fbpx
21   47
59   262
41   86
60   179
40   227

Zomerjurk van mousseline

Zomerjurk van mousseline

Ben jij op zoek naar een luchtige katoenen jurk met wafel detail? I got you! Als je het mij vraagt is deze jurk een absolute musthave in de zomer. Hij is extreem comfortabel, zit als gegoten en is heerlijk luchtig. Het is een Norah zomerjurk van mousseline en in dit artikel vertel ik je er graag meer over. Ga jij nog op vakantie en kun jij nog wel een perfecte zomerjurk gebruiken? Dan wil je dit absoluut lezen!

Zomerjurk van mousseline

Norah Mousseline zomerjurk

Eerlijk is eerlijk, ik heb even moeten Googlen om de juiste stof te vinden. Het is namelijk een hele luchtige, zachte stof met een wafel detail. Een stof die je op dit moment heel veel ziet, gemaakt is van 100% katoen en zelfs een beetje op hydrofiel lijkt. Na wat speurwerk op het wereld wijde web ontdekte ik dat deze stof mousseline wordt genoemd. Dit is dus een katoenen stof met een wafel detail en, als je het mij vraagt, de perfecte stof voor een heerlijke, luchtige zomerjurk. Het wafel detail kan ook worden gezien als een kreukelig effect en wordt ook wel het crinkle-effect genoemd.

De lichtblauwe Zomerjurk van mousseline die ik draag is van het merk Norah. Het is een maxijurk en bij mij valt hij halverwege mijn scheenbenen (ik ben 1.78m.) Hij heeft een lekker losvallende fit met een ronde hals. Hij heeft dunne bandjes met een tof vlechtdetail en deze maken de jurk helemaal beachproof als je het mij vraagt. De vlechtbandjes geven de jurk namelijk nog meer een boho en beach vibe! 

Uiteraard heb ik de jurk bij Norah opgezocht maar is hij helaas niet meer verkrijgbaar. Echt zonde! Wel ben ik bij Omoda gaan zoeken en zag ik dat ze daar wel veel vergelijkbare jurken aanbieden in verschillende kleuren. Zoals deze Oranje PENN & INK Maxi Jurk.

Ik ben heel blij met deze zomerjurk van mousseline. Ik ben benieuwd, zou jij deze jurk dragen?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: