fbpx
34   150
25   56
67   128
25   261
24   103

Beige wide leg jeans

Beige wide leg jeans

Begin mei ontving ik, voor het eerst, een fashion box van Maison365. De unboxing en verschillende stylen hebben jullie kunnen zien in een reel op mijn Instagram. Alhoewel de box vol zat met toffe items werd ik op slag verliefd op de Beige wide leg jeans van het merk By-Bar Amsterdam. Deze broek is inmiddels absoluut mijn favoriet en ik heb hem al zo veel gedragen. In dit artikel laat ik je een outfit zien met deze jeans. Kijk je gezellig met mij mee?

Beige wide leg jeans

Beige jeans met wijde pijpen stylen

Als je denkt aan een beige broek met wijde pijpen en denk je misschien meteen aan een pantalon. Dat is deze broek zeker niet, het is echt een wide leg jeans. De kleur beige is perfect, de kwaliteit is prachtig, hij heeft de perfecte fit en zit mega comfy. Ik heb de jeans al op heel veel verschillende manieren gestyled maar deze streetstyle is toch wel echt mijn favoriet.

Ik draag een oversized, witte blouse van ARMEDANGELS. Dit is een wijde, katoenen blouse die ook echt als gegoten zit. Hieronder draag ik een zwarte, assymetische top van NA-KD. Deze top was ik een tijdje kwijt maar inmiddels heb ik hem dus weer gevonden en ben ik er opnieuw verliefd op geworden. Het is echt een leuke, speelse top met net even wat meer uitstraling dan een simpele zwarte top.

De jeans is dus van het merk By-Bar Amsterdam. Sowieso ben ik fan van dit merk en heb ik er meerdere items van in mijn kast hangen. Deze jeans is om precies te zijn de Creme By-Bar Wide Jeans Lina Off White Twill Pant. Ik ben 1.78m. en deze is qua lengte perfect dus daar ben ik heel blij mee.

Voor een extra summery vibe draag ik mijn witte Birckenstocks die ik een tijdje terug heb ontvangen van Plutosport. Ik had het niet verwacht maar deze slippers zijn echt mijn ultieme favorieten. Ze zitten zooooo lekker! De NY pet die ik draag komt hier overigens ook vandaan. Ja, deze pet is natuurlijk een musthave in je kast en maakt iedere look net wat meer fashion en casual. De tote bag die ik draag is van Jansen Amsterdam. Matcht natuurlijk lekker met de pet en de rest van de look.

Zo style ik mijn favoriete beige wide leg jeans. Wat vind jij van deze look?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’? 

Delen: