zijn verhuisd!

Wij zijn verhuisd!

Yes! Wij zijn verhuisd! Sterker nog, we zijn zelfs al 3 weken verhuisd. Time flies maar ik dacht het is misschien wel leuk om even een update te geven. De laatste tijd ben ik door de drukte namelijk iets minder aanwezig geweest op mijn blog en op Social Media. Want, verhuizen met 31+ weken zwanger gaat ook niet helemaal in de koude kleren zitten. Ben jij benieuwd hoe het allemaal is verlopen? Ik praat je in dit artikel graag bij. Lees gezellig met mij mee.

Eindelijk verhuizen!

Ja, eindelijk! We keken al maanden uit naar onze verhuizing. Op maandag 25 maart was het dan echt zover. In de ochtend kregen we, na de inspectieronde, de sleutel van ons nieuwe huis bij de notaris. Een mega feestelijk moment, zo leuk! Na de sleuteloverdracht zijn wij natuurlijk direct naar ons nieuwe huis toegereden. Hier waren mijn ouders en schoonouders ook en hebben we gezellig met elkaar te geproost op het nieuwe huis.

Hierna was het tijd om de nette kleding te verruilen voor oude kleding want we moesten gelijk aan de bak. Voor de verhuizing hadden we namelijk welgeteld drie dagen. Na het toostmoment kwam de versterking dan ook direct aan en kon het verhuizen echt beginnen. Dit ging eigenlijk meteen al super vlot! Uiteindelijk hebben we in drie dagen tijd al onze spullen verhuisd en was ook het oude huis netjes gepoetst en klaar voor de oplevering. In diezelfde week, op donderdagochtend, was de overdracht van ons oude huis.

Thuis

Inmiddels zijn we dus alweer 3 weken verder, hoe bizar? De tijd vliegt echt! In ons nieuwe huis hebben de meeste spulletjes allemaal een plekje gekregen en het voelde eigenlijk meteen als thuis. Het is echt een droomplek voor ons en we zijn er heel erg blij mee.

Qua inrichting was er al veel naar onze wens waardoor we gelukkig niet rigoureus hoeven te verbouwen. Wel zijn er nog wat puntjes die op de i moeten worden gezet. Zo is mijn vriend op dit moment druk bezig met het toilet en de badkamer beneden en wordt onder andere de schuur geverfd door mijn vader en schoonvader. Daarnaast hebben we ook Glas Gigant ingeschakeld want helaas zijn er twee ruiten in ons nieuwe huis stuk. Dit was overigens al netjes bekend bij de overdracht en wordt natuurlijk gewoon opgelost. De dubbel glas prijs wordt gelukkig allemaal geregeld door de oude eigenaar en door de verzekering.

Dan is er nog de tuin. We hebben nu echt een heerlijke, grote tuin maar deze moet nodig aangepakt worden. Het is nu echt een knollenveld en daarom willen we deze graag laten straktrekken en opnieuw laten inzaaien met gras. Het genieten is nu al volop begonnen maar als ook deze laatste puntjes op de i staan is het gewoon echt helemaal af! We kunnen niet wachten!

Vanaf nu zal ik weer wat meer online zijn op mijn blog en Social Media en zo nu en dan een update posten van ons huis. Natuurlijk kan ik niet beloven hoe lang dit zal duren want ik ben natuurlijk ook 35 weken zwanger en voor je het weet heb ik mijn handen vol aan onze kleine man. Houd in ieder geval mijn Instagram in de gaten over de meeste updates (vooral in stories).

Yes! Wij zijn verhuisd!

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

 

 

 

Delen: