fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Day at the beach

Day at the beach

Vorige week zaterdag hadden we met vrienden afgesproken om een dagje naar het strand te gaan. Terwijl het in Brabant echt herfst was met onwijs veel regenbuien klaarde het, naar mate we in de buurt van Zeeland kwamen, steeds meer op. Regenbuien maakte plaats voor een prachtige blauwe lucht en we hebben genoten van een zonovergoten stranddag. Wat een verademing na al dat herfstweer. In dit artikel vertel ik je meer over deze heerlijke day at the beach.

Strand in Dishoek

We meeten bij vrienden van ons in Middelburg en na een bakkie koffie en een heerlijke Zeeuwse bolus reden we naar Dishoek. Hier plofte we op het terras bij De Botanist. Hè? Ken ik dat niet ergens van? Jawel, het kwartje viel meteen na het zien van de menukaart. De Botanist zit in Breda maar heeft dus ook een strandtent. Wat top!

Bij De Botanist aan Zee in Dishoek hebben we heerlijk de hele middag op het terras gehangen. Van een heerlijke carpaccio op een flatbread naar wijntjes en wat Pornstar Martini’s’, wat een topdag. Even lekker uitwaaien op het strand, een wandeling maken, een balletje trappen, het was zo’n relaxte en gezellige middag met vrienden.

Outfit at the beach

Omdat we vanuit een regenachtig Brabant vertrokken had ik natuurlijk een mega kledingcrisis. Ik heb heel wat minuten gescrolld door Instagram en Pinterest voor wat outfitinspo en uiteindelijk ging ik voor deze look met een Parisian Vibe. Mijn cognackleurige met gouden details sandaaltjes zijn van Tommy Hilfiger via Omoda. De prachtige, beige pantalon die ik draag is van Dress Like You. De riem, zwart met een gouden gesp, is van Rihoas en mijn gestreepte top is van Armed Angels. Verder draag ik diverse gouden accessoires van o.a. My Jewellery en Finaste en mijn Ray-Ban Round Metal zonnebril.

Dit was onze heerlijke day at the beach waarbij we heerlijk met vrienden hebben genoten bij De Botanist aan Zee in Dishoek.

Delen: