fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

De perfecte festival outfit

De perfecte festival outfit

Ha festivalganger! Het is weer tijd voor een feestje. Deze zomer kun je weer ieder weekend naar een tof festival. Ik ben er dol op maar heb altijd wel kledingstress. Wat voor weer is er voorspeld? Wat is leuk maar zit toch de hele dag comfortabel? In dit artikel schets ik de perfecte festiavl outfit. Let’s go! 

Tips voor de perfecte festival outfit

Metallic

De trend van het moment is metallic. Als je het mij vraagt is een metallic piece in je festival outfit dus echt een musthave. Ik spotte bij Mi Vida Jewelry een fantastische short in metallic zilver. Ik was op slag verliefd. Dit is natuurlijk een perfect shortje voor jouw festival look. Het is dus een korte broek gemaakt van hoogwaardig metaalkleurig zilver materiaal. Hij zit high waisted, het materiaal is soepel, om de middel zit een strikceintuur en de short heeft zakken. De eisen: leuk, hip, praktisch en comfy zijn dus 100% getackeld.

Laarzen

Sneakers en slippers, als je het mij vraagt een no go op een festival. Mijn voorkeur gaat altijd uit naar laaren. Een toffe cowboybooth of stoere veterlaarzen. Dit zit, vind ik, het comfortabelst en daarnaast zijn hierin je voeten het best beschermt tegen mensen die op je tenen staan of bijvoorbeeld scherpe voorwerpen die op de grond rondslingeren. Zwarte, lederen cowboyboots zijn uiteraard een goede keuze omdat het dan niet zo opvalt dat ze vies worden en de kans groot is dat ze nog een ronde meekunnen.

Top

Je metallic short zilver is je statement piece dus qua top zou ik, zeker in combinatie met zwarte laarzen, kiezen voor een effen zwarte top. Je kunt denken aan een strapless top of een top met spaghettibandjes. Mijn voorkeur gaat hier nooit naaruit omdat je op een festival in de felle zon toch wel fijn is om je schouders bedekt te hebben. Deze croptop heeft een mooie v-hals, een tof mouwtje over de schouders en een prachtige open rug. Gelukkig wel met de strik perfect geplaatst zodat je er gewoon een goede bh onder kunt dragen.

Voila! Zo shop je de perfecte festival outfit bij Mi Vida Jewelry.

Wat vind jij van deze look?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: