fbpx
116   206
104   202
80   265
114   246
121   282

Maybelline Lifter Gloss Lipgloss

Maybelline Lifter Gloss Lipgloss

Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik trots lid van de Kruidvat Squad. Iedere maand krijg ik een goed gevulde box van Kruidvat en in de box van juli zat o.a. deze Maybelline Lifter Gloss Lipgloss in de kleur 008 Stone. Mocht je benieuwd zijn naar de unboxing, deze kun je hier op TikTok bekijken. In dit artikel is het tijd voor een uitgebreide review. Benieuwd naar deze lipgloss? Lees gezellig mee.

Maybelline Superstay Vinyl Ink Liquid Lipstick

Maybelline Lifter Gloss 8 Stone Lipgloss

Maybelline Lifter Gloss Lipgloss voor voller uitziende lippen met een intense glans, verrijkt met hyaluronzuur voor gehydrateerde lippen.

Dat klinkt als een absolute musthave en perfect voor de zomer. Ik snap dus meteen waarom Kruidvat deze lipgloss aan de Kruidvat Squad Box van Juli heeft toegevoegd. Alhoewel de lipgloss al een tijdje in de schappen ligt is het mijn eerste kennismaking. Vandaar dat ik toch besloot om er een review over te schrijven.

Allereerst kijk ik uiteraard naar de vormgeving en die ziet er, als je het mij vraagt, mooi uit. Het is natuurlijk een typische Maybelline verpakking en hij lijkt ook wel op de verpakking van de Maybelline Superstay Vinyl Ink Liquid Lipstick. Het grootste verschil is dat deze verpakking deels transparant is waardoor je de lipgloss ziet zitten. De nudekleurige dop kleurt in ieder geval erg mooi bij deze kleur gloss.

 Maybelline Lifter Gloss Lipgloss

 Maybelline Lifter Gloss Lipgloss

Tijd om naar de applicator te kijken. Deze is kort en vrij dik maar ziet er verder goed uit. Direct valt mij ook de geur op want de lipgloss ruikt heerlijk licht zoetig. De kleur is een natuurlijke bruintint met een warme, roze ondertoon. De kleur Stone past hier zeker goed bij. Zoals je op de swatch ziet is de gloss mooi gepigmenteerd en heeft hij een mooie, volle dekking.

Maybelline Lifter Gloss Lipgloss review

Op de foto hierboven zie je de kleur 8 Stone op mijn lippen. Wat een mooie kleur hè? Ik ben er echt heel blij mee. Het is absoluut een my lips but better kleurtje. Een hele natuurlijke kleur met een mooie dekking en een mooie gloss. Op je lippen voelt deze lipgloss heel erg comfortabel aan. Niet te plakkerig en hij droogt de lippen absoluut niet uit. Dat vind ik wel zo prettig, zeker in de zomer. De gloss ruikt lekker en smaakt licht zoetig. Natuurlijk moet je hem na een tijdje bijwerken maar dat is met een glossje niet meer dan normaal. Ik ben er absoluut blij mee en heb hem inmiddels al vaak gedragen omdat ik hem meteen in mijn everydag tas heb gegooid. Binnenkort ga ik een naar Kruidvat om wat andere kleuren te swatchen. De kans is groot dat ik er nog een kleurtje bij haal. Dat zegt genoeg toch?

Je koopt deze Maybelline Lifter Gloss Lipgloss voor €11,99 bij o.a. Kruidvat 

Draag jij in de zomer graag een lipgloss?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen: