fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

instax SQUARE SQ40 Black

instax SQUARE SQ40 Black

OMG! Yeaah! Ik heb sinds kort de instax SQUARE SQ40 Black en ik ben er zo blij mee. Al een tijdje had ik deze op het oog en ik vind het heel leuk om deze camera eindelijk te hebben. Het is een chique instant camera waarmee je momenten kunt vastleggen en de foto na een paar seconden al in je hand hebt. Tijd om je alles te vertellen over deze instax SQUARE SQ40 Black.

instax Camera

Als content creator ben ik natuurlijk dol op alles wat met foto´s en camera´s te maken heeft. Instax staat bekend om zijn grote assortiment aan instant camera’ssmartphoneprinters, film en bijbehorende accessoires.

Instax is hét instant fotografiemerk van FUJIFILM en zij lanceren nu dus de instax SQUARE SQ40 Black camera. Het is een camera met een onwijs klassieke uitstraling. Met zwarte details en een verfijnde afwerking straalt de camera het gevoel van analoge fotografie uit. Deze camera is echt precies de camera van het logo van Instagram, vind je niet?

instax SQUARE SQ40 Black

instax SQUARE SQ40 Black

No worries, de camera heeft de looks van toen maar de technologie van nu. Daarnaast is hij in gebruik zo easy! Met een draai aan de lens zet je hem aan en met een extra draai activeer je gemakkelijk de selfiestand/close-up modus. De camera heeft een automatische belichting en flitsregeling dus stoeien met instellingen is verleden tijd. ✨ Klik! En binnen 6 seconden je mooiste herinnering gemaakt en geprint.

Onze vakantie staat nog op de planning en uiteraard gaat deze nieuwe camera met mij mee. Ik kan niet wachten om er mooie momenten mee vast te leggen!

Deze instax SQUARE SQ40 Black is te koop bij instax.nl en kost €149,99 (Je krijgt hier 10 gratis films bij en kunt hier uiteraard ook andere films kopen. Naast de klassieke witte frames heb je bijvoorbeeld ook rainbow, black, monochrome en sunset films. Heel tof om mee af te wisselen en te experimenteren).

Heb jij een instant camera?

Delen:

1 Reactie

  1. 17 augustus 2023 / 13:10

    Wat een schitterende camera om mooie momenten mee vast te leggen! Ik zie me deze wel meenemen als ik in een Disneypark ben.