fbpx
118   138
51   189
45   98
13   192
66   390

Hoe kan je nep sproetjes maken?

Hoe kan je nep sproetjes maken?

Nep sproetjes? Ik hoor je denken. Dit is echter geen grapje. Het maken van nep sproetjes met make-up wordt namelijk heel veel gedaan. Sproetjes zijn het ultieme teken van de zomer en geven je een healthy en happy uitstraling. Ben jij door wat zonnestralen niet gezegend met sproetjes? Dan maak je gewoon fake freckles. Dit is helemaal niet gek hoor, er gaat zelfs een heuse freckle trend op TikTok rond. Hoe kan je nep sproetjes maken? In dit artikel vertel ik je er alles over.

Hoe maak je je eigen sproetjes?

Hoe maak je je eigen sproetjes?

Uiteraard spelen cosmeticamerken in op deze freckle trend. Zij hebben namelijk een sproetenpen ontworpen en deze zijn inmiddels verkrijgbaar in verschillende tinten voor verschillende huidskleuren. Dit is een pen, een soort liquid eyeliner, maar dan dikker qua punt. Je kunt met deze pen simpelweg stipjes zetten op je gezicht en zo dus sproetjes creëren waar jij wilt. Bijvoorbeeld op je wangen en je neus.

Tip: je creëert een natuurlijkere look door stipjes op je wijsvinger te zetten en met je wijsvinger over je gezicht te deppen. Hiermee krijg je een wat subtieler resultaat. 

Hoe kan je nep sproetjes maken?

Ik krijg van mijzelf altijd sproetjes. Zeker als ik een tijdje echt lekker met mijn gezicht in de zon zit, komen de sproetjes vanzelf tevoorschijn. Toch vind ik het zo nu en dan wel leuk om wat extra sproetjes te maken en ik doe dit met de Kruidvat Sun Kisses Freckle Pen. Deze pen heeft een langdurige formule en door de zachte, puntige applicator teken je heel snel natuurlijke sproetjes. Super leuk voor een sunkissed look. Het fijne aan deze pen is dat hij ‘stained’ en dus echt in de huid trekt. Het is dus niet zo dat je vegen creëert als je over je wangen wrijft. De stipjes blijven echt stipjes. Zou je dit bijvoorbeeld met een bruin oogpotlood doen, dan zou dit absoluut gaan vlekken en vegen. Vandaar dat een freckle pen wel echt aan te raden is. Je hebt ze tegenwoordig overigens echt van allerlei merken en in verschillende kleuren.

Hoe kan je nep sproetjes maken? Zo dus! Heb jij weleens fake freckles gemaakt?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’? 

Delen: