fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

De nieuwste interieurtrends: Wat is hot in 2023?

De nieuwste interieurtrends: Wat is hot in 2023?

Gaat je hart net even wat sneller kloppen van een interieur dat tot in detail klopt? Een interieur dat erg veel sfeer en gezelligheid uitstraalt? Dan ben je vast en zeker reuze benieuwd naar wat de trends van dit jaar zijn. En breng je een keer een bezoek aan een woonwinkel, dan valt het meteen op dat een paar trends goed vertegenwoordigd zijn. We hebben de grootste trends van dit jaar alvast voor je op een rijtje gezet in dit artikel.

De nieuwste interieurtrends

Het gebruik van rustige kleuren in het interieur

Rustige kleuren in het interieur zijn gewilder dan ooit. Je kunt daarbij denken aan kleuren zoals beige en wit. Maar ook pastelkleuren zijn dit jaar bijzonder populair om toe te passen in het interieur. Je kunt deze kleur terug laten komen op de muur, in de stof van de bank en natuurlijk de accessoires in de ruimte. Zorg er dan wel altijd voor dat je werkt met een bepaald kleurenpalet in de ruimte. Dit zorgt voor dat ene serene totaalplaatje waar je naar op zoek bent.

Verrijk het interieur met een leuk fotoboek

Geef je maar al te graag een persoonlijke touch aan het interieur? Dan is het toevoegen van foto’s altijd een erg goed idee. Dit kun je bijvoorbeeld doen door meerdere persoonlijke foto’s in te lijsten. Maar een fotoboek maken is natuurlijk ook altijd een erg goed idee. Zet het fotoboek prominent op het dressoir en maak er meteen een erg leuk woonaccessoire van. Bovendien kun je het fotoboek telkens op een andere bladzijde openleggen. Je wordt daardoor keer op keer weer herinnerd aan een bijzonder jaar of een erg leuke reis die je hebt gemaakt. Wat voor soort album wil je binnenkort maar al te graag een keer maken?

Meubilair in organische vormen is enorm gewild

En is het de hoogste tijd om het meubilair in huis een keer goed onder handen te nemen? Neem dan het gebruik van organische vormen in overweging. Want dit is ook een goed voorbeeld van één van de nieuwste interieurtrends. Je kunt daarbij denken aan een salontafel in een ovale vorm, een eettafel in een kiezelvorm en een bijzettafel in een ronde vorm. Dit zorgt voor een erg mooie balans met de strakke en rechthoekige vormen van bijvoorbeeld de bank, het dressoir en een tv-meubel. Ook deze trend is rijkelijk vertegenwoordigd in alle woonwinkels én natuurlijk online. Maak jij daar ook gebruik van?

Dit zijn de nieuwste interieurtrends en dit is hot in 2023! 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

 

Delen: