fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Organic Shop Bodyscrub

Organic Shop Bodyscrub

Ga jij binnenkort op vakantie en ben je van plan om heerlijk bruin terug te komen? Tip van flip, scrub je huid goed voordat je gaat. Op het moment dat je dat doet zal je namelijk minder snel gaan vervellen waardoor je langer kunt genieten van je tan. In dit artikel vertel ik je meer over de Organic Shop Bodyscrub. Lees gezellig met mij mee.

Organic Shop Bodyscrub

Bodyscrub van Organic Shop

Don’t judge a book by it’s cover. Toch valt de ‘cover’ het eerste op uiteraard en eerlijk is eerlijk, ik vind de verpakking er niet heel mooi uitzien. Het is wel typisch een verpakking van Organic Shop. Mijn smaak is het echter niet. Ik vind het er echt vrij goedkoop en niet heel stijlvol uitzien. De scrub zit in een doorzichtige plastic pot met een zwarte plastic deksel. De scrub is in vier geuren verkrijgbaar, namelijk:

  • Rose & Salt
  • Coffee & Sugar
  • Raspberry & Sugar
  • Mango & Sugar

Organic Shop Bodyscrub

Deze scrubs zijn natuurlijke scrubs. In de eerste variant is het scrubgedeelte dus zout en in de andere drie scrub je met suiker. Dat vind ik prettig want microdeeltjes zijn natuurlijk echt een no go! 

De geur is sterk en daar moet je even aan wennen. Als je houd van subtiele, poederige geuren dan zit je bij deze body scrub zeker niet goed. Maar houd je van sterke geuren, dan ga je hier absoluut blij van worden. Persoonlijk vind ik rozengeur nooit zo prettig in verzorgingsproducten dus de Rose & Salt is qua geur niet mijn favoriet. Daarnaast vind ik koffie heerlijk ruiken maar hoef ik het niet persé op mijn lijf te smeren. (geloof me, deze scrub is echt net alsof je koffiedrap uitsmeert!). Voor mij zijn de Raspberry en Mango scrubs dus het prettigst. Het zijn heerlijke, zomerse en fruitige geuren. Love it!

Organic Shop Bodyscrub review

In gebruik zijn de vier scrubs nagenoeg identiek. De voorkeur maak je dus echt qua geur. De scrubs zijn prima in gebruik maar zijn in het begin wel vrij grof. Even in je handen uitwrijven met wat water is dus wel prettig. Je voelt op de huid het zout/de suiker smelten en doet zeker zijn werk. Na gebruik voelt je huid zacht en goed gescrubt aan. Over de werking heb ik dus niets slechts te vertellen. Conclusie: ze zijn gewoon prima, ik blijf de fruitge scrubs zeker gebruiken tot ze op zijn en ik hoop iemand anders blij te maken met de koffie- en rozengeur. Toch ben ik ook niet zo mega enthousiast dat ik ze snel opnieuw zou kopen.

Deze Bodyscrub van Organic Shop bevat 250ml., € 5,59 en is o.a. in het schap van Albert Heijn te vinden.

Scrub jij jouw huid weleens?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: