fbpx
21   47
59   262
41   86
60   179
40   227

Maaltijdbox van Marley Spoon

Maaltijdbox van Marley Spoon

Heerlijke maaltijdboxen aan de deur bezorgd, dat klinkt natuurlijk fantastisch. Nu wij bijna gaan verhuizen en ik inmiddels bijna 30 weken zwanger ben heb ik wat minder tijd voor de boodschappen. Dan is het toch wel heel handig als er een maaltijdbox aan de deur wordt bezorgd. Wij hebben sinds kort een abonnement bij Marley Spoon. Ben jij benieuwd hoe deze maaltijdbox van Marley Spoon ons bevalt? Lees mee! Misschien is het ook wat voor jou?

Marley Spoon maaltijdbox

Dagelijks koken, de ene keer gaat het me qua boodschappen makkelijk af terwijl ik de andere week enorm struggle. Tijdens die struggle heb ik gewoon totaal geen inspiratie en geen idee wat we moeten eten. Ik denk dat dit voor iedereen herkenbaar is. Een maaltijdbox is dan gewoon echt de uitkomst. Sowieso is het leuk om dit eens te proberen omdat je van deze gerechten ook weer nieuwe inspiratie krijgt.

Het leuke van een maaltijdbox is dat je zelf kiest welke gerechten je lekker vindt en dat deze dus met voorgeportioneerde ingrediënten en recepten gewoon thuis worden geleverd. Makkelijker kan het eigenlijk niet. Iedere week heb je keuze uit heel veel verschillende gerechten met voldoende variatie tussen vlees, vis en vegetarisch. Daarnaast ook qua pasta, rijst en aardappels bijvoorbeeld. De keuze is letterlijk reuze!

€ 105,- korting op Marley Spoon

Zodra je ’s avonds gaat koken kies je het recept uit waar je zin in hebt, vist de ingrediënten uit de koelkast en binnen een paar minuten tover je een heerlijk, vers gerecht op tafel. Briljant! Je hoort het al, ik ben heel blij met de maaltijdbox van Marley Spoon. Wil jij het ook eens proberen? Goed nieuws! Ik heb een hele fijne code voor je waardoor je heel goedkoop kunt starten. De code LINDSEY geeft tot € 105 korting op de eerste vijf dozen. Dat is het proberen waard toch?

Het abonnement is overigens heel flexibel. Je kunt heel makkelijk weken pauzeren als je even geen maaltijdbox wenst te ontvangen. Je zit overigens ook nergens aan vast en kunt het lidmaatschap ook altijd weer opzeggen!

Heb jij weleens een maaltijdbox geprobeerd? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

 

Delen: