fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Waar ben ik?

Waar ben ik?

Waar ben ik? Heb je al even geen blogartikelen voorbij zien komen? Maak je je zorgen over mij? No worries! Ik ben weer terug van weggeweest! Oké, ik was niet helemaal weg, maar de afgelopen weken kwamen er, per week. net even wat minder blogartikelen online dan je van mij gewend bent. Waarom? Dat leg ik graag aan je uit. Lees je mee?

Out of office

Dit had een hele goede reden. Ik was namelijk onwijs aan het genieten van onze vakantie. We zijn in totaal drie weken in Zuid-Frankrijk geweest waarvan één week op het prachtige eiland Corsica. We zijn vanuit Nice met de Ferry naar Corsica geweest en hebben hier een rondrit gemaakt op onze motoren. Het was een geweldige trip en ik ga hier absoluut nog heel veel tips voor delen op mijn blog. De overige twee weken hebben we overigens ook onwijs genoten in Zuid-Frankrijk met vrienden en familie.

Anyways, ik heb gewoon onwijs genoten en besloot het posten op Instagram, TikTok en mijn blog even op een wat lager pitje te zetten. En nu? Nu ben ik dus weer terug. Vol energie en vol inspiratie dus de komende tijd kunnen jullie absoluut weer heel wat content van mij verwachten.

Heb jij ook heerlijk genoten van een zomervakantie? Zo ja, waar ben je geweest? Ik ben benieuwd! 

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

 

Delen:

1 Reactie

  1. 18 september 2023 / 19:51

    Is deze foto toevallig gemaakt in Hotel Corsica – Porto Corse in Porto Orta?
    Zo ja, dan heb ik in hetzelfde hotel geslapen! Wel een tijdje terug 😉
    Maar vond Porto Orta een heel leuk plekje en echt de sfeer van een vakantiedorp.

    Ben benieuwd naar je Corsica tips!