fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Leuk cadeau voor Valentijn

Leuk cadeau voor Valentijn

Over twee weken is het zover, Valentijnsdag! De perfecte dag om jouw Valentijn even lekker in het zonnetje te zetten. Mijn vriend en ik pakken nooit extreem uit met Valentijn. Dat is, in mijn ogen, ook helemaal niet nodig. Het is wel leuk om op deze dag even wat extra attent naar elkaar te zijn. Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeau voor Valentijn? Wellicht kan ik je in dit artikel helpen met wat leuke inspratie. Lees je gezellig met mij mee?

Leuk valentijnscadeau

Valentijn sieraden

Een uniek en persoonlijk sieraad, eerlijk is eerlijk, daarmee scoor je altijd. Kaya Sieraden heeft een prachtig assortiment Valentijn sieraden. Een sierraad is natuurlijk leuk voor zowel een man als een vrouw. Het leuke is dat je sieraden bij KAYA gratis kan laten graveren. Ze hebben kettingen, armbanden en ringen in het zilver, goud en leer. Echt voor ieder wat wils! Vorig jaar was ik op zoek naar een armband heren en kocht ik bij KAYA een prachtige zwarte leren heren armband. In deze armband heb ik onze initialen laten graveren. Mijn vriend was erg verrast door de armband en draagt hem nog steeds iedere dag. Dat is toch onwijs leuk?

Bloemetje en/of chocolade

Orgineel? Alles behalve dat. Maar is dat erg? Als je het mij vraagt niet. En laten we eerlijk weten, met een bloemetje en/of chocolade kun je het nooit verkeerd doen. Het gaat natuurlijk ook niet altijd om het cadeau zelf maar meer om het idee dat men aan je denkt, je lief heeft en zijn/haar best heeft gedaan om iets voor je te halen. Als mijn vriend thuis komt met een bosje bloemen ben ik in ieder geval helemaal blij! Oh en wil je extra punten scoren? Doe er dan een lief handgeschreven kaartje bij!

Een leuke activiteit

Vind je het echt heel lastig om een passend cadeau te vinden? Ga op zoek naar een leuke activiteit. Dit hoeft natuurlijk helemaal niet gelijk een chique 5 gangen diner te zijn. Dat mag ook gewoon een kneuterige middag glowgolfen of rondhangen in een arcadehall zijn. Juist super leuk toch? Duik daarna samen een gezellig café in voor een borreltje en jullie valentijnsdag is helemaal geslaagd!

Oh en ben je niet verliefd? Je kunt op Valentijnsdag natuurlijk iedereen in het zonnetje zetten. Denk aan je moeder, je buurvrouw die je altijd helpt of je allerbeste vriendin.

Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeau voor Valentijn? Hopelijk heb je iets aan mijn tips! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: