fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

Mega korting bij HelloFresh

Mega korting bij HelloFresh

Als je mij volgt op Instagram dan weet je dat ik fan ben van HelloFresh. Dit steek ik namelijk absoluut niet onder stoelen of banken. Als je het mij vraagt is het namelijk de perfecte manier om jezelf door de week een hoop stress en tijd te besparen. Als trotste ambassadeur van HelloFresh deel ik in dit artikel een Mega korting bij HelloFresh. Ben jij toch nieuwsgierig? Lees dan zeker mee.

HelloFresh korting

Naast het dagelijkse reilen en zeilen zoals je werk en het huishouden is het bedenken van maaltijden en het doen van de boodschappen een tijdrovende klus. Dat niet alleen, het kan ook vrij stressvol zijn. Heel vaak lukte het mij niet om voor de hele week maaltijden te plannen waardoor ik doordeweeks snel uit het werk nog even langs de supermarkt hopte en terplekke een snelle maaltijd verzon.

Niet de meest ideale situatie en een situatie die mij dankzij HelloFresh bespaart blijft. Dankzij HelloFresh heb ik namelijk de hele week perfect geportioneerde ingrediënten in mijn koelkast liggen. Nu rijd ik uit mijn werk naar huis, haal ik een maaltijd uit de koelkast en kan ik direct beginnen met koken. Eerlijk is eerlijk, dat is zo fantastisch!

Iedere week kun je kiezen uit meer dan 30 verschillende maaltijden. Echt van pasta’s tot rijstgerechten, van vega tot gerechten met aardappelen. HelloFresh is een lidmaatschap maar no worries, je kunt deze heel makkelijk pauzeren tijdens bijvoorbeeld je vakantie maar ook kosteloos opzeggen.

HelloFresh kortingscode

Zoals beloofd heb ik een hele fijne kortingscode voor jullie. Met de code FRESHLINDSEY85 krijg je tot 85€ korting op je bestelling van 4 boxen. Je krijgt 50€ korting op de eerste levering, 15€ korting op de tweede levering en 10€ korting op de derde en vierde levering. Dit aanbod is beschikbaar voor nieuwe klanten of voor oude klanten (als je je lidmaatschap meer dan 1 jaar geleden hebt opgezegd).

Voor de korting –> Klik hier!

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Advertentie voor HelloFresh

Delen:

1 Reactie

  1. 10 juli 2023 / 02:55

    Echt een topdienst voor in de zomermaanden!